3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník potvrdil pozici nejlepšího týmu soutěže, snaživým hostům nedal šanci


Branky


17. L. Dudek , 48. T. Pecka , 88. J. Toth
22

V Olešníku na sebe narazila fotbalově vyspělá mužstva. Domácí fanoušci byli zvědaví, zda zvítězí fotbalová zkušenost domácích či dravé mládí hostujícího celku. Nakonec přeci jen zkušenosti předčily mládí, ale hosté se nemusí za svůj výkon stydět, i když výsledek pro ně moc lichotivý nebyl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně šancí – málo gólů

Úvod byl z obou stan opatrný, poprvé zahrozili domácí v 7. minutě. Nepovedený odkop Laszákův odkop se dostal k domácímu Peckovi, který pohotově vypálil z hranice velkého vápna, brankář skvělým zákrokem vytěsnil na roh. Z něj domácí ale nezahrozili. Hosté se ale nenechali zahanbit a o minutu později pálili z boku těsně nad Matouškovu svatyni. Zápas nepostrádal tempo, živo bylo před oběma branami. Domácí měli územní převahu, hosté hrozili z brejků. Hosté se pokusili domácí překvapit v 13. minutě, když Mischnik přistrčil míč do vápna Větrovskému, který se pokusil přehodit brankáře domácích. Jeho pokus šel ale nad. V 17. minutě se domácí radovali poprvé, kdy přímočarou kombinaci domácích úspěšně zakončil L. Dudek. Do šance ho vysunul perfektní přihrávkou za obranu Grobár a domácí snajper tváří v tvář brankáři nezaváhal. Hosty vedení domácího celku ale nijak nepoznamenalo a dále se pokoušeli ztéci domácí svatyni. Zajímavou šanci měli ve 20. minutě. F. Radosta dostal míč na hranici vápna, se štěstím obešel obránce, ale jeho slabou střelu Matoušek zlikvidoval. Zajímavých situací bylo na obou stranách hodně, fanoušci se rozhodně nenudili. Ve 24. minutě pálil pěkně z první Grobár, ale do náruče připraveného gólmana. O minutu později zopakovali domácí akci, která jim přinesla vedení. Pecka převzal dlouhý centr a krásnou střelou pod břevno nechal vyniknout hostujícího brankáře. Ukázkovou kombinaci předvedli domácí ve 32. minutě, Pecka s Dudkem předvedli pěkný ťukec, posledně jmenovaný vystřelil, gólman vyrazil nohama míč ke Grobárovi, který z malého vápna přestřelil. Ve 35. minutě dali po delší době o sobě vědět i hosté. Po brejku šel centr napříč pokutovým územím na osamoceného D. Římánka, který netrefil poloprázdnou branku. A to také byla poslední akce událostmi nabitého poločasu.

Domácí postupně převzali iniciativu a dvěma hezkými góly rozhodli o svém vítězství

Druhou půli otevřeli střelou k tyči hosté, Matoušek pokus zlikvidoval. Pak si důrazně vzali slovo opět domácí. Nejprve se po pravé straně uvolnil M. Nýdl, jeho střelu pod břevno vyrazil Duchoň na roh. Ale další šanci již domácí využili a podruhé dostali míč do svatyně hostí. Ve 48. minutě zahrávali domácí rohový kop, Heller na přední tyči přizvedl míč za sebe na T. Pecku, který přeskočil hostujícího beka a poslal domácí do dvougólového vedení - 2:0. V 56. minutě po delší době zahrozili hosté. J. Větrovský vysunul do vápna T. Postřihače, který nahrávkou hledal F. Radostu, tomu však chyběl jeden krok, jinak by dával do prázdné. Poté domácí uzamkli hosty na jejich polovině a chvílemi obléhali jejich branku jako při házené. V 70. minutě vyprodukovali domácí prudkou ránu ze strany, gólman vyrazil na roh. O dvě minuty později M. Studnička vyslal do šance L. Dudka, který sám hlavičkoval těsně vedle. V 88. minutě se domácí dočkali třetího úspěchu. Střídající Lafata z poloviny hřiště přesně přihrál mezi obránce na rozeběhnutého J. Tohta, který šel z úhlu sám na bránu. Na jeho přesnou střelu na stojnou nohu přesně k bližší tyči neměl brankář nárok - 3:0.

 

Domácí byli v zápase lepším týmem a jejich gólový účet mohl být ještě výraznější. Nicméně táborští mladíci ukázali, že také umějí hrát fotbal a získané zkušenosti zajisté zúročí v dalších bojích.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Roman Chlumecký, trenér: Zápas jsme měli celou dobu pod kontrolou a zaslouženě vyhráli. V prvním poločase jsme měli minimálně 4 šance ke skórování. Soupeř hrozil z brejků, kdy měli jednu vyloženou šanci, ale z malého vápna přestřelili. V druhém poločase jsme přidali dvě branky a bylo rozhodnuto. Jsem rád za nulu vzadu a že vyběhl na pár minut na trávník Lafi...




Sestavy


FK Olešník
F. Matoušek [-] - J. Kalášek [-] , T. Pecka [-] (77. D. Lafata [-] ) , L. Dudek [-] (77. J. Toth [-] ) , M. Nýdl [-] , M. Šálený [-] (72. S. Rožboud [-] ) , M. Grobár [-] , M. Šíma [-] , M. Studnička [-] , M. Šahajda [-] (63. T. Kouba [-] ) , D. Heller [-]

FC MAS Táborsko B
T. Duchoň [-] - J. Laszák [-] , J. Větrovský [-] , F. Radosta [-] , M. Mácha [-] , T. Postřihač [-] , L. Mikuláštík [-] , D. Římanek [-] (65. D. Smutný [-] ) , R. Mischnik [-] , M. Bouchal [-] , A. Rytíř [-]

ŽK: 15. M. Grobár , 45. M. Šahajda , 57. T. Pecka - 45. T. Postřihač .
Hráči zápasu: M. Grobár , M. Nýdl - T. Postřihač .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Kroutl Vít - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, KRAUSKOPF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Václav Křišťál
Tip experta: výhra domácích

Podle mne si zkušení domácí poradí s dravým mládím hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích