2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 17:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obětavý výkon domácích nakonec přinesl tři body


Branky


23

Dražice si pro první letošní porážku přijely na hřiště Jankova. Domácí nadšeně bojovali a favorita nakonec přehráli. Potvrdí příští kolo svou vzestupnou formu na hřišti vzduchotechniků?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rozhodla o celkovém výsledku

Domácí hostili dosud suverénní Dražice a chtěli-li pomýšlet na body, museli podat bezchybný výkon. A Jankovští šli za vítězstvím od úvodního hvizdu. Zejména v úvodních minutách nedali hostům vydýchnout a zaslouženě se ujali vedení. Běžela 19. minuta, domácí obránce se nechal lacino obejít hostujícím Kronejslem. Ten předložil tutovku Klímovi, který nezaváhal a poslal domácí vstříc vítězství – 1:0. Ovšem Dražice rozhodně neskládaly zbraně a daly o sobě náležitě vědět Novotným, za jehož povedeným pokusem se Komárek jen ohlédl. Naštěstí pro domácí se střela otřela jen o tyč. Dražičtí začali přebírat otěže zápasu do svých rukou, když je srazila druhá trefa domácích v posledních sekundách první půle. Gól do šatny vsítil ve 45. minutě Šebelka, který předvedl perfektní zpracování míče. Prvním dotekem si zpracoval centr Klímy a tím druhým rozesmutněl hostujícího brankáře – 2:0.

Dražice přidaly, ale nestačilo to na zisk ani jednoho bodu

Do druhé půle nastoupili Dražičtí s cílem zvrátit nepříznivý vývoj zápasu. Byli velmi silní na míči a domácí si museli skutečně sáhnout až na dno sil, aby dokázali jejich pokusy eliminovat. Díky svému enormnímu nasazení nepouštěli Jankovští soupeře do vyložených brankových příležitostí. Střelecké pokusy ze střední vzdálenosti hostujícího celku ke snížení nevedly. Výbornou brankovou příležitost si Dražičtí vypracovali až v 78. minutě, kdy se Dvořákův pokus hlavou mezi tři tyče těsně nevešel. A byli to naopak domácí, kteří mohli přidat pojistku v podobě třetího gólu. Ale Beránek ve vyložené šanci zaváhal, a tak zápas skončil poločasovým výsledkem 2:0.



Sestavy


SK Jankov
J. Komárek [-] - L. Fajtl [-] , F. Lošek [-] , M. Popelka [-] , V. Bürger [-] - P. Klíma [-] (90. J. Honner [-] ) , M. Kollár [-] , M. Kroneisl [-] , M. Rytíř [-] (62. P. Beránek [-] ) , M. Lovička [-] (82. V. Jirkovský [-] ) - J. Šebelka [-]

TJ Dražice
M. Baka [-] - M. Mareš [-] (46. J. Vlašin [-] ) , M. Stuchlík [-] , M. Veselý [-] , L. Stuchlík [-] , J. Štecher [-] , D. Štecher [-] (46. T. Bareš [-] ) , J. Kromka [-] (70. M. Dvořák [-] ) , P. Novotný [-] , T. Hořejší [-] , M. Horka [-]

ŽK: 26. L. Stuchlík , 33. J. Kromka .
Hráči zápasu: F. Lošek , J. Šebelka - M. Baka .
Počet diváků: 188. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - HERZOG Radek, ŽUREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů