Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda Slavoje zničila Lom během několika minut


23

Lom přijel do Krumlova bez svých opor a na jeho výkonu se to podepsalo. Bezradní hosté vůbec nezvládli závěr prvního poločasu a odjíždějí domů s největším debaklem za dobu svého působení v krajském přeboru. Krumlovští si spravili chuť po nepovedeném domácím zápasu a s chutí si zastříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějný úvod a těžko uvěřitelný kolaps Lomu orámovaly průběh první půle

Jako na houpačce jsou výsledky Lomských hráčů. Zatímco v úvodu sezóny excelovali, v posledních dvou kolech jim zcela odešla forma a ve dvou zápasech se jim podařilo vsítit jediný gól. Krumlovští naopak podávají relativně stabilní výkony, i když v minulém kole na domácím hřišti zaváhali.  Hráči Lomu se dostavili k utkání bez svých opor Šimáka a Janů, navíc jim chyběl distancovaný Jelen. Ale toto oslabení se na jejich výkonu v úvodu zápasu vůbec neprojevilo a již ve třetí minutě se překvapivě ujali vedení. Po rohu nejvýše vyskočil D. Neužil a vsítil svou třetí branku v sezóně 0:1. Ale tento okamžik byl jen labutí písní Lomských. Domácí Slavoj se nenechal nepříznivým vývojem utkání zaskočit a hnal se za vyrovnáním. Jeho snahu zpočátku srážela vychýlená muška, jakoby pokračoval trend z minulého kola, kdy často nebyli schopni ani trefit zařízení. Ale nakonec domácí svou střeleckou nemohoucnost zlomili a do šatny vyprovodili hosty čtyřmi! zásahy, které vtěsnali do 8 minut. Doslova hororový závěr pro Lom načal Klivanda úspěšnou hlavičkou po rohovém kopu. Běžela 36. minuta, srovnáno 1:1. Neuběhly ani tři minuty a domácí strhli vedení na svou stranu, šťastným střelcem byl D. Růžička, který nechytatelnou střelou propálil hostujícího brankáře. Potřetí se domácí radovali již minutu nato, kdy nabídnutou šancí nepohrdl Tauber – 3:1. Otřesené hosty poslal definitivně do kolen ve 44. minutě svým druhým gólem Růžička – 4:1.

Druhý poločas se dohrával z povinnosti, domácí fanoušci se dočkali pověstného „bůra“

Ve druhé půli už vlastně nebylo o co hrát. Hosté se nezmohli na výraznější odpor a spíše se snažil neinkasovat. Ani to se jim ne zcela povedlo. V 60. minutě na hrozivých 5:1 upravil Vávra. Lom na svého soupeře nestačil v žádné herní činnosti, absence jeho opor byla zjevně důležitým faktorem prohry. Hosté nakonec mohou být rádi, že si neodvezli ještě větší příděl. Domácí si vytvářeli šance jako na běžícím pásu a snad pod dojmem vysokého vedení již nebyli tak precizní jako v závěru prvního poločasu.



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - M. Klivanda [-] (71. Y. Savytskyi [-] ) , L. Vávra [-] (86. P. Filip [-] ) , D. Růžička [-] , Z. Kuna [-] , M. Strapek [-] , T. Tauber [-] (86. D. Tůma [-] ) , V. Novák [-] , V. Beránek [-] , J. Kabele [-] , M. Švec [-] (58. M. Svoboda [-] )

TJ Sokol Lom
L. Chylík [-] - O. Kosobud [-] , R. Trantýr [-] , R. Voneš [-] , J. Rabiňák [-] - M. Rabiňák [-] , F. Vysušil [-] , V. Císař [-] , K. Chotovinský [-] - D. Neužil [-] , J. Bosnyak [-] -

ŽK: 71. L. Vávra , 77. M. Trnka - 40. L. Zeman , 65. M. Císař .
Hráči zápasu: D. Růžička , T. Tauber .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Žemlička Tomáš - KROUTL Vít, MACKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích