4:2
(2:1)
40. F. Radosta
89. . Diarra (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak získal první body na domácím hřišti a navázal na venkovní výhru v Sezimově Ústí.


Branky


3. M. Průcha , 21. D. Doležal , 73. K. Holzepl (p.) , 77. M. Průcha - 40. F. Radosta , 89. . Diarra (p.)
20

Na druhý pokus se Třeboňským podařilo na domácím hřišti zvítězit, naopak béčko Táborska v úvodu soutěže spíše tápe. V dalším kole bude muset proti dobře hrajícímu Protivínu zabrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle se nesla ve znamení převahy domácích, hosté vytěžili z minima maximum.

Třeboňští měli raketový vstup do zápasu a již po třech minutách hry se spolu s 250 diváky poprvé radovali, když zastihli hostující obranu v nedbalkách. K. Holzepl překvapivě rychle vhodil aut na M. Průchu, který se nerozpakoval a namířil si to přímo k bráně. Ve vápně předvedl svůj důraz a poslal domácí do vedení - 1:0.  Domácí povzbuzeni úspěchem se dál tlačili do brány a nenechávali hostům vydechnout. Svůj tlak zúročili ve 24. minutě po rychlé a přesné kombinaci po pravé straně. Míč se nakonec dostal do vápna k D. Doležalovi, který nedal hostujícímu brankáři šanci – 2:0. Svůj výborný výkon si domácí pokazili hrubkou v závěru první půle, kdy ve 40. minutě svým laxním přístupem umožnili skórovat F. Radostovi, který nabídnutou šancí nepohrdnul – 2:1.

Snaha Táborska o zvrat byla marná, Spartak si vítězství pojistil dvěma slepenými góly v poslední čtvrthodině zápasu.

Do druhé půle vstoupilo Táborsko aktivně, povzbuzeno vstřeleným gólem do šatny. Třeboňští ale pečlivě bránili a nepouštěli soupeře do vyložených šancí. Sami byli naopak dopředu nebezpeční a několik rychlých kontrů volalo po gólu. Toho se domácí dočkali v 73. minutě, kdy byl ve vápně sražen domácí K. Holzepl. Sám poškozený se postavil k exekuci pokutového kopu a bezpečně proměnil -  3:1. A ještě více klidu domácím dodal o čtyři minuty později M. Průcha. Akce začala v 77. minutě skvělým výkopem brankáře J. Kopeckého. Hostující obrana nechala propadnout míč na M. Průchu, který opět předvedl svůj veliký důraz a dotlačil míč za bezradného brankáře hostů – 4:1. Ti se již nezmohli na nějaký výrazný odpor, ale přesto se v závěru zápasu ještě jednou radovali. V 89. minutě spáchali třeboňští naprosto zbytečný faul ve svém vápně a z nařízené penalty se Diarra nemýlil a upravil na konečných 4:2.

 

Domácí zaslouženě ukořistili všechny body a Táborsko musí v příštím kole doma proti útočně laděnému Protivínu předvést lepší výkon, aby mělo šanci na slušný výsledek.



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Kopecký [-] - D. Doležal [-] (70. M. Franěk [-] ) , V. Týnavský [-] (55. J. Schneider [-] ) , J. Vranovský [-] (83. D. Bartl [-] ) , T. Tůma [-] , T. Lonsmín [-] , J. Kubata [-] , M. Průcha [-] (79. M. Cimerhanzl [-] ) , K. Holzepl [-] (74. M. Pancíř [-] ) , J. Matoušek [-] , P. Koktavý [-]

FC MAS Táborsko B
T. Duchoň [-] - J. Smetana [-] , . Diarra [-] , F. Radosta [-] (82. D. Smutný [-] ) , A. Rytíř [-] , T. Postřihač [-] , L. Mikuláštík [-] (72. D. Římanek [-] ) , R. Mischnik [-] , V. Štefl [-] (67. M. Bouchal [-] ) , J. Laszák [-] , M. Mácha [-] (78. M. Brabec [-] )

ŽK: 29. J. Matoušek - 31. . Diarra , 37. T. Postřihač , 87. M. Bouchal .
Hráči zápasu: J. Kopecký , M. Průcha .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - KLÁTIL Michal, ŽUREK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů