4:1
(2:1)
23. P. Hovorka (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na góly nadprůměrný zápas po zásluze ovládli domácí.


Branky


10. J. Štecher (p.) , 14. J. Kromka , 64. M. Stuchlík , 67. J. Kromka - 23. P. Hovorka (p.)
20

Čimelice chtěly oplatit Dražicím vysokou porážku ze závěru loňského ročníku, což se povedlo a takřka se stejným výsledkem. Dražice nebyly vyloženě horším mužstvem, ale srazila je jejich impotence v útoku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový start domácích předznamenal vývoj utkání.

V dalším kole KP zavítaly Čimelice na hřiště Dražic. Domácím zajisté utkvěla v paměti porážka v Čimelicích z června tohoto roku (1:5) a vstoupili do zápasu s cílem tento debakl odčinit. Jejich start do zápasu byl opravdu bleskový a již po čtvrthodině hry vedli 2:0. Ale popořádku. V 9.minutě zahrál jeden z čimelických obránců ve vápně rukou, z následně nařízeného pokutového kopu se nemýlil Jiří Štecher a vstřelil tak první branku domácích - 1:0. Ve 14.minutě utekl po levé straně Daniel Štecher, přesně nacentroval do vápna, kde našel Kromku, který pohotově vstřelil druhou branku domácích 2:0. Vývoj utkání Čimelické evidentně zaskočil, ale dokázali se oklepat a ve 23.minutě vstřelily svůj první gól. V domácím pokutovém území faulován Převrátil a z nařízeného pokutového kopu upravil na 2:1 hostující Hovorka. Hosté pokračovali v aktivní hře a ve 26.minutě mohli Hovorkou, který se opět dostal do výborné šance, vyrovnat, ale domácí brankář jeho pokus vyrazil. V 31.minutě po přímém kopu Daniela Štechera skvěle zakročil čimelický brankář. Ve 37.minutě se do výborné šance dostal čimelický Listopad, ale jeho pokus domácí brankář chytil. Ve zbývajících minutách prvního poločasu se již nic podstatného neudálo, a tak domácí odešli do šaten spokojenější.

Hosté útočili, domácí dávali góly.

Druhý poločas byl od počátku vyrovnaný. Obě mužstva se snažila hrát fotbal a dosáhnout branky, divákům se musel tento zápas líbit. Čimeličtí měli několik dobrých příležitostí, ale ani Varhan, Káš, či Převrátil své možnosti ke smůle hostů nevyužili. Naopak domácí hrozili hlavně z rychlých protiútoků a z těch dokázali vytěžit maximum. V 64. minutě Matyáš Stuchlík vstřelil třetí branku domácích a upravil na průběžných 3:1. Klid na kopačky domácích přidal o tři minuty později Kromka, který upravil na konečných 4:1. Závěr utkání se pak dohrál v poklidném tempu bez vyložených šancí. Domácí tak vrátili čimelickým porážku z června 2019.

 

Výše skóre neodpovídá zcela dění na hřišti, hosté byli domácím důstojným soupeřem. Bohužel pro ně nedokázali své šance, na rozdíl od domácích, využít, a tak body musí vybojovat v dalším zápase.

 

Autor: Josef Ťupa



Sestavy


TJ Dražice
M. Baka [-] - M. Mareš [-] (84. V. Vanýsek [-] ) , M. Stuchlík [-] , M. Veselý [-] , L. Stuchlík [-] (89. J. Stuchlík [-] ) , J. Štecher [-] , D. Štecher [-] , J. Kromka [-] (72. T. Bareš [-] ) , P. Novotný [-] , T. Hořejší [-] , M. Horka [-]

SK SIKO Čimelice
T. Hřebejk [-] - P. Hovorka [-] , M. Nekl [-] (69. M. Viták [-] ) , J. Viták [-] , D. Varhan [-] , J. Sigmund [-] , R. Převrátil [-] , M. Káš [-] (84. J. Mezera [-] ) , P. Listopad [-] , V. Hegenbart [-] , L. Jizba [-]

ŽK: 17. J. Štecher , 50. M. Veselý - 29. T. Hřebejk , 38. V. Hegenbart , 72. D. Varhan .
Hráči zápasu: M. Horka - T. Hřebejk .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Krčín Jan - KRAUSKOPF Jiří, HERZOG Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích