Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ledenice hráli poprvé v sezóně doma a porazili Třebětice


Branky


17

Slavoj Ledenice odehrál prvních dvanáct zápasů sezóny na hřištích soupeřů kvůli rekonstrukci svého hřiště. V posledním podzimním kole se Ledenice vrátily domů a porazily Třebětice 4:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý nástup domácích

Podle oficiálního zápisu hlavního sudího Jana Krčína bylo v ledenickém sportovním areálu, kde se dokončuje rekonstrukce a stále tam platí omezený provoz, 200 diváků. I na tomto čísle je vidět, jaký hlad po fotbale v Ledenicích byl. I přes velmi nepovedený podzim. Už před zápasem bylo jasné, že domácí i v případě výhry přezimují na posledním místě.

Domácím šlo i tak o hodně. Pokud by znovu zaváhali, měli by manko na soupeře před jarními odvetami už osm bodů. Kromě úvodní třetiny utkání měly Třebětice prakticky po celý zápas míč více pod kontrolou. Ledenice, které hrály skoro v nejsilnější možné sestavě, se dokázaly prosadit už ve třetí minutě. U hranice vápna vypálil šajtlí Jan Fencl a míč se zakroutil přesně ke vzdálenější tyči, 1:0. V průběhu prvního poločasu se pak ve vápně prosadil důrazný Jakub Čermák a před koncem ještě po chybě obrany Lukáš Winkler, 3:0. 

Třebětice snížily na rozdíl jediné branky, více však nedokázaly

Když po třech minutách druhé půle dal další gól zadarmo i František Benhák, nikdo v areálu nevěřil, že z utkání bude ještě drama. Domácí stoper totiž před polovinou hřiště poslal do vápna vysoký míč ze standardní situace, ale i když hostující brankář Petr Koupil stál proti slunci, tak ho nepochopitelně bez náznaku zákroku nechal zapadnout do branky, 4:0. Jenže čtvrtá branka hosty nedorazila, ale naopak nakopla. I v předcházejících minutách hrály Třebětice dobře, ale prosadily se až v 65. minutě po kombinaci a zakončení Tomáše Chvátala, 4:1. O pár minut později mohl přidat pátý gól Fencl, ale sám před brankářem napálil jen soupeře. Další snížení přišlo 12 minut před koncem po další souhře, kterou zakončil Roman Tříletý, 4:2. Hosté byli na koni a domácí tlačili. Výsledkem byla další branka, kterou vstřelil v 85. minutě opět Tomáš Chvátal, 4:3. V samém závěru, kdy se dohrávalo v napjaté atmosféře, byl po druhé žluté kartě vyloučen za nedodržení vzdálenosti domácí Patrik Svoboda. Hosté poslali do domácího pokutového území ještě několik centrů, ale vyrovnávající gól z toho nebyl. Třebětice odehrály i přes porážku dobrý zápas a předvedly velkou bojovnost. Za svůj výkon si prohrát nezasloužily. Oba týmy se utkají znovu v prvním jarním kole, kdy se pojede k hranicím s Vysočinou. Zbylé zápasy by měly Ledenice odehrát doma. V jejich dresu se po čase znovu ukázal zkušený Michal Bez, který ale ihned po utkání zopakoval, že pro jarní odvety nepočítá, že by byl pravidelným účastníkem. Po podzimu jsou Ledenice na posledním čtrnáctém místě se sedmi body. Na jedenácté místo, které nyní drží Slavonice a znamená jistotu záchrany, ztrácí nyní Slavoj devět bodů.

Napsal Mgr. Michal Heřman - TJ Slavoj Ledenice



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ledenice
Stanislav Jindra - trenér: Alespoň v posledním zápase podzimu jsme podruhé zvítězili a získali důležité tři body. Stálo nás to ale hodně sil a hlavně nervů. Brzy jsme se dostali do vedení po krásné střele Honzy Fencla, a když jsme ještě do poločasu přidali další dva góly, vypadalo to na klidný průběh druhého poločasu. Bohužel opak byl pravdou, a to i přes to, že jsme krátce po začátku přidali další gól. Hosté se nevzdali, což musím i já ocenit. Až do konce zápasu byli zcela jasně lepším týmem. Jsem moc rád, že jsme nakonec poslední zápas podzimní části sezóny zvládli, ale pokud chceme krajskou soutěž v Ledenicích udržet i pro další sezónu, tak nás čeká v zimě hodně práce.




Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - J. Čermák [-] (75. J. Fošum [-] ) , A. Stránský [-] , O. Švarc [-] (87. K. Havelka [-] ) , F. Benhák [-] , A. Šrajer [-] (68. J. Kubec [-] ) , M. Bez [-] , M. Kadlec [-] , J. Princl [-] (52. V. Babka [-] ) , L. Winkler [-] (57. P. Svoboda [-] ) , J. Fencl [-]

FK Sokol Třebětice
P. Koupil [-] - J. Černý [-] (14. D. Kelbler [-] ) , R. Tříletý [-] , M. Kelbler [-] , P. Kelbler [-] , P. Švarc [-] , B. Novák [-] , V. Habr [-] (46. R. Kühtreiber [-] ) , V. Bastl [-] , T. Chvátal [-] , M. Šťastný [-] (80. V. Novák [-] )

ŽK: 73. O. Švarc , 84. P. Svoboda - 63. M. Šťastný , 90. M. Kelbler . ČK: 90. P. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Fencl , F. Benhák - T. Chvátal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Krčín Jan - ŠKUTHAN Jaroslav, BOUCHAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích