3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2019 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ledenice se dál trápí, prohrály i v Neplachově


Branky


19. D. Štěcha , 39. P. Švec , 45. P. Švec - 13. J. Fencl , 75. A. Šrajer
12

Neplachov potvrdil domácí stoprocentní bilanci a i popáté získal všechny tři body. Hosté z Ledenic, kteří hrají až do posledního podzimního kola pouze venku z důvodu rekonstrukce svého hřiště, zůstávají s jedinou výhrou na dně tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neplachov odskočil do vedení

Neplachov byl v prvních minutách aktivnější a k prvnímu zakončení se v 6. min. dostal domácí kapitán David Štěcha, jehož tvrdá rána po individuální akci zprostřed hřiště jen těsně minula zařízení. V 8. min. se domácí už radovali, ale předčasně. Gól nebyl uznán pro ofsajd zakončujícího Jana Švece.  V 12. min. v souboji „tělo na tělo“ přetlačil v pokutovém území Petr Švec hostujícího kapitána Ondřeje Švarce, ale z úhlu jen prověřil náruč ledenického gólmana Filipa Mičana. Hosté rychle rozehráli po levé straně, kde se parádní individuální akcí prezentoval Jan Fencl. Celkem snadno obešel dva protihráče a po kličce do středu hřiště tvrdou ranou na bližší tyč otevřel skóre utkání - 0:1. Hostům se zvedlo sebevědomí a jen pár minut na to se k hlavičce po rohovém kopu dostal opět Jan Fencl. Balón šel však nad břevno Dvořákovo branky. Domácí museli zabrat a v 18. min. po rychlé přechodu do útoku sebral dle neplachovských hostující stoper čistou šanci Petru Švecovi v šestnáctce rukou. Rozhodčí však tento zákrok přešel bez penaltového trestu. Nicméně domácí to nemuselo mrzet. Vyrovnání přišlo chvíli na to, po faulu na Tomáše Hindyho. Po rozehrané standartce právě Hindy krásně našel na malém vápně Davida Štěchu, který z blízka neměl problém rozvlnit síť – 1:1.
V dalších minutách se tak trochu „bojovalo“ o střed hřiště. Ale v 27. min. se protáhl do šance domácí rychlík Tomáš Hindy. Ledenický gólman Mičan však dokázal balón vyrazit rohový kop. Domácí měli teď více ze hry. Další střela přišla po rohovém kopu od Michaela Hrušky, ten však střelu na vzdálenější tyč málo „utáhl“ a balón se opět nevešel mezi tři tyče. Pak o sobě dali výrazněji vědět hosté, jmenovitě František Benhák se nerozpakoval a jeho dělovka z pětadvaceti metrů olízla tyč. V 39. min. po akci Tomáše Hindyho a Jardy Hrušky se k balónu v šestnáctce dostal Petr Švec a propálil na vzdálenější tyč vše, co mu stálo v cestě. I když jeden z obránců balón stihl tečovat, i tak zapadl do hostující branky a domácí vedli 2:1. A Neplachov přidal na obrátkách. Jarda Hruška poslal do úniku Tomáše Hindyho a ten opět nechal vyniknout gólmana hostů a Neplachov měl výhodu rohového kopu. Scénář se opakoval. Hindy po rychlém rozehrání pálí a Mičan opět skvěle na další roh. Hosté zahrozili ve 44. min. nebezpečnou střelou Patrika Svobody. Nicméně poslední slovo měli domácí. David Štěcha vybojoval míč ve středu hřiště, posunul na Jardu Hrušku a na konci akce byla přesná hlavička k tyči Petra Švece, se kterou už Mičan nemohl dělat nic a domácí tak při poslední akci první půle odskočili na rozdíl dvou branek.

Ledenice pouze snížily

Na začátku druhé půle byla aktivita opět na stranách Neplachova. Ve 47. min. hlavičkoval po centru Mohameda Jarda Hruška, ale minul. Domácím se dařilo držet balón kolem pokutového území, ale zakončení bylo často zblokované bránícími hráči. Domácí pak s vidinou dvougólového vedení zřejmě ubrali plyn, či hosté naopak přidali. Těžko říct, ale Ledenice se začali prosazovat v osobních soubojích a domácím začali mít problémy, protože nedokázali podržet balón. V 59. min. přišla chyba domácí obrany, hosté však s nabídnutou možností naložili bídně. V 63. min. po dalším faulu na Hindyho se po centru prosadil David Štěcha, hlavou však těsně minul. V 65. min. předvedli i hosté rychlý brejk, gól z toho však nevytěžili. Pár minut na to si domácí oddechli, když gólman Dvořák „kontroloval“ balón do břevna. V 68. min dal o sobě vědět krásnou střelou znovu František Benhák a tentokrát Marek Dvořák stál na správném místě. V 75. min však přišla standartní situace a hosté po zbytečném faulu zahrávali přímý volný kop. Marek Dvořák musel tečovanou střelu vyrazit, ale pouze do prostoru v kterém se nejrychleji zorientoval ledenický Antonín Šrajer a snížil na rozdíl gólu. Marek Dvořák pak trochu zabrnkal na nervy a po přímém volném kopu jen okamžik po snížení na 3:2 opět „kontroloval“ balón a bylo z toho další břevno. V dalších minutách se hra přelévala a jak domácí tak hosté měli další možnosti ke změně skóre. Za domácí dobře střílel Mohamed z přímáku po faulu na koho jiného než Hindyho a Mičan vyrazil na roh. Ani Jarda Hruška neuspěl, střelu mu zblokovala obrana na další rohový kop. Hosté měli také dvě možnosti, ale z rohového kopu ani z následné dorážky se neprosadili a tak už si domácí pohlídali výsledek, který znamenal další domácí vítězství.

Napsal Lukáš Blažek - Neplachov



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek: Musím říct, že hosté byli „tvrdým oříškem“ a opravdu nepůsobili jako tým z posledního místa. Hrálo se v tempu a ve velkém nasazení. Početná divácká návštěva tak mohla vidět plno osobních soubojů a šancí ve svižném a důrazném pětigólovém utkání, ve kterém se bojovalo až do konce. A my jsme samozřejmě rádi, že se nám před našimi fanoušky podařilo urvat další tři body a protáhnout šnůru domácích vítězství.

TJ Slavoj Ledenice
Michal Hladík - asistent trenéra: Bohužel jsme po vedoucí brance polevili jak v tvrdosti, tak hlavně v pohybu a domácí nás za to potrestali. V kabině proběhla motivační řeč a klukům to pomohlo. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře a pak snížil Tonda Šrajer. Měli jsme pak tlak, ale bohužel bez gólového efektu. Nicméně hra byla celkem v pořádku. Domácím gratulujeme. Oboustranně to byl kvalitní zápas.



Sestavy


TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - M. Hruška [-] , L. Sobota [-] (70. L. Svobodný [-] ) , Z. Vařák [-] , P. Dušák [-] - P. Mohamed [-] , J. Hruška [-] , D. Štěcha [-] , J. Švec [-] - T. Hindy [-] (90. L. Zasadil [-] ) , P. Švec [-] (65. O. Dvořák [-] ) -

TJ Slavoj Ledenice
F. Mičan [-] - A. Stránský [-] , F. Benhák [-] , J. Fošum [-] (85. V. Hinterhölz [-] ) , O. Švarc [-] , P. Svoboda [-] (63. M. Volf [-] ) , V. Babka [-] (63. J. Štrosser [-] ) , J. Princl [-] , J. Kubec [-] (75. K. Havelka [-] ) , J. Fencl [-] , J. Čermák [-] (63. A. Šrajer [-] )

ŽK: 68. P. Dušák - 17. P. Svoboda , 49. V. Babka , 70. J. Kubec , 82. J. Princl .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - KOVAŘÍK Zdeněk, JINDRLE Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 16:36
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 15:21
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 20:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 18:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 14:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 09:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 19:07

Tip: výhra domácích