0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji Lomnice s Neplachovem gól napadl


Branky


20

Nováček z Neplachova zajížděl do Lomnice nad Lužnicí. Domácí byli povzbuzeni výhrou z Nové Bystřice. V utkání však branka nepadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lomnice neproměnila šance

V druhém po sobě jdoucím venkovním utkání čekala Neplachov další neznámá, ambiciózní tým Lomnice nad Lužnicí. Utkání bylo velice rychlé a plné osobních soubojů, v podstatě se dohrával každý souboj, takže to bylo spíše o bojovnosti. Hosté se do utkání nemohli dostat a nechali si vnutit hru domácích a jen se štěstím přežili první poločas bez inkasovaného gólu. Domácí se dostali do několika gólových šancí, které však nedokázali proměnit. Buď ztroskotali na  brankáři Markovi Dvořákovi nebo netrefili zařízení.

 

Ani penalta domácím ke gólu nepomohla

Do druhého poločasu chtěli hosté vstoupit aktivněji, ale už v 49. minutě byla proti nim sporně nařízená penalta, kdy útočící hráč šel do souboje o balón hlavou pod úrovní pasu, takže byli všichni překvapeni, že rozhodčí odpískal pokutový kop. Navíc když náš hráč odehrál balón před domácím útočníkem a dle názoru hostů nebylo co pískat. Snad jen nebezpečnou hru domácího útočníka vůči vlastní osobě. Nicméně za protesty hosté ještě viděli žlutou kartu a domácí zahrávali pokutový kop, který však k jejich smůle kapitán Božovský napálil pouze do tyče. Pak se Neplachovu podařilo hru vyrovnat a i hosté se dokázali dostat k zakončení a být nebezpeční. Především David Štěcha a Tomáš Hindy se dostávali ke střelám, ale bohužel pro ně většinou pálili nad. Domácí hrozili i v druhé půli dravými průniky. Po jednom z nich zakončoval už na dlouhou nohu Lukáš Čáp pouze do tyče a nebo Pavel Řehoř střílel po individuální akci nad. Ke konci utkání si hosté také vytvořili možnosti ke skórování a jejich nejnebezpečnější hráč Tomáš Hindy po kombinaci s Janem Švecem a  Jaroslavem Hruškou byl na konci těchto akcí v 82. a 89. minutě. V prvním případě střílel v pokutovém území nad a ve druhém byla jeho střela na poslední chvíli zblokována na roh. V posledních minutách se ještě oba týmy prezentovali nebezpečnou akcí, ale gól už nepadl.

 

Napsal Lukáš Blažek - Neplachov

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Michal Rybák - trenér: U nás je to stále dokola ta samá písnička. Místo toho, abychom v poločase vedli 5:0, v podstatě až do konce utkání musíme bojovat o výsledek. Naše nemohoucnost v proměňování šancí je neskutečná. Za celý zápas jsme si vytvořili možná osm stoprocentních šancí, ale branku nedáme z ničeho. Ani z pokutového kopu. Při vší úctě k soupeři měl Neplachov odjet s pořádným výpraskem, ale na to se historie neptá. Co nám je platné, že nás po každém zápase každý chválí, jaký hrajeme pěkný fotbal, když z něj nejsou body. Nedá se nic dělat, jedeme dál, teď do Mladého, a budeme se muset opět pokusit uhrát nějaké body tam. A ještě jednu věc bych měl. Někteří by si měli uvědomit, co je pro ně důležitější, jestli parta v hospodě den před zápasem a nebo parta 14 kamarádů na hřišti.

TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek: V první půli nás domácí přehrávali a mohli několikrát skórovat. Druhý poločas byl už dá se říci vyrovnaný, ale domácí měli možnost pokutového kopu a ještě jednou trefili tyč, takže po takovém vývoji jsme za bod z venku rádi. V příštím utkání doma proti Velenicím musíme předvést určitě jiný výkon a především ukázat, že nám nezvlhl střelný prach.



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
O. Vala [-] - P. Řehoř [-] , M. Rakušan [-] , V. Božovský [-] , T. Vačkář [-] , R. Trachta [-] , J. Burda [-] , J. Burda [-] (75. P. Hrubý [-] ) , V. Glaser [-] , T. Kabele [-] (46. L. Čáp [-] ) , J. Marsa [-]

TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - O. Čada [-] , Z. Vařák [-] , P. Dušák [-] (32. L. Sobota [-] ) , L. Svobodný [-] - P. Mohamed [-] (82. P. Švec [-] ) , T. Hindy [-] , D. Štěcha [-] , J. Švec [-] - O. Dvořák [-] (38. J. Hruška [-] ) , M. Dušák [-]

ŽK: 35. M. Rakušan , 44. R. Trachta , 87. J. Burda - 49. L. Svobodný , 57. J. Švec , 59. D. Štěcha , 83. P. Mohamed .
Hráči zápasu: O. Vala - M. Dvořák .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Křížovský Jiří - MAKOVIČKA Milan, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Janovský

Expert: Marek Dvořák
Tip experta: výhra hostů

Tady nemohu jinak, než dvojku. Nejen, že vyhrajeme v malém derby s Lomnicí, navíc ještě udržíme čisté konto. Lomnice sice v posledním utkání vyhrála na hřišti Nové Bystřice, ale my si jedeme pro vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů