5:3
(3:3)
21. J. Fencl
24. J. Pavlík (p.)
29. J. Fencl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V divoké přestřelce porazilo Mladé Ledenice


Branky


13. F. Červený , 14. D. Vrzal , 16. T. Linhart , 78. T. Linhart , 88. T. Linhart - 21. J. Fencl , 24. J. Pavlík (p.) , 29. J. Fencl
20

Ač jeli fotbalisté TJ Slavoj Ledenice k zápasu s SK Mladé bez deseti hráčů, byli pro domácí tým více než zdatným soupeřem. Po třech velkých chybách ale rychle prohrávali 0:3 a zdálo se, že odjedou s přídělem. Zlepšená hra hostujícího týmu sice přinesla do poločasu vyrovnání, ale obrat po dalších chybách Slavoj nedokončil. Z Mladého odjel s porážkou 3:5. Smutné je, že na zápas krajské soutěže nebyl delegovaný třetí rozhodčí a zaskočit musel domácí Josef Hlaváč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí neudrželi vedení 3:0

Mladé vedlo 3:0 již v 16. minutě po gólech Davida Vrzala, Filipa Červeného a Tomáše Linharta. „Co dokážeme v obraně předvádět je alarmující,“ řekl trenér Ledenic Jindra. Hosté vyrovnali během osmi minut v rozmezí 21. až 29. minuty, kdy se dvakrát trefil Jan Fencl a jednou z penalty Jan Pavlík – 3:3. Další část zápasu nabídla na těžkém terénu hodně nepřesností a oba týmy se do zakončení dostávaly sporadicky.

Hostům došly síla a domácí rozhodli

Rozhodující situace přišla v 78. minutě, kdy zbytečně u lajny hosté znovu chybovali a rychlé přečíslení dokázali domácí využít se štěstím po třetí dorážce, kdy se trefil Tomáš Linhart – 4:3. V závěrečných minutách Ledenice na chvíli zamkly domácí na jejich polovinu, ale kromě hlavičky Fencla z rohového kopu, která šla těsně vedle spojnice, si nic dalšího nevypracovaly.

Naopak z protiútoku pečetil vítězství a hattrick Tomáš Linhart – 5:3. Místy vyhecované utkání dvou týmů ze spodní části tabulky skončilo lépe pro domácí.

 

Napsal Michal Heřman

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Ledenice
Stanislav Jindra - trenér: Z pěti gólů soupeři darujeme čtyři! To prostě není možné. Hráčům jsem to hned po zápase vytkl a jsem z toho hodně naštvaný, v kabině bylo dusno. Domácí byli sice také oslabeni, ale z tohoto zápasu jsme si měli odvézt tři body. Je to pro nás obrovská ztráta. Pokusíme se body získat příště v Buku. Bohužel děláme strašně chyb, a pokud to tak půjde dál, budeme bojovat letos o záchranu.



Sestavy


SK Mladé
M. Voneš [-] - D. Vrzal [-] , V. Moudrý [-] , F. Červený [-] , V. Šafrata [-] , T. Linhart [-] , J. Šťastný [-] (46. J. Vokáč [-] ) , T. Brozman [-] (32. M. Zemek [-] ) , Š. Pařízek [-] (60. M. Novotný [-] ) , V. König ml. [-] , L. Vraný [-] (70. A. Kolář [-] )

TJ Slavoj Ledenice
J. Svoboda [-] - J. Řimnáč [-] , P. Güklhorn [-] (87. K. Havelka [-] ) , V. Babka [-] , L. Winkler [-] , J. Princl [-] , J. Kubec [-] (46. V. Hinterhölz [-] ) , J. Pavlík [-] , T. Hrubý [-] , J. Fencl [-] , J. Čermák [-]

ŽK: 82. J. Vokáč - 31. J. Fencl , 37. J. Princl .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích