3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice po týmovém výkonu porazily Vacov


Branky


20. V. Vaněk , 46. J. Mára , 57. P. Krejsa
26

Cehnice po zlepšené hře v posledních zápasech konečně dosáhl i na lepší výsledek, naopak Vacov se propadá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vaněk se hezky trefil levačkou

V prvních 10 minutách šli hráči Vacova dvakrát z poloviny hřiště do brejku a na poslední chvíli jim domácí zabránili zakončit, nebo své situace nedotáhli do konce. To bylo pro domácí velké štěstí, jinak by asi měli se zápasem problémy. Ale domácí počáteční tlak soupeře ustáli a postupně přebírali otěže utkání.

V 18. minutě po centru Vaňka nebezpečně hlavičkoval Nedvěd, ale pouze do tyče a odražený míč sice dostali do brány, ale rozhodčí správně gól neuznal pro ruku domácího hráče. Ale to domácí celek nemuselo mrzet. Hned o minutu později aktivní Nedvěd zatáhl míč po straně, přenechal ho Prokešovi, který výborným centrem našel Vaňka před bránou, který levačkou poslal svou střelu přesně k tyči.

Gól domácí výrazně uklidnil a hráli konečně v pohodě. Domácí si užívali vedení snad poprvé v sezóně. Do poločasu soupeř Cehnic ještě docela zlobil při rychlých kolmicích za cehnickou obranu, ale vacovští hráči neměli přesnou mušku. Ale neustále domácí museli být v pozoru, protože kvalita soupeře především v útočné fázi byla veliká. 

Hned po minutě se prosadil Mára

Do druhé půle domácí nastoupili s jasným úmyslem neinkasovat a pokusit se přidat nějakou branku. To se hned v první minutě druhého poločasu povedlo. Dobře rozjetou akcí středem hřiště připravil Libor Čech míč pro Máru na vápno, který krásným obloučkem vyškolil hostujícího brankáře, a bylo to 2:0. V tu chvíli všichni domácí hráči věřili, že konečně všechny body zůstanou doma.

Aktivní hrou se domácí snažili držet soupeře daleko od jejich branky. Ale byla tam celá řada centrů i herních situací, kdy Vacov svého soupeře přehrál a vytvořil si slušnou šanci. Z jedné takové dokonce hostující křídelní hráč nastřelil tyčku, ale míč se odrazil mimo další nebezpečí.

Pojistku domácí výhře dal po faulu na velmi aktivního Máru Krejsa, kdy se trefil z přímého kopu z hranice vápna. Hosté se poté ještě snažili se zápasem něco udělat, ale cehnická obrana tentokrát obstála.

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu


Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: Konečně jsme dokázali zlepšenou formu převést i do výsledku. V sobotu k nám za krásného počasí přijel silný Vacov, ale my jsme si věřili, že po zlepšených výkonech konečně dokážeme i stoprocentně zabodovat. A to se také potvrdilo. Ondra Martínek a Pletka si se skvělými útočníky soupeře věděli rady nebo jim pomohl skvělý Vosecký. Ve středu hřiště hodně práce odvedl Prokeš a díky svému neúnavnému pohybu a zodpovědnosti směrem dozadu dělal prostor pro naši ofenzivu.




Sestavy


Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - R. Frčka [-] , V. Vaněk [-] , O. Martínek [-] , M. Nedvěd [-] (89. P. Štros [-] ) , J. Prokeš [-] (79. O. Sadlak [-] ) , P. Pletka [-] , J. Čech [-] , P. Krejsa [-] , J. Mára [-] (56. R. Chvosta [-] ) , L. Čech [-]

SK Vacov
P. Klas [-] - K. Procházka [-] (75. J. Mrázek [-] ) , J. Hlásek [-] (58. J. Bubík [-] ) , G. Bujok [-] (77. T. Střeleček [-] ) , M. Mls [-] , A. Jírovec [-] , F. Zitta [-] , M. Moutelík [-] , A. Bujok [-] , L. Král [-] , T. Sova [-]

ŽK: 59. R. Chvosta , 65. J. Prokeš , 80. M. Nedvěd .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - ŠVEC Hynek, IRAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 23:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 23:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 21:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 19:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 21:17
Tomáš Štveráček

Expert: Martin Toman
Tip experta: výhra hostů

Vacov vyhraje 0:3.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:10

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích