4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně v Sedlici brzy vedla, nakonec ale odjela bez bodů


Branky


23

Petr Pubal poslal Volyni do rychlého vedení, jenomže domácí na to dokázali rychle zareagovat a došli si tak pro jasné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté doplatili na zranění

Volyni čekalo v Sedlici těžké utkání. Vstup do zápasu se hostům povedl náramně. Ve 4. minutě se uvolnil Petr Pubal a přeloboval Panušky – 0:1. Pak přišla 12. minuta a zranění Antonína Macka, který musel odstoupit a hosté, než vystřídali hráli o deseti. Čehož Sedlice náramně využila a po gólech Klímy a Dumského šla do vedení. Pak se prosadil ještě jednou Dumský – 3:1. Ke konci zahrozili opět hosté, ale branku z toho nevytěžili.

Hororový poločas pro Volyni

Po obrátce zažila Volyně hororový poločas. Prvně si klíční kost zlomil Kuneš a pak si přetrhal vazy v koleni Balun. A hosté dohrávali o deseti. Domácí přidali ještě jednu branku a výsledek byl pro Volyni krutý – 4:1.



Ohlasy k zápasu



SK Slavoj Volyně
Jiří Raba, vedoucí mužstva: Věděli jsme, že nás čeká v Sedlici těžké utkání, proto jsme chtěli na domácí vlétnout. To se nám povedlo, když vstřelil v úvodních minutách branku Pubal Petr po lobu brankáře. Domácí tato branka zaskočila a nás bylo plné hřiště. Ovšem pouze do 12. minuty, kdy se zranil Mack. Než se stihlo vystřídat domácí dvěma slepenými brankami otočili skóre utkání a my úplně přestali hrát. V 21. minutě Sedličtí přidali další branku. Ke konci poločasu jsme několik slibných akci nedotáhli k zakončení. Po změně stran pro nás přišel tragický druhý poločas, kdy si nejprve zlomil klíční kost Kubeš a o pár minut na to přetrhl vazy v koleni Balun. Domácí poté využili početní přesilovku a upravili na konečných 4:1. Jediným pozitivem utkání bylo že jsme se nenechali vyprovokovat pár jedinci k červeným kartám a dále neoslabovali tým.



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
J. Panuška [-] - J. Němec [-] , J. Čabrádek [-] , P. Koutenský [-] , D. Houzar [-] (82. J. Hrubý [-] ) , V. Klíma [-] - D. Dumský [-] , M. Čapek [-] - P. Vaněk [-] , Z. Mikeš [-] , J. Petráš [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - F. Dlouhý [-] , J. Kubeš [-] , A. Mack [-] (16. L. Balun [-] ) , P. Temňák [-] , P. Hájek [-] , M. Malina [-] , R. Slavík [-] , M. Nový [-] , P. Pubal [-] , T. Škopek [-]

ŽK: 31. J. Petráš , 52. D. Dumský - 31. P. Hájek , 44. M. Malina , 72. R. Slavík , 87. L. Pasler .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČAREK Martin - TRKOVSKÝ Tomáš, ZÁBRANSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Štveráček

Expert: Petr Kortus
Tip experta: remíza

Volyně hraje hodně ofenzivně, mají nebezpečné brejky. Myslím si, že v Sedlici neprohrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích