3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Cehnicích vítěze nepoznala


Branky


9. V. Vaněk , 53. J. Čech , 61. M. Nedvěd - 7. D. Pek , 48. D. Demeter , 60. D. Pek
26

Atraktivní podívaný v Cehnicích, kdy Stachy třikrát vedly, ale vždycky maximálně do pěti minut bylo srovnáno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Pek otevřel skóre

Hned od začátku se hrálo nahoru dolů. Domácí se tlačili do útoku, ale hosté podnikali rychlé protiútoky a byli to právě oni, kdo první vstřelil branku. Z nenápadné akce ze strany a domácí špatné komunikaci v obraně zůstal stát sám hostující hráč D. Pek na velkém vápně a bez problémů uklidil přihrávku k tyči naší branky – v 7. minutě zápasu tak domácí prohrávali 1:0.

Hned po rozehrávce a krátké mezihře si míč navedl Vaněk na vápno a svou střelou se štěstím na mokrém terénu prostřelil hostujícího brankáře. Ve 20. minutě pak byl ve vápně faulován domácí kapitán Krejsa, a sám si postavil míč na značku pokutového kopu. A byla to chyba. Potvrdilo se pravidlo o tom, že faulovaný hráč by neměl penaltu zahrávat, protože Krejsa nedokázal penaltu proměnit a hostující brankář J. Krejčí vystihl směr a penaltu vyrazil. To domácí celek trošku srazilo, protože věřil, že právě tento moment by mohl strhnout zápas na jejich stranu.

Domácí si vytvářeli totiž dobré příležitosti, šance a pološance, ale nedokázali trefovat bránu nebo střely neměly dostatečnou razanci. K několika hlavičkám se dostal Nedvěd, střelu zkoušel Vaněk, ale ani jeden z jejich pokusů hostujícího brankáře neohrozil.

Těsně před půlí měli velkou šanci opět hosté, ale Vosecký při střele z bezprostřední blízkosti podržel svůj tým a dorážku už domácí obrana vyřešila. Domácím se ale nedařila kombinace, pouze míče nakopávali a fotbal to moc pohledný nebyl.

Nedvěd vyrovnal na 3:3

Do druhé půle domácí nastoupili s tím, že se pokusí hrát více po zemi a připravit si nějaké centry, ale příliš toho nedokázali proměnit. Hned na začátku druhé půle se špatně domluvili domácí hráči po odrazu při standardní situaci a hostující útočník D. Demeter mezi nimi bez problémů prostřelil Voseckého. Další rána pro domácí aktuální stav.

V 53. minutě si vzal míč Pepa Čech, udělal s ním dvě rychlé kličky a z 25 metrů vystřelil a přes teč hostujícího hráče domácí srovnali na 2:2. Opět domácí byli na koni, opět doufali v otočení výsledku, ale opět to nedotáhli. Nějaké centry, nějaké polostřely, ale nic pořádného domácí celek nevymyslel.

Další problém nastal v 60. minutě, kdy domácí dostali gól opět z nevýrazné akce soupeře, opět centr ze strany a špatné převzetí hráčů a po teči našeho obránce míč skončil za zády bezmocného Voseckého. Hned z rozehrávky po obdrženém gólu se domácí natlačili dopředu, Prokeš dobře nacentroval a Nedvěd protrhl své sobotní střelecké trápení a konečně zavěsil hlavou – 3:3.

Zbývalo 30 minut, ale čas velmi rychle utíkal, domácí si vyloženou šanci nevytvořili, ale soupeř mohl 2x rozhodnout, kdy jednou šel hostující útočník sám na brankáře, a po druhé po zmatcích v cehnické obraně mohli hostující hráči několikrát vystřelit z dobrých pozic, ale svou akci překombinovali nebo domácí jim v tom obětavostí zabránili.

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu


Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: K dalšímu domácímu zápasu k nám přijely Stachy. Tým, který měl zatím nevýraznou bilanci, a tak jsme doufali, že se nám podaří potvrdit výhru ze Sedlice a vyhrajeme. Druhý náš domácí zápas skončil remízou 3:3 místo naší výhry. Další kolo jedeme do Čkyně, která je zatím 100% a celou soutěž celkem válcuje, tak doufejme, že dokážeme nějaké body uhrát, abychom se nedostali do nižších pater tabulky.




Sestavy


Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Nedvěd [-] , O. Martínek [-] , P. Pletka [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] , J. Prokeš [-] , P. Krejsa [-] , V. Vaněk [-] (84. M. Řehoř [-] ) , O. Sadlak [-] (29. L. Čech [-] ) , J. Čech [-]

TJ Sokol Stachy
J. Krejčí [-] - D. Pek [-] , L. Hovorka [-] (71. J. Česánek [-] ) , O. Kroupa [-] , D. Demeter [-] (81. L. Heidenreich [-] ) , J. Pěnek [-] , P. Záleský [-] , J. Pešl [-] , V. Lukeš [-] (62. D. Hájek [-] ) , P. Foltýn [-] , J. Dvořák [-]

ŽK: 84. P. Krejsa - 88. D. Pek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - ŠÍMA Václav, PAŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Jan Hoch
Tip experta: výhra domácích

Cehnice doma potvrdí body ze Sedlice a Stachy doma přehrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích