V. Klíma 33. (p.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

M. Nedvěd zajistil Cehnicím tři body ze Sedlice


Branky


33. V. Klíma (p.) - 2. P. Krejsa , 26. M. Nedvěd , 90. M. Nedvěd
26

Cehnice si připsala důležité body ze Sedlice, když se dostala rychle do vedení, o které přišla z pokutového kopu. Nakonec vše rozhodl dvěma góly hostující Miroslav Nedvěd.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cehnice se dostaly brzy do vedení

Cehnice měly velmi dobrý začátek zápasu, kdy po centru ze strany Nedvěd skvěle sklepl na Krejsu, který trefil odkrytou branku – ve druhé minutě tak hosté vedli 1:0.

Tento gól domácí očividně zaskočil a překvapil. Hosté byli připraveni na nátlakovou hru soupeře s velkým důrazem. Cehnice se snažilyodpovědně bránit náskok a pokoušet se k rychlým kontrům nebo si připravit nějaké standardní situace a při nich vytěžit něco z jejich výškové převahy. 
A přesně to se jim také podařilo. Cehnice držely domácí v uctivé vzdálenosti od jejich branky a domácí měli pouze několik pokusů o střelu z dálky nebo centry, se kterými si ale cehnická výborná obrana dokázala poradit.

Velkou příležitost pak měli domácí někdy okolo 20. minuty, kdy se balón nešikovně odrazil od hostujícího hráče přímo na branku, Vosecký míč s obtížemi vyrazil před sebe přímo k domácímu útočníkovi, který zakončoval hlavou. Hostující brankář ale dokázal ještě vystartovat proti míči a skvělým zákrokem Cehnicím držel těsný náskok.

Ve 26. minutě se Cehnice dostaly ke standardce, tentokrát k rohu, který zahrával Prokeš. Mára si na zadní tyči našel balón, vrátil ho před bránu a tam Nedvěd hlavou bez problémů míč doklepl za záda domácího brankáře. V tu chvíli domácí nevěděli, co se s nimi děje. Měli sice optickou převahu, ale hosté ze dvou šancí dali dva góly. A dál se soustředili především na defenzivu.

Ve 33. minutě utekl po straně krajní záložník a byla z toho penalta. Tu domácí proměnili. Hosté čekali jejich nástup, ale naštěstí ho dokázali eliminovat i přes velkou komplikaci, kterou představovalo zranění Martina Kroupy, který si poranil koleno a vlastně od 30. minuty nemohl vůbec zabrat. Poločas Cehničtí tedy prakticky v 10 odbránili a čekali, co se bude dít dál. Cehničtí doufají, že se nepotvrdí černé prognózy o poranění „křížového“ vazu.

Naštěstí pro hosty dorazil brankář Michal Přech, který před tím odchytal celé utkání B-týmu, vyměnil se s Voseckým a ten šel do útoku.

Nedvěd vystřelil Cehnicím tři body

Druhý poločas vypadal podobně jako ten první. Domácí se snažili o kombinaci a hosté se soustředili na bránění. Oba hostující krajní beci si vedli znamenitě a stoperská dvojce nedovolila soupeři prakticky žádné zakončení. Hosté se tak mohli spolehnout na kompaktní obranu, která prošla těžkou zkouškou.

Cehničtí útočníci (Bednařík – původním zaměřením hokejista a Vosecký – původně cehnická brankářská jednička) pracovali na velkém prostoru a dokázali udržet spoustu míčů. Společně s Nedvědem tak dokázali ve 3 zaměstnávat celou sedlickou obranu a často na ně byly fauly. Krejsa zahrával 2 dobré standardní situace po faulech na Nedvěda, ale ani jedna střela se mu nepovedla a nepředstavovala ohrožení domácí branky. Takže skóre bylo stále otevřené.

Rozzuzlení tak přišlo až v 90. minutě, kdy Bednařík vystartoval z cehnické půlky, došel si pro faul na soupeřově polovině. Prokeš si míč připravil k rozehrání, našel na zadní tyči Nedvěda a ten hlavou do protipohybu domácího brankáře definitivně stvrdil 3 body pro hostující tým.

 

Zdroj: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu



Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: Netradičně v neděli jsme vyjeli na zápas do Sedlice. S tímto týmem nemáme příliš dobrou bilanci a na jeho hřišti jde vždy o velmi těžké zápasy. Zhruba 2 hodiny před zápasem začalo velice silně pršet a cestou to vypadalo, že se v žádném případě hrát nemůže. Ale hřiště v Sedlici veškerou vodu velmi dobře absorbovalo a prakticky nebylo poznat, že by nějak výrazně pršelo. Do zápasu nás odjelo pouze 11. Bohužel nikdo z B-týmu nebyl ochotný na náš zápas přijet a pomoci nám v této složité situaci. Byl to extrémně těžký zápas se silným soupeřem, takže tyto body jsou pro nás velice cenné a důležité.



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
V. Šťastný [-] - V. Klíma [-] , J. Čabrádek [-] , J. Němec [-] - M. Čapek [-] , F. Rakovan [-] (70. J. Panuška [-] ) , M. Sladký [-] (78. P. Koutenský [-] ) , J. Petráš [-] - D. Dumský [-] , J. Hrouda [-] (70. M. Běloušek [-] ) , K. Švátora [-]

Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Nedvěd [-] , M. Kroupa [-] (46. M. Přech [-] ) , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] , J. Prokeš [-] , P. Krejsa [-] , L. Bednařík [-] , L. Čech [-]

ŽK: 9. D. Dumský , 75. V. Klíma - 35. R. Frčka , 52. P. Krejsa , 81. J. Prokeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Landík Filip - PRAVDA Luboš, HEŘMAN Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Sedlice bude doma úspěšná a body si uhlídá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích