3:3
(1:1)
24. J. Hájek
53. L. Blatský (p.)
79. J. Kraus
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice zachraňovaly remízu až pár minut před koncem


Branky


34. M. Kroupa , 86. O. Martínek , 87. M. Kroupa - 24. J. Hájek , 53. L. Blatský (p.) , 79. J. Kraus
23

Oba celky chtěly po prohrách v úvodním kole sebrat body. K tomu byl blíže Osek, ale Cehničtí dokázali v závěru vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kroupa otevřel hlavou skóre

Hned od začátku zápasu domácí byli aktivní a vše probíhalo, jak si domácí celek naplánoval. Cehnice byly důrazní a rychlí v soubojích. Osek B měl s cehnickou hrou velké problémy. Už v 5. minutě se do zajímavé šance dostal po přihrávce Nedvěda Krejsa, sám před brankářem se ještě snažil přihrát před prázdnou bránu Kroupovi, ale rozhodčí odmávali při této spolupráci ofsajd.

V 15. minutě pak po rychlé rozehrávce na půlce hřiště postupoval opět Krejsa sám na bránu, ale ani nadvakrát nedokázal prostřelit hostujícího brankáře. Ve 20. minutě pak zahrával Vaněk rohový kop a Kroupa se dostal ke slušné hlavičce. O pár decimetrů přestřelil. Stejná spolupráce z rozehrání trestného kopu pak přinesla ovoce. Vaněk centroval z kraje hřiště na Kroupu, který usměrnil hlavou míč do sítě 1:0. Vypadalo to, že domácí konečně protrhli jejich střeleckou nemohoucnost a přidají další branky. Jenže těsně před poločasem se hosté dostali k několika rohům a z odraženého míče před bránu se štěstím srovnali Janem Hájkem.

Cehničtí vyrovnali tři minuty před koncem

zbytečnou nešikovností penaltu, kterou hosté bezpečně proměnili – Libor Blatský. Domácí v tu chvíli ale byli odhodlaní zápas nepustit. Snažili se o nátlakovou hru, tlačili na soupeře, góly nepřicházeli. Do velkých šancí se dostal Nedvěd po krásném centru ze strany, ale hostující brankář Přibyl jej skvěle vychytal a z odraženého míče přestřelil odkrytou bránu Řehoř.

Další velkou šanci měl po přiťuknutí ze středu hřiště Nedvěd, který šel ze strany sám na bránu, ale opět nedokázal prostřelit brankáře hostí, který je tak stále držel v těsném vedení. V 79. minutě pak po rychlém brejku hosté šli dokonce do dvoubrankového vedení, kdy domácí zaspali při ztrátě na polovině hřiště. V tu chvíli to s Cehnicemi vypadalo velmi špatně. Místo jasného vedení domácí deset minut před koncem prohrávali o 2 branky.

Domácí vrhli všechno do útoku a v 86. minutě po centru z poloviny hřiště se míč dostal k Ondřeji Martínkovi a ten šel sám na brankáře, na poprvé také neuspěl, ale v leže z dorážky už konečně gólmana hostí prostřelil a vykřesal domácím naději na dramatický závěr. Hned po rozehrávce hosté znovu faulovali na půlce, další dlouhý nákop a tentokrát Kroupa z bezprostřední blízkosti nohou stanovil konečný výsledek 3:3.

Autor: Sokol Cehnice



Ohlasy k zápasu


Sokol Cehnice
Sokol Cehnice: Po porážce v minulém venkovním zápase jsme si chtěli spravit chuť v domácí premiéře v letošní sezóně, ale bohužel jsme nedokázali původně dobře rozjetý zápas dotáhnout do vítězného konce. Nakonec jsme rádi i za bod, který byl 10 minut před koncem ještě velmi vzdálený. Konec zápasu byl tedy trošku rozpačitý. Byli jsme rádi za skvělý závěr utkání, ale místo 3 bodů máme pouze jeden.




Sestavy


Sokol Cehnice
P. Vosecký [-] - M. Nedvěd [-] , M. Kroupa [-] , O. Martínek [-] , R. Frčka [-] , P. Řehoř [-] , P. Krejsa [-] , V. Vaněk [-] (54. P. Šebesta [-] ) , J. Myslivec [-] (46. M. Martínek [-] ) , J. Čech [-] , L. Čech [-]

TJ Osek B
D. Přibyl [-] - J. Hájek [-] , D. Gondek [-] , J. Hájek [-] , J. Lávička [-] , V. Kafka [-] (62. D. Juřica [-] ) , D. Suchý [-] (86. ) , M. Čapek [-] , D. Rybák [-] (70. J. Kraus [-] ) , L. Blatský [-] , J. Sládek [-]

ŽK: 76. O. Martínek - 19. M. Čapek , 24. V. Kafka , 69. D. Suchý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bezpalec Martin - SYROVÁTKA Jan, RYNDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Ondřej Kašpírek
Tip experta: výhra domácích

Pokud nechceme od začátku soutěže ztrácet, musíme Osek porazit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích