4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlice ve Čkyni tvrdě narazila


Branky


51. V. Turek , 55. J. Brabec , 60. A. Klose , 80. J. Fiedler
23

Po bezbrankovém poločasu to tam Čkyně začala sázet. Skóre se nakonec zastavilo až na vysokých 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dumský nastřelil břevno

První poločas byly oba celky ve finální fázi nepřesní. Jednou se dobře uvolnil D. Dumský a proletěl obranou a v tváří tvář přehodil Jakuba Formánka, jenže míč skončil jen na břevně, a tak si většina diváků oddychla. Poločas tak skončil bez branek.

Kapitán Turek otevřel skóre

Ve druhé půli to už tam Čkyni začalo padat. Po rohovém kopu se dostal propadnutý balón až ke kapitánu Turkovi a ten střelou k tyči rozradostněl diváky – 1:0. O čtyři minuty zvýšil díky důrazu J. Brabec. V 60. minutě napřáhl z vápna A. Klose – 3:0. Hosté ale ani za tohoto stavu nic nezabalili a stále dělali problémy čkyňské obraně, která však byla pevná. V 80. minutě pak Miklas přihrál Fiedlerovi, který do prázdné branky upravil stav na 4:0.



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull, trenér: Utkání ze Sedlicí vypadá výsledkově jednoznačně, ale bylo to těžké utkání. Věděli jsme, že Sedlice má Davida Dumskýho a ten je schopen utéci každé obraně v soutěži. Přesto jsme ho pustili několikrát do velkých šanci. V prvním poločase nám utekl a přehodil i vyběhnuvšího Formánka, ale naštěstí míč skončil na břevně. Poločas jsme hledali kudy a jak do sedlické obrany. Ve finální fázi jsme byli hodně nepřesní. Snad ani jediný centr nebyl přesný, a tak poločas skončil bez branek. Druhý už jsme dokázali zlomit pro sebe a nutno dodat, že takovou pracovitostí zaslouženě. Sérii rohů zakončil V. Turek propadnutý roh střelou k tyči 1:0 v 51.min. To nám pomohlo a uklidnili jsme se. V 54.min důrazem zvýšil Brabec na 2:0. A dobrou desetiminutovku zakončil v 60. minutě tvrdou střelou z vápna Klose 3:0. Nutnou dodat Adam nikoli Miro. Dalo by se říci, že utkání bylo rozhodnuto, ale Dumský pořad dál zlobil svou rychlostí a zaměstnával domácí obranu, ale ta včetně gólmana mu skórovat nepovolila. Střídající hráči stejně jako v Oseku přinesli svěží vítr a pěknou akci v 80. min, kdy běžel sám na brankáře hostů Miklas, ale ještě lépe přihrál Fidlerovi, který již do prázdné branky nemohl nedat zvýšili na 4:0. Poté již gól nepadl, a tak domácí začali proti silnému soupeři domácí výhrou.




Sestavy


SK Čkyně
J. Formánek [-] - V. Turek [-] , M. Chalupa [-] , I. Pinke [-] - J. Kasal [-] (82. V. Zeman [-] ) , J. Chrášťanský [-] (19. R. Vojta [-] ) , J. Král [-] , J. Pešek [-] - A. Klose [-] (72. M. Miklas [-] ) , M. Gerold [-] (64. J. Fiedler [-] ) , J. Brabec [-] (76. M. Turek [-] ) -

TJ Sokol Sedlice
R. Šťastný [-] - J. Němec [-] , J. Čabrádek [-] , V. Klíma [-] - M. Běloušek [-] , J. Petráš [-] , M. Sladký [-] (69. D. Houzar [-] ) , M. Čapek [-] - Z. Mikeš [-] , D. Dumský [-] , J. Hrouda [-]

ŽK: 59. M. Běloušek .
Hráči zápasu: J. Formánek , V. Turek - D. Dumský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, NEUMANN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Ondřej Kašpírek
Tip experta: remíza

Šlágr kola vítěze mít nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích