Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní vyhrálo v Loučovicích


Branky


29

Souboj týmů z popředí tabulky se odehrál v Loučovicích. Větřní se výhrou posunulo na druhé místo tabulky. Do známého prostředí se vrátil trenér Větřní Vlastimil Sulzer, který v Loučovicích trénoval a před rokem a půl zamířil odsud právě na lavičku do Větřní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým šel do vedení

 Od úvodu se hrál na krásně připraveném hřišti dobrý,kombinační fotbal od obou týmů.Domácí byli v první půli nebezpečnější a Větřní si nedokázalo poradit s rozestavěním domácího týmu.Ve 20.minutě ěel domácí tým do vedení Mikulášem Šímou 1:0. Do konce prvního poločasu měli domácí ještě dvě zajímavé šance, ale Dobrovodský Tomanovo zakončení vyrazil, i s druhým nebezpečným pokusem domácích si také poradil hostující golman.

Větřní zápas otočilo

Do druhé půle nastoupil hostujicí tým mnohem agresivnější a brzo to neslo své ovoce a byl od začátku druhého poločasu lepším týmem. V 58.minutě byl odpískán faul na Rudolfa Weinharda a sám postižený se trefil krásně z přímého kopu a bylo vyrovnáno 1:1. V 66.minutě centroval Weinhard a na zadní tyči zakončoval Patrik Podskalský hlavou 1:2. V 71.minutě sřídající Sivák nádhernou uličkou vysunul Petra Gutheise a ten křižnou střelou dal na 1:3. Ve druhém poločase stojí za zmínku od domácích krásná střela Somolíka, ale i stou si poradil Dobrovodský. Větřní se tak po horším startu do soutěže vyhouplo na druhé místo. Loučovice mají za sebou také dobrý podzim, jsou páté a mají dvacet bodů. O dva méně, než jejich poslední podzimní soupeř.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner: Na začátku zápasu byli aktivnější větřínští, ale většina míčů končila v mých rukavicích nebo na dobře hrající obraně. Zhruba po desáté minutě jsme otěže přebrali my, po krásné akci na jeden dotek dali gól a hráli fotbal, jaký jsem v našem podání dlouho neviděl. Zamkli jsme Větřní na jejich polovině, měli spoustu šancí, sérii rohů, ale v další gólové vyústění to nevedlo. Náš velký tlak přerušila až píšťalka rozhodčího. Ta ukončila první půli. Ve druhé jsme chtěli pokračovat stejně, ale bohužel jsme se do takového tempa již nedostali. Naopak obrátky zvýšilo Větřní, po faulu na Weinharda sám jmenovaný krásnou střelou z trestného kopu vyrovnal, pak ač zraněný poslal centr na zadní tyč na zcela volného Podskalského, pro kterého nebyl problém míč trknout do sítě, a mohl vystřídat. Nedlouho na to se ve vápně uvolnil Gutheis a střelou na zadní tyč uzavřel skóre. Po této černé čtvrthodince už jsme se na nic nezmohli a spokojenější tak byli hosté.

SK Větřní
Vlastimil Sulzer (trenér): Myslím, že jsme sehráli dobré utkání a zaslouženě si vezeme body,dnes opět kolektivní výkon,ale pochvalu zaslouží Dobrovodský v bráně kde nás zejména v prní půli podržel. Děkuji všem za úspěšný podzim, velké dík našim fanouškům.



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] (73. T. Dostál [-] ) , J. Matulík [-] (67. D. Sundač [-] ) , M. Šíma [-] , M. Koutský [-] , M. Somolík [-] , V. Dudla [-] , M. Toman [-] , J. Havierník [-] (86. V. Matulík [-] ) , L. Sojka [-] , J. Žák [-]

SK Větřní
M. Dobrovodský [-] - P. Vnuk [-] , P. Kotlár [-] , Z. Chupík [-] , J. Dušek [-] , P. Podskalský [-] (90. J. Sukdolák [-] ) , R. Weinhard [-] (67. M. Sivák [-] ) , P. Gutheis [-] , M. Ješina [-] , J. Dvořák [-] , M. Troják [-]

ŽK: 52. J. Žák , 85. M. Toman - 63. P. Kotlár , 77. P. Gutheis .
Hráči zápasu: R. Weinhard , M. Dobrovodský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bezpalec Martin - ADAMOVIČ Jiří, VEČERNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Martin Sládek
Tip experta: výhra hostů

Větřní těsně vyhraje, ale myslím si, že tu bude hodně banánů.

Tip: výhra domácích