0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd veze bod


Branky


29

Poslední kolo zavítal Kamenný Újezd na horkou půdu do Zlaté Koruny. Odtud se body vozí těžko a Kamennému Újezdu se to povedlo, když veze bod za bezbrankovou remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamenný Újezd zaskočil domácí tým aktivní hrou, ten zachránila několikrát konstrukce branky

Kamenný Újezd začal aktivně a domácí tím dost zaskočil. Jenže problém Kamenného Újezdu s koncovkou se projevil i v tomto zápase. Navíc na straně domácích stálo i štěstí. Kaemnný Újezd tak ze svých čtyř šancí trefil třikrát tyč a jednou domácí tým zachránilo břevno. Domácí tým se do zakončení tolik nedostával a když ano tak narazil na připraveného Petra Olivu v brance hostí. 

Branka nepadla

Druhý polčoas se obráz hry změnil a domácí tým zápas začal vyrovnávat. Kamenný Újezd se dostal do dalších šancí, ale obrana Zlaté Koruny v čele s Milošem Kalistou všechen nápor zvládla. Na druhé straně také branka nepadla a tak se body dělily. Zlatá Koruna tak končí podzim se ziskem osmnácti bodů a je ve středu tabulky. Kamenný Újezd skončil předposlední se ziskem jedenácti bodů. 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Hosté byli celý první poločas lepší, měli několik šancí, které ovšem neproměnili. Druhý poločas byl již z naší strany lepší, hráči i když se herně nedařilo přidali na bojovnosti a hra se srovnala. Moc šancí ale nebylo. Nás tentokrát podržela obrana v čele s vynikajícím Milošem Kalistou, který ukázal na stoperu velkou kvalitu. Bod proto hodnotím pro nás jako úspěch. Kameňák hraje velmi dobře, ale má problémy v koncovce. Nám se v konci soutěže z důvodů nemocí, zranění , karet a pracovních povinností klíčových hráčů rozpadla kostra mužstva. Proto byly výsledky takové , jako byly. Naše mužstvo má podle mého navíc, než nyní předvádí, proto k druhé polovině soutěže připravujeme nějaké personální změny , které by nám mohli pomoct.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): Zápas ve Zlaté Koruně se pro nás nezačal vyvíjet vůbec špatně, začali jsme aktivní hrou a odměnou za to byly 4 šance z toho 3xtyč a jednou břevno, bohužel všechno se odrazilo buď to zpět do hřiště nebo do autu za lajnu..., domácí měli také příležitosti, ale Peťa v bráně podržel a byl si jistý. Poločas žádné branky nepřinesl, tak jsme šli do druhé půle s tím, že chceme vstřelit branku a urvat 3 body pro nás. Bohužel, šance jsme měly, standartní situace taky, ale ne a ne dát gól. Domácí tam ještě měly nějaké střely, ale ne s čím by si náš brankář neporadil. Mohu říci, že jsme měli mírnou převahu v některých pasážích, ale nedokázali jsme to zúročit v náš prospěch. Teď už zasloužený odpočinek a příprava na jaro, kde budeme muset opět máknout a urvat bodíky, kde se dá.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - O. Liška [-] , M. Kalista [-] , J. Kališ [-] , P. Zayml [-] , M. Štěpánek [-] - J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , L. Rapčan [-] - M. Homer [-] (37. J. Král [-] ) , D. Fuciman [-] -

TJ Sokol Kamenný Újezd
P. Oliva [-] - J. Havlíček [-] , V. Kotalík [-] (85. J. Dudák [-] ) , M. Samborský [-] , R. Soukup [-] , M. Sládek [-] , J. Komberec [-] (87. V. Šimek [-] ) , A. Černý [-] , M. Valenta [-] (11. J. Rožboud [-] ) , P. Petkov [-] , D. Průdek [-]

ŽK: 63. O. Liška , 76. J. Kališ - 20. D. Průdek .
Hráči zápasu: M. Kalista - J. Komberec , P. Petkov .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Picka Pavel - ROUS Zdeněk, VÁVRA Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Martin Sládek
Tip experta: výhra hostů

Někdy to prolomit musíme!! Věřím v 3 body!

Tip: výhra domácích