Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice vezou všechny body ze Zlaté Koruny


Branky


26. D. Fuciman , 58. V. Rychtář - 15. J. Varyš , 36. J. Varyš (p.) , 47. J. Lukáš , 78. J. Varyš , 81. J. Varyš
26

Lídr z Netolic zajíštěl na horkou půdu do Zlaté Koruny. Domácí doma body moc nerozdávají, ale poslední kola se jim moc nedaří. Netolice tak nečekal lehký zápas, ale mohly se spolehnout na svého střelce Jakuba Varyše. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky nabídl první poločas

Hostující tým měl výborný nástup a po patnácti minutách se prosadil nejlepší střelec soutěže Jakub Varyš 0:1. Jenže za deset minut se domácím podařilo vyrovnat, když se prosadil Dominik Fuciman 1:1. Ještě do poločasu se Netolice dostaly do vedení. A byl to znovu Jakub Varyš, kdo vstřelil branku. Tentokrát se hostující kanonýr prosadil z nařízeného pokutového kopu 1:2. Krátce před odchodem do kabin přišel jeden z důležitých momentů. Jaroslav Lacko neudržel nervy na uzdě, když v přerušené hře udeřil do hrudníku Jana Lukáše a uviděl následně červenou kartu. 

I v druhém poločase padaly branky

Ihned po příchodu z kabin se prosadil Jan Lukáš 1:3. Zlatá Koruna se ani v deseti lidech nevzvala a brankou Vladimíra Rychtáře se dostala znovu do hry 2:3. Domácí tým vrhl všechny síly do útoku jenže další branku už nevstřelil. Naopak na druhé straně utkání definitivně rozhodl Jakub Varyš brankou na 2:4.  A aby toho nebylo málo tak o tři minuty později přidal Jakub Varyš další branku 2:5. Za týden jedou Netolice do Dolního Dvořiště. Zlatá Koruna hraje doma s Kamenným Újezdem. 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Myslím, že se od začátku hrálo pohledné utkání se šancemi na obou stranách. Hosté šli do vedení, když Varyš dokázal, proč je nejlepším střelcem soutěže. Předtím v úplně stejné situaci Homer na golmana hostů nevyzrál a i proto jsme o gol prohrávali. Ke konci prvního poločasu jsme se dostávali do tlaku, který nesmyslně zazdil náš Lacko, který po žlutém faulu na něho oplácel a dostal zaslouženě červenou kartu. To byl rozhodující moment utkání. Druhý poločas byl v poli opticky vyrovnaný až do cca 78. minuty, kdy hosté zvýšili na 4:2 a bylo po zápase. Jsem hodně zklamaný , protože si myslím, že jsme měli na tentokrát lepší výsledek. Ale v 10 lidech bránit ve velké formě hrající Skálu, Varyše a Vláška byl nadlidský úkol, navíc některé goly jsme jim doslova darovali. Hosté ukázali, proč mají nejlepší útok v soutěži!

1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Začátek zápasu nám vyšel a šli jsme do vedení, soupeř ale dokázal reagovat a vyrovnal. Do konce poločasu se nám povedlo dát druhý gól a do šaten jsme šli se slibným výsledkem, navíc když domácí obdrželi v závěru poločasu zbytečnou červenou kartu za nesmyslné napadení, za které se ale ihned o poločase dotyčný hráč omluvil. Druhý poločas jsme si chvíli koledovali o vyrovnání, soupeř bojoval a i v deseti se snažil o vstřelení branky. Nakonec jsme ale dokázali soupeře přetlačit a odvezli si velmi cenné tři body.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Kalista [-] , J. Kališ [-] , P. Zayml [-] , M. Štěpánek [-] - J. Sláma [-] , V. Rychtář [-] , L. Rapčan [-] , J. Lacko [-] - M. Homer [-] (77. P. Král [-] ) , D. Fuciman [-] -

1. FC Netolice
L. Varyš [-] - J. Varyš [-] (87. V. Jelínek [-] ) , T. Konvička [-] , J. Pivoňka [-] (78. M. Dvořák [-] ) , D. Janda [-] , D. Andres [-] , J. Lukáš [-] , J. Skála [-] , F. Rokůsek [-] , P. Fux [-] , V. Vlášek [-]

ŽK: 38. P. Zayml , 82. J. Kališ - 45. J. Lukáš , 70. J. Pivoňka . ČK: 45. J. Lacko .
Hráči zápasu: J. Sláma - J. Pivoňka , J. Varyš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ondra Milan - HNILIČKA Jaroslav, LACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 11. 2019 17:12
Mladá pani, zdravím Vás...Myslim si,ze podle toho, co tady píšete,tak bych řekl bez urážky ,ze jste spepe zamilovana do sveho tymu.Ja videl Vase utkani na Sedleci a to ,co jste tam předváděli vy ,tak to jsem taky nechapal,ze jste byly v tabulce ,tam kde jste v tu dobu byly...Komedie hadr,takze byt Vama ,tak tady radsi moudra nepisu a nebo zkuste hrat taky fotbal,at to mate alespon z vlastni zkusenosti...Diky,s pozdravem krasneho zbytku dne Vondrka Jiří. ☺️
4. 11. 2019 14:33
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:52
Miroslav Turek

Expert: Jiří Staněk
Tip experta: výhra hostů

Věřím ze Netolice si to pohlídají i když Zlatka nemá špatný mužstvo a doma hrát umí.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:06

Tip: remíza