Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

10.0

Zázemí

8.0

Derby bez branek


Branky


26

Derby. Zápas prvního s druhým. Souboj hlasivek fanoušků. I tak by se dalo definovat utkání Sedlce s Netolicemi, které ve finále příliš fotbalové krásy nepřineslo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj o každý metr

Začátek první půle byl nervózní z obou stran. Hrálo se mezi oběma vápny, odkud přišla střela jen zřídkakdy. První vážnější šanci utkání měl ve 28. minutě netolický Šulc, který hlavičkoval těsně mimo po pěkném centru z pravé strany. Domácí hrozili zejména zleva, ale Netolice Borovku dobře bránily. Krátce před poločasovou pauzou vyzkoušel štěstí z velkého úhlu Varyš, ale domácí brankář míč vyrazil. První půle skončila tedy smírně 0:0. 

Branka nepadla

Druhý poločas byl podobný jako ten první. Ojedinělé šance Netolic zlikvidoval Hanzal, zejména tu z 55. minuty, kdy pravé netolické křídlo přihrávalo nebezpečně na penaltu na úplně volného spoluhráče, před ním však Hanzal míč stačil posunout do bezpečí. Sedlečtí neměli v utkání vážnější příležitost, několik střel zpoza vápna si netolický brankář pohlídal. Posledních 20 minut utkání se spíše přerušovalo, faulovalo a nadávalo. Rozhodčí neváhal odměňovat hráče žlutými kartami, a to například také ty, kteří seděli na hostující střídačce. Nervózní a vyhrocené utkání skončilo smírně bez branek. 



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): To jak jsme chtěli v zápase hrát nám vydrželo přesně 15 minut. Pak už hráli spíše Netolice a my jsme se uchýlili k nakopávání míčů, s tím si hostující obrana v pohodě poradila. O přestávce jsme si řekli, že to zkusíme po zemi, ale byla to stejná písnička jako v poločase prvním. Naše jediná šance tak přišla z přímáku z hranice vápna, ovšem střela se nevešla mezi tyče. Netoličtí nějaké šance měli, ale branku dát nedokázali a tak to skončilo bez gólů. Ke konci to bylo emotivní, to už tak ale někdy v derby bývá. Po průběhu jsme s bodem spokojeni.

1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Za výborného počasí a na dobře připraveném hřišti, navíc druhý s prvním se čekal dobrý fotbal, ale nebylo tomu tak. Snažili jsme se hrát po stranách, středem hřiště to nešlo, bylo buď málo pohybu a nabídek nebo jsme spíš prohrávali osobní souboje a tvrdá hra domácích nám moc nevyhovovala. Většina míčů šla po pravé straně přes Honzu Skálu, který byl nejlepším hráčem na hřišti, škoda jen, že jeho útočné výpady nebyly dobře vyřešeny ve finální fázi. Šance jsme si vytvořili, ale bohužel žádnou neproměnili, chybělo nám štěstí. Domácí si za celý zápas nevytvořili jedinou šanci, ani jednou nevystřelili na naši branku a téměř celou dobu pouze bránili. Derby bylo celkem dost vyhecované, škoda jen, že rozhodčí nevyloučil tři domácí hráče, kteří si fotbal pletli s bojovými sporty a některé jejich momenty byly velice nesportovní, nepochopitelné že zápas dohráli. A že se někdo nechá vystřídat jenom proto, aby dal někomu hlavičku je pro normálního člověka těžké pochopit.



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - J. Zíka [-] , P. Borovka [-] , M. Pešek [-] , R. Hudec [-] (68. M. Samohejl [-] ) , J. Koch [-] , M. Pešek [-] (73. V. Šindelář [-] ) , J. Špán [-] , L. Koňarík [-] , L. Hovorka [-] , M. Kučera [-]

1. FC Netolice
L. Varyš [-] - D. Andres [-] , J. Lukáš [-] , J. Skála [-] , F. Rokůsek [-] , P. Fux [-] , S. Šulc [-] (72. J. Pivoňka [-] ) , J. Varyš [-] (80. V. Vlášek [-] ) , M. Baloušek [-] (68. R. Meindl [-] ) , T. Konvička [-] , D. Janda [-]

ŽK: 37. J. Koch , 40. L. Koňarík , 58. M. Pešek , 89. V. Šindelář - 14. J. Skála , 37. J. Varyš , 38. J. Vondrka , 72. J. Lukáš , 89. T. Konvička , 90. D. Janda .
Hráči zápasu: F. Hanzal , J. Koch - J. Skála , D. Janda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, REITINGER Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 10. 2019 12:01
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 10:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 08:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 20:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 17:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 17:10
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 15:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 13:34
Miroslav Turek

Expert: Daniel Andres
Tip experta: výhra hostů

Pár lidí nám vypadlo, ale k blízkému rivalovi jedeme zvítězit. Tipuji, že na skvělém trávníku padne hodně branek.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 14:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 13:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 12:52

Tip: remíza