3:4
(1:2)
10. M. Toman
33. M. Toman
52. V. Dudla (p.)
78. M. Toman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2019 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučovice vezou důležité body


Branky


14. R. Soukup , 57. D. Průdek , 74. P. Petkov - 10. M. Toman , 33. M. Toman , 52. V. Dudla (p.) , 78. M. Toman
24

Kamenný Újezd přivítal doma Loučovice a výhře v minulém kole chtěl navázat další tříbodovou injekcí, kterou by potřeboval. Bophužel pro domácí přestřelka, která se odehrála na jejich hřišti skončila lépe pro hosty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým hrál, hostující tým dával branky

Domácí tým začal aktivně a začal si vytvářet šance. Jenže žádnou neproměnil a udeřilo na druhé straně, když se trefil Michal Toman 0:1. Domácí celek, ale pokračoval v dobré hře a zaslouženě vyrovnal, když se trefil Radek Soukup 1:1. Další šance Kamenný Újezd neproměnil a tak je znovu potrestal Michal Toman 1:2. Domácímu týmu se nepodařilo do konce poločasu vyrovnat a tak šel s jednobodovým mankem do kabin. 

Michal Toman dokončil hattrick

Začátek poločasu začal lépe pro hosty. Michal Toman šel sám na brankáře Olivu, udělal mu kličku a střílel do prázdné branky, kde míč zastavil nedovoleně rukou Filip. Následovala penalta a červená pro domácího Filipa. Tu proměnil Václav Dudla a zvýšil na 1:3. Domácí tým to nezabalil a brzo snížil Daniel Průdek 2:3. Hostující tým hrozil z brejků a měl z nich dost šancí. Jednu z nich proměnil Michal Toman a završil tak hattrick 2:4. Kamenný Újezd zápas nezabalil a po další standartní situaci snížil Petr Petkov 3:4. Více už, ale domácí tým nestihl a nezískal tak žádný bod. Za týden jede Kamenný Újezd do Frymburka. Loučovice přivítají Dříteň. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): Čekali jsme kvalitního soupeře, první poločas patřil v mírné převaze nám, ale nejsme schopni dát branku. Naše největší bezmoc, herní projev byl dobrý, ty šance a góly postrádáme jako sůl, to už není ani možný. Vždy jsme doháněli soupeře ve skóre a tak to i skončilo, prohra 3:4... o gól. Nutno říci, že jsme soupeři darovali minimálně 2 branky. Poučit, zapomenout...!! Loučovicím přeji hodně štěstí a ať se jim daří.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Důležitý zápas jsme zvládli. První poločas byli domácí lepší, měli více ze hry i nějaké šance. My upletli z hovna bič, dali Tomanem dva góly, zatímco domácí jen jeden z trestného kopu. Druhou půli jsme výsledkem nabuzeni začali aktivněji a hned zkraje se do samostatného nájezdu dostal Toman, udělal kličku brankáři a následné zakončení bravurním zákrokem vytáhl na brankové čáře Filip. Bohužel pro Kameňák rukou, následovala penalta a červená karta. Tu s přehledem proměnil Dudla a my tak po téměř dvou letech vstřelili gól z penalty. Domácí Filip by pak mohl přemýšlet o návratu do Vyššího Brodu, jelikož tam o nejen brankáře mají nouzi... Soupeři se po pár minutách povedlo opět snížit na rozdíl jedné branky. Po několika našich neproměněných šancích završil hattrick Toman a zdálo se být vymalováno. Kameňák ale nesložil zbraně, tlačil se i v deseti dopředu a odměnou mu byla branka na 3-4 ze standartky po mém chybném vyběhnutí. Prim hrál střelec tří branek Toman, v útoku mu zdatně pomáhal Šíma a Ardó, Koutský a Sojka v obraně zahráli také velmi kvalitně. Já mančaft úplně nepodržel. Ale říkám klukům pořád, že můžu dostat osm gólů, když jich dají devět.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
P. Oliva [-] - F. Filip [-] , D. Průdek [-] , V. Kotalík [-] , R. Soukup [-] (71. J. Nejedlý [-] ) , M. Sládek [-] , P. Dvořák [-] (80. M. Samborský [-] ) , J. Komberec [-] , V. Šimek [-] , M. Valenta [-] , P. Petkov [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - J. Matulík [-] , L. Ardó [-] , V. Matulík [-] , M. Šíma [-] (66. J. Tóth [-] ) , M. Koutský [-] , M. Somolík [-] , V. Dudla [-] , M. Toman [-] , T. Dostál [-] (58. R. Karták [-] ) , L. Sojka [-]

ŽK: 11. F. Filip - 26. M. Koutský , 28. L. Sojka , 41. J. Matulík , 66. M. Toman . ČK: 51. F. Filip .
Hráči zápasu: M. Toman , L. Ardó , M. Šíma , M. Koutský , L. Sojka .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - ONDRA Milan, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 08:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 07:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 09:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 09:17
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 13:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 05:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 18:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 14:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 11:24
Miroslav Turek

Expert: Martin Hüttner
Tip experta: výhra hostů

Neděle bych zakázal. To ať se hraje liga... Za trest, že se hraje v neděli jim tam nenecháme nic.

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 19:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 10:43

Tip: výhra hostů