Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2019 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Malše Roudné si poradila se Sedlecem


Branky


24

S pouhými dvěma získanými body ve venkovních zápasech vyráželi sedlečtí fotbalisté do Roudného, kde se utkali s místním B týmem. Cíl byl jasný, zlomit tuto nelichotivou sérii a přivézt na Sedlec body z venku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým šel do vedení už po pár vteřinách

Komplikací byl začátek zápasu. Sedlečtí inkasovali branku snad již v desáté vteřině zápasu, po ztrátě míče ve středu pole a následném přízemním centru ze strany od Stanislav Kubeše, si míč do vlastní sítě srazil sedlecký stoper Lukáš Hovorka - 1:0. Hned o dvě minuty na to mohlo být pro Sedlec ještě hůře, ale domácí hráč nastřelil pouze břevno. Vyrovnat mohli hosté v 15. minutě z penalty po ruce domácího hráče v pokutovém území. Exekuce pokutového kopu se ujal Jiří Koch, ale jeho střelu dokázal domácí brankář Jiří Hošna vyrazit a to samé se mu povedlo i při dorážce sedleckého Zíky. Přesto se sedleckým vyrovnat podařilo, v minutě devatenácté našel Borovka pěkným centrem Milan Peška, jehož hlavičku ještě brankář vyrazil, ale pouze vedle sebe přímo k nohám sedleckého útočníka, který pak již neměl problém dorazit míč do prázdné branky 1:1. Do konce poločasu se hra odehrávala převážně mezi vápny a branka již nepadla. 

Druhý poločas nabídl pět branek

V úvodu druhého poločasu měli velkou šanci na otočení zápasu hosté, střela kapitána Zíky, ale skončila pouze na tyči domácí branky. Následně sedlečtí zahrávali rohový kop a z rychlého brejku domácích inkasovali branku na 2:1, autorem gólu byl domácí Matouš Neckář. V dalších minutách zápasu se Sedlec pokoušel alespoň vyrovnat, ale velké příležitosti nepřicházely a tak v 82. minutě se podařilo domácím odskočit na rozdíl dvou branek zásluhou branky Milana Fatury - 3:1. V minutě 86. dokázal vstřelit branku sedlecký Petr Borovka, po akci na pravé straně a pěkným obstřelem brankáře na vzdálenější tyč - 3:2. Poté Sedlec vsadil vše na útok, ale inkasoval branku na 4:2 z kopačky domácího Filipa Budína - 4:2. O poslední korekci výsledku se již v nastaveném čase a po rohovém kopu postaral sedlecký Jiří Koch - 4:3. Domácí tak v tomto zápase vítězí a Sedlci se i nadále ve venkovních utkáních vůbec nedaří.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (hráč): V zápase se nám vydařili brejky, jinak jsme byli zbrklí a zbytečně ztráceli. Nejdůležitější je však výhra na domácí půdě a potvrzení 3 bodů.

SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Už jsme konečně chtěli vyhrát venku, ale opět se nám to nepodařilo a to především kvůli našim chybám, ze kterých domácí pohodlně vstřelili branky. Začátek zápasu katastrofa a mohli jsme prohrávat dva nula. Do poločasu jsme vyrovnali. Pak hned na začátku druhé půle místo abychom vedli tak z brejku inkasujeme a do konce zápasu už se nám alespoň srovnat nepovedlo. Na druhou stranu bych řekl, že domácí byli zatím jeden z nejlepších soupeřů, které jsme zatím potkali.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
J. Hošna [-] - R. Otepka [-] , D. Zíka [-] , S. Kubeš [-] (46. F. Budín [-] ) , M. Fatura [-] , M. Neckář [-] (64. R. Svoboda [-] ) , J. Rezek [-] , M. Jiránek [-] , J. Vopelka [-] (73. F. Matoušek [-] ) , M. Lerch [-] , M. Vodák [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - J. Zíka [-] , P. Borovka [-] , M. Pešek [-] , R. Hudec [-] , J. Koch [-] , M. Pešek [-] (71. V. Šindelář [-] ) , J. Špán [-] (73. Z. Rýpar [-] ) , L. Koňarík [-] , L. Hovorka [-] , M. Kučera [-] (58. M. Samohejl [-] )

ŽK: 27. M. Neckář , 28. S. Kubeš - 22. R. Hudec , 28. J. Zíka , 73. F. Hanzal , 79. V. Šindelář .
Hráči zápasu: R. Otepka , M. Fatura .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - PÍCHA Karel, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 09:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 08:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 07:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 09:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 09:17
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 13:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 05:47

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 18:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 14:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 11:24
Miroslav Turek

Expert: Martin Hüttner
Tip experta: remíza

Další remíza v mém výčtu.

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 10:43

Tip: výhra domácích