Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 12:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna vyhrála v Boršově nad Vltavou.


Branky


23

Zlatá Koruna tři zápasy nevyhrála a čekal jí těžký zápas v Boršově nad Vltavou. Ten, ale oproti minulé sezoně zůstává za očekáváním a s jedenácti body je v té horší polovině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Hostující tým začal aktivně a Jaroslav Lacko po pěti minutách vstřelil branku 0:1. Zlatá Koruna měla více ze hry a pět minut před odchodem do kabin zvýšil Dominik Fuciman už na 0:2. Zlatá Koruna těsně před odchodem do kabin polevila v koncentraci a domácí Boršov nemilosrdně trestal. Minutu před koncem poločasu se trefil po centru ze strany Jan Gruber 1:2. Než se stačila Zlatá Koruna zorientovat tak přišel další centr do vápna a Filip Pokorný vyrovnal na 2:2. V posledních dvou minutách prvního poločasu tak přišla Zlatá Koruna o pracně vybudovaný náskok. 

Krátce před koncem rozhodl zápas Vladimír Rychtář

Druhý polčoas nabídl vyrovnaný zápas. Z domácího celku hrozil hlavně zkušený Gruber. Zlatá Koruna se také dostala do několika šancí, ale nestrhla znovu vedení na svou stranu. Nakonec se Zlatá Koruna dočkala a Vladimír Rychtář krátce před koncem zápasu rozhodl zápas v její prospěch 2.3. Za týden hraje Zlatá Koruna s rezervou Malše Roudné. Boršov nad Vltavou jede do Dolního Dvořiště.



Ohlasy k zápasu



SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Před zápasem jsme minutou ticha uctili památku zesnulého kamaráda a sportovního reportéra Karla Vosiky, který měl ke Zlaté Koruně vždy velice vřelý vztah! Poté jsme na pěkném hřišti v Boršově začali aktivně,měli jsme skoro celý první poločas herní převahu a trpělivou hrou jsme si vytvořili dvoubrankový náskok. Bohužel jsme o náskok přišli během dvou minut na konci prvního poločasu po centrovaných balonech! Z mého pohledu to bylo ztrátou koncentrace a nedůsledností při bránění. Druhý poločas byl již vyrovnanější, domácí hrozili především dlouhými nákopy na Grubera, my jsme pokračovali v naší hře z prvního poločasu a naštěstí poslední ze tří vyložených šancí v druhém poločase jsme strhli vítězství na naši stranu. Vítězství přesto hodnotím jako zasloužené, protože jsme domácí přehráli. Obrana dirigována Weinhardem hrála spolehlivě , skvělý výkon předvedl Fuciman, který dal i po pěkné kombinaci nádherný gol. Klukům si vážím za to, že v nelehké situaci utkání zvládli a třech bodů z Boršova si nesmírně cením.Mohlo by to pro nás být povzbuzení pro poslední podzimní kola.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
J. Bublík [-] - F. Pokorný [-] , J. Gruber [-] , V. Čuřík [-] (46. E. Poula [-] ) , P. Křemen [-] , R. Řežáb [-] , L. Fessl [-] , E. Lepša [-] , J. Macík [-] , S. Čutka [-] , F. Filištein [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - T. Weinhard [-] , P. Zayml [-] , O. Liška [-] , J. Kališ [-] - M. Štěpánek [-] , L. Rapčan [-] , D. Fuciman [-] - J. Sláma [-] , M. Homer [-] (64. V. Rychtář [-] ) - J. Lacko [-] (85. P. Král [-] )

ŽK: 38. P. Křemen , 52. F. Pokorný , 56. S. Čutka - 40. O. Liška , 75. L. Rapčan .
Hráči zápasu: T. Weinhard , D. Fuciman .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Svoboda Jan - DEVERA Radek, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 08:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 07:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 09:24

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 09:17
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 13:30

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 05:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 18:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 14:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 11:24
Miroslav Turek

Expert: Martin Hüttner
Tip experta: remíza

V Boršově se vyhrává těžko. Bod ale Zlatka urve

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 10:43

Tip: výhra hostů