J. Koch 69. (p.)
L. Koňarík 71.
2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec doma znovu vyhrál


Branky


69. J. Koch (p.) , 71. L. Koňarík - 33. F. Pokorný
24

Na Sedlec zavítal Boršov, kterému se na podzim výsledkově nedaří a před zápasem se nacházel v dolní polovině tabulky. Domácí se naopak vyhřívali na druhém místě a v zápasech na domácí půdě dokonce ještě neprohráli. Favorit tedy byl jasný. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Filip Pokorný poslal hosty do vedení

Úvod utkání patřil domácím, kteří svého soupeře zatlačili na vlastní polovinu a ve třetí minutě mohli jít dokonce do vedení, když se k odraženému míči po standardní situaci dostal Koch, jeho pokus ale vykopl z brankové čáry jeden z hostujících hráčů. O pár minut později překonal brankáře Poulu Špán, ale míč orazítkoval pouze tyč. Boršov zahrozil ojedinělou šancí z levé strany, kterou si Hanzal pohlídal. I další minuty patřily domácímu týmu, který mohl v klidu vést po dvaceti minutách 3:0, avšak byli to hosté, kdo šel do vedení. Ve 33. minutě totiž unikl domácím bekům Filip Pokorný a na vzdálenější tyč otevřel skóre – 0:1. Sedlec se snažil ještě do půle vyrovnat, ale marně. Boršov tak šel do kabin šťastnější. 

Sedlec vývoj zápasu otočil

Obléhání hostující tvrze pokračovalo i ve druhém poločase a častokrát bylo k vidění všech 11 hostujících hráčů za balonem, což domácím krajně nevyhovovalo. Kombinace středem hřiště nevedla k sebemenší šanci. Zjednodušení hry přišlo po prostřídání, kdy začaly létat do vápna centry z obou krajů. V 68. minutě po pěkné kombinaci zakončoval Kučera, jehož pokus Poula vyrazil na roh. Při jeho rozehrání byl ve vápně stažen Jiří Koch a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Sám postižený se stal exekutorem a vyrovnal na 1:1. Takřka ihned po rozehrání domácí získali míč a po rychlé kombinaci z pravé strany Lukáš Koňarík střelou na přední tyč strhl vedení na domácí stranu – 2:1. Ve zbývajících dvaceti minutách se domácí snažili zvýšit své vedení, ale branka už nepadla. Tři body tak zůstaly po zásluze doma. Příští týden zajíždí Sedlec na půdu rezervy Roudného. Boršov nad Vltavou přivítá doma Zlatou Korunu.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Přestože jsme v zápase měli převahu, tak úplně spokojeni můžeme být "jen" s bodovým ziskem. Boršov přijel bránit a i když jsme na začátku zápasu měli tři dobré příležitosti ke vstřelení gólu, tak jsme se jen těžko dokázali dostávat do zakončení. Hosté pak z brejku dali branku a o to pak pro nás bylo těžší zápas otočit. To se povedlo během 3 minut ve druhé půli, po penaltě za stažení Jirky Kocha ve vápně a chvilku na to brankou Lukáše Koňaríka. Obecně si myslím, že zápas moc fotbalové krásy nenabídl.




Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - L. Bašar [-] , P. Borovka [-] (89. T. Folvarský [-] ) , M. Pešek [-] , R. Hudec [-] (57. L. Trněný [-] ) , J. Koch [-] , M. Pešek [-] , J. Špán [-] , L. Koňarík [-] , M. Samohejl [-] (64. Z. Rýpar [-] ) , M. Kučera [-]

FK Boršov nad Vltavou
E. Poula [-] - R. Vacek [-] , F. Pokorný [-] , J. Soukup [-] , R. Řežáb [-] , P. Křemen [-] , L. Fessl [-] , E. Lepša [-] , R. Kofroň [-] , J. Staněk [-] , F. Filištein [-]

ŽK: 51. M. Pešek , 72. J. Špán - 88. P. Křemen .
Hráči zápasu: J. Koch .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PÁNEK Milan - STUDENÝ Josef, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 11:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 10:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:24

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 04:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 04:40
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:09

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Sedlec doma ještě neprohrál a myslím si, že do zápasu dají všechno aby neprohráli. Proto dávám na Sedlec.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza