Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 12:00

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní díky výbornému druhému poločasu porazilo Dříteň


23

Větřní šlo do zápasu s tím, že chce potvrdit dovezené body z minulého kola. Ale to chtěla i Dříteň, která před týdnem přivezla body z Kamenného Újezda. Parádní zápas nabídl dva rozdílné poločasy a spoustu branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dříteň po prvním poločase vedla

Ve 4 minutě Poláček uvolnil na levé straně Petra Gutheise a ten otevřel skóre zápasu 1:0. V 8 minutě našel Gutheis na zadní tyči Zdeňka Chupíka,toho vychytal hostující golman a dorážku Ješiny také skvěle zlikvidoval. Po úvodní 10minutovce přestal domácí tým běhat a začal kupit chyby v rozehrávce. Dříteň toho využila a ve 14.minutě vyrovnal střelou z vápna Michal Strapáč 1:1.V této době se domácím nedařilo, k tomu přišlo první zranění a Cifreund musel z pole,nahradil ho uzdravený Weinhard a přišly dvě šance.Nejdříve Weinhard vysunul Gutheise, který tentokrát o centimetry minul branku, poté si oba aktéři roli vyměnili, ale ani Weinhard nebyl úspěšný. Ve 36 minutě opět Weinhard uvolnil Petra Guheise a ten dal střelou o břevno na 2:1. Soupeř to nezabalil a naopak využil dvou chyb domácích, nejdříve 42 minuta a vyrovnání Josefem Moudrým 2:2. Ve 44.minutě zahrál domácí tým chybně offside systém a z poloviny hřiště šel sám na Dobrovodského Jaroslav Klimeš a nedal mu šanci 2:3.

Domácí tým strhl vedení na svou stranu

O poločase musel domácí trenér Vlastimil Sulzer hodně zvýšit hlas. Druhá půle byla o lepším pohybu domácích a dobré kombinaci. V 52.minutě vyrovnal Patrik Kotlár po přihrávce Poláčka 3:3. Poté musel, pro zranění vystřídat Dušek a nahradil ho Sukdolák.V 65 minutě po centru Weinharda otočil výsledek pro domácí dobře hrající Petr Gutheis a završil hattrick 4:3 . V téže minutě musel vystřídat i zraněný Vnuk a nahradil ho Dominik Chupík. V 67 minutě prokázal svůj přehled Rudolf Weinhard a pěknou střelou navýšil skóre na 5:3. O další tři minuty tedy v 70 minutě dal po akci Zdeňka Chupíka a centru aktivního Gutheise svůj druhý gól v zápase Patrik Kotlár 6:3. V aktivitě domácí tým nepřestával a v 74 minutě přihrál Gutheis Jiřímu Dvořákovi, který křižnou střelou navyšil na 7:3 . V závěru utkání došlo ke zranění Poláčka a domácí dohrávali o 10 lidech, přesto se ještě jednou domácí tým prosadil, když v 89.minutě tresný kop Gutheise usměrnil hlavou Jiří Sukdolák na 8:3. Tímto zápas skončil. V příštím kole jede Větřní do Trhových Svinů. Dříteň přivítá Chvalšiny.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Vlastimil Sulzer (trenér): zápas jsme začali dobře poté jsme přestali běhat, dělali jsme chyby a soupeře jsme dostali do zápasu.Ve druhém poločase jsme začali opět běhat byli jsme lepší v kombinaci a hosty jsme přestříleli. V zápase se dařilo Gutheisovi, který dal hattrick a připravil i góly.Hodně pomohl uzdravený Weinhard. Mužem tohoto zápasu Gutheis.Mrzí mě zranění 4 hráčů snad se dají do pořádku alespoň dva z nich.




Sestavy


SK Větřní
M. Dobrovodský [-] - P. Vnuk [-] (65. D. Chupík [-] ) , P. Kotlár [-] , M. Ješina [-] , J. Dušek [-] (58. J. Sukdolák [-] ) , J. Cifreund [-] (28. R. Weinhard [-] ) , P. Gutheis [-] , Z. Chupík [-] , J. Poláček [-] , J. Dvořák [-] , M. Troják [-]

TJ Dříteň
J. Hromada [-] - M. Strapáč [-] , J. Moudrý [-] , L. Koudelka [-] (77. P. Majer [-] ) , R. Vo Son [-] , P. Picka [-] , T. Kovařík [-] , M. Pojer [-] , F. Šantora [-] , M. Koudelka [-] , J. Klimeš [-] (89. P. Kolafa [-] )

ŽK: 89. J. Sukdolák - 50. T. Kovařík , 52. J. Hromada , 88. P. Picka .
Hráči zápasu: R. Weinhard , P. Gutheis .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Syrovátka Jan - ZABILKA Luboš, SCHÖNKYPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 11:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 10:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 08:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 04:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 04:40
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 16:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 11:09

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tady to bude dle mého hodně vyrovnaný zápas, ačkoli Větřní hrálo minulou sezónu I.A třídu, tak si myslím že je Dříteň potrápí a zápas skončí nerozhodně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích