Rezerva Malše Roudné doma prohrála


Branky


38. D. Šedivý , 62. J. Rezek - 3. V. Dudla , 41. L. Sojka , 86. L. Ardó , 90. V. Matulík
24

Loučovicům se letos zatím dost daří a tentokrát vezou všechny body ze hřiště Roudného. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Václav Dudla určil ráz utkání

Začátek zápasu vzal do svých rukou navrátilec po zranění Václav Dudla. Jeho projektil z pětadvaceti metrů skončil v šibenici domácí branky 0:1. Domácí tým výborně kombinoval, ale obrana v čele s brankářem Hüttnerem byla pozorná. Hostujicí tým zase předváděl rychlé a nebezpečné brejky. Hezký fotbal pokračoval hezkou brankou, když po nakrátko rozehraném rohu se nádherně na zadní trefil David Šedivý 1:1. To však nebylo všechno. Ardó vyslal nádhernou ránu, ta se zastavila až o tyč a odražený míč si našel Ludvík Sojka, zbavil se obránce a poslal hosty znovu do vedení 1:2. Na konci prvního poločasu ještě uviděl červenou kartu domácí Martin Lerch. 

Domácí tým vyrovnal, ale konec patřil hostím

Loučovice byly od začátku aktivnější, ale žádnou ze svých akcí nevyužily. A udeřilo an druhé straně, když vyrovnal Jan Rezek 2:2. Krátce na to viděl červenou kartu Dejan Sundač z Loučovic a poměr sil se vyrovnal. Blížil se konec zápasu a přišlo rozhodnutí. Paradní centr Tomana uklidil do brány hlavou Lukáš Ardó 2:3. Domácí tým se vrhl do útoku, ale Toman znovu zaútočil aj eho další povedený centr poslal do branky tentokrát Vojtěch Matulík 2:4. Za týden přivítají Loučovice lídra z Netolic. Béčko Malše Roudné jede do Frymburka.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (hráč): Zápas byl z naší strany podobný jako ve Chvalšinách. Hrajeme s míčem, ale děláme hloupé chyby, které nás stojí síly a dostáváme po nich zbytečné góly.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Do sestavy se po dvou zápasech vrátil uzdravený Dudla a jakou chuť má předvedl už ve třetí minutě, kdy si nechal poradit od Otepky a z možná pětadvaceti napálil balón s podporou silného větru do šibenice. Domácí mladíci sice kombinovali, ale jen po vápno, kde naráželi na naší organizovanou obranu. My zase nabídli oku diváka svižný přechod na soupeřovu půlku. Sedm minut před pauzou zahrávali domácí roh nakrátko a Šedivý uklidil technicky míč na zadní tyč. Ještě do půle jsme ale dokázali vedení strhnout zpátky na naši stranu po další krásné tentokrát Ardóvě střele, ta se odrazila od tyče na vápno k Sojkovi, ten poslal beka na párek a dal gól. Krátce před koncem prvního poločasu byl vyloučen hráč domácích, takže do druhého jsme vstoupili ve výhodě hráče navíc a byli i aktivnější na míči. Z toho pramenila spousta možností jít do šance, povětšinou je ale zastavil praporek. Po zhruba šestém případě to nevydržel Sundač a vyčinil pomeznímu, který se asi za dva týdny od zápasu v Hrdějovicích naučil srbsky a byla z toho tentokrát červená karta. Ke konci už žádné ofsajdy nebyly a po centrech Tomana rozhodli hlavou Ardó a Vojta Matulík. Podle statistiky to vypadá na něco vyhroceného, ale zápas byl slušný z obou stran a myslím, že se těch pár promrzlých lidí mělo na co dívat. Nejlepší hráči Ardó, Šíma a zejména v druhé půli Toman.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
M. Graman [-] - L. Nekvinda [-] , F. Budín [-] , D. Zíka [-] , J. Rezek [-] , R. Otepka [-] (8. D. Šedivý [-] ) , J. Vopelka [-] , L. Wohlgemuth [-] (47. S. Kubeš [-] ) , M. Lerch [-] , M. Vodák [-] , R. Svoboda [-] (67. J. Hošna [-] )

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] , J. Matulík [-] (86. V. Matulík [-] ) , D. Sundač [-] , M. Šíma [-] , M. Koutský [-] , V. Dudla [-] , M. Somolík [-] , M. Toman [-] , L. Sojka [-] (90. T. Dostál [-] ) , J. Žák [-]

ŽK: 6. M. Lerch , 10. R. Svoboda , 54. F. Budín - 18. L. Ardó , 40. V. Dudla , 65. D. Sundač , 90. L. Sojka . ČK: 44. M. Lerch - 65. D. Sundač .
Hráči zápasu: M. Šíma , L. Ardó , M. Toman .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - KŘÍŽOVSKÝ Jiří, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 10. 2019 22:09
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra hostů

Další vyrovnané utkání. Těžko tipovat.. Roudné "A" hraje v neděli, tudíž "B" tým bude možná lehce doplněn, ale nebude to nic velkého. Myslím si ale, že Loučovice s těsným náskokem vyhrajou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů