3:2
(1:0)
60. R. Mertl (p.)
82. S. Budík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 12:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk prohrál v Boršově


Branky


39. L. Komrska , 54. J. Gruber , 62. J. Gruber - 60. R. Mertl (p.) , 82. S. Budík
25

Ani jeden z týmů neprožívá zatím vydařenou sezonu a bodovat potřebují oba. Tento duel zvládl domácí Boršov nad Vltavou, který si tak vylepšil svou pozici v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš Komrska poslal domácí do vedení

Zápas se začal hrát pořádně od podlahy a už ve 27. minutě uviděl hostujicí Petscher druhou žlutou kartu za řeči a následovala červená. Přesilovka Boršov nehrál podle svých představ, ale přesto se ještě do poločasu dostal do vedení Lukášem Komrskou 1:0. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Jan Gruber dotáhl svůj tým ke třem bodům

Druhý poločas pokračoval velký boj, plný osobních soubojů. Domácí tým se dostal do dvoubrankového vedení, když se trefil Jan Gruber 2:0. Oslabený Frymburk brzo snížil. Dostal výhodu pokutového kopu a Roman Mertl se nemýlil 2:1. Jan Gruber, ale za dvě minuty dostal domácí znovu do vedení o dvě branky 3:1. Frymburk, ale dokázal znovu snížit, když se osum minut před koncem trefil Stanislav Budík 3:2. Vyrovnat se, ale hostům už nepodařilo. V příštím kole jede Boršov na Sedlec. Frymburk přivítá doma Malše Roudné B.



Ohlasy k zápasu



FC Šumava Frymburk
Milan Račák (hráč): Od začátku bylo utkání v režii trojice rozhodčích, kteří událi, jak zápas bude probíhat a jaký bude výsledek. Víc se k tomu nemá smysl vyjadřovat. Body jsme sice z Boršova neodvezli, alespoň nás může těšit odmakaný výkon a pochvaly i od fanoušků domácích, že jsme v početní nevýhodě hráli lepší fotbal než domácí.



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
E. Poula [-] - F. Pokorný [-] , J. Gruber [-] , P. Křemen [-] (52. J. Šefčík [-] ) , R. Řežáb [-] , L. Komrska [-] , R. Kofroň [-] (81. L. Herda [-] ) , L. Fessl [-] , S. Čutka [-] , J. Staněk [-] , E. Lepša [-]

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - F. Malina [-] , L. Matúš [-] (60. S. Budík [-] ) , J. Rillich [-] (76. M. Mrázik [-] ) , P. Petscher [-] , J. Ribár [-] , M. Račák [-] , P. Píšek [-] , T. Kaňa [-] (88. O. Malák [-] ) , R. Mertl [-] , D. Antl [-]

ŽK: 75. J. Gruber , 85. S. Čutka , 88. F. Pokorný - 5. P. Petscher , 27. R. Mertl , 88. M. Vítek . ČK: 27. P. Petscher .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Křížovský Jiří - ČERNÝ Jan, ZEVL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 10. 2019 11:20
Pane Mertl,

Zda se mi to nebo je tento komentar pouze tendencni proti panu vybornemu a skvelemu rozhodcimu Krizovskemu(tendencni jsou pochopitelne i jeho vykony, ale to je kvuli tomu, ze mu je pry 72 let a podle svych slov to proste nezvlada). Je az neskutecne co tam provedl se vsemi pritomnymi, stejne tak pak Zevl, ktery evidentni ofsajd napriklad v druhe puli, kdyz hostujici utocni byl v ofsajdu asi 5 metru ani nemohl videt, protoze z poloviny hriste na vapno se blbe kouka a soudi... Gol po vpusteni na hriste hrace Komrsky, ktery pul minuty predtim malem svedu bitku se svym otcem a zaroven trenerem je snad zbytecne vubec komentovat... Slova rozhodciho Cerneho, ze byl vpusten po jeho pokynu je jedna velka lez... Chovani Honzy Grubera uz vubec nechapu, fotbalista jeho formatu tohle uz vubec nema mit zapotrebi a jeste byt oslavovan potom, kdy mel byt dvakrat okamzite vyloucen, ale nedodal k tomu tak tvrda slova jako co to jako piskas.... Je to hodne smutne a myslim, ze pan Krizovsky bude mit sam co vysvetlovat....
9. 10. 2019 00:01
Hodnotit výkony hráčů obou týmů v tomto zápase bohužel nemá smysl. Pozastavil bych se nad výkony pomezních a hlavně nad výkonem hlavního kata, pana Křížovského. Od první minuty tlačil nechutně káru domácím. Když opomenu fauly, které otáčel proti hostujícímu týmu, tak si připsal první slušnej zářez ve 27. minutě, když vyloučil hostujícího Petschera. První žlutá by se dala kousnout, ale ta druhá? Velká komedie... Další kolaps přisel pět minut před koncem poločasu. Tentokrát byl hlavním hrdinou pomezní Zevl, který neodmával ofsajdové postavení domácího hráče ve vápně hostů. Útočící hráč vrátil balón pod sebe na velké vápno a z následné střely to bylo 1:0 (možná to nebyl záměr, ale může za to rok narození pana Zevla). Tak proběhl první poločas. Poločasová přestávka trvala cca 25 minut, taky neobvyklé. Začátek druhé půle nepřinesl nic zajímavého. V 54. minutě zvíšil Gruber na 2:0 a zdálo se být hotovo. Až v 60. minutě se začali dít věci. Po ruce domácího hráče ve vlastním vápně odpískal "překvapivě" pan Křížovský penaltu pro hosty. Tu písknout fakt musel, tu ruku viděli i v Kameňáku. Po snížení si vzal slovo druhý pomezní, pan Černý. Hráč domácích Komrska odešel sám od sebe ze hřiště na střídačku. Podle diváků si svlékl dres, začal se hádat s trenérem, nechtěl už pokračovat ve hře a chtěl se nechat vystřídat. V tu chvíli zakládal Boršov postupný útok. Najednou si z ničeho nic zpět oblékl dres a vběhl na hřiště na své útočné polovině (v těsné blízkosti pomezního Černého), ten celý incident na lavičce domácích viděl. V zápětí letěl bálón ke Komrskovi, který byl samozřejmně volný. Ten posal centr do vápna a domácího z toho dali, jak se na konci zápasu ukázalo vítězný gól. Pomezní Černý zdůvodnil celou situaci tak, že Komrskovi dal u lajny pokyn, že se může vrátit zpět do hry, ale všichni přítomní, co to viděli ví, jak to bylo. A ještě bych chtěl zmínit chování Jana Grubera. To, že hrál ligu, všechna čest, ale v současnosti,když hraje I.B třídu, tak by měl být měřen stejným metrem,jako ostatní hráči v soutěži. Jeho oplácení, které se několikrát opakovalo, nebylo ani jednou potrestáno. Teď je otázka, jestli to bylo kvůli jeho jménu, nebo proto, že už jednu žlutou kartu měl a byl by následně vyloučen, což by pan Křížovský nemohl dopustit, aby domácí dohrávali o deseti. Pár zářezů jsem už zažil, fotbal nějakej rok hraju, ale na tenhle nezapomenu. Je smutné, že tento zápas se rozhodl už dávno před výkopem někde u stolu. My hráči to hrajeme pro radost a zadarmo. Rozhodčí za tohle berou ještě peníze. S pozdravem hráč FC Šumava Frymburk Roman Mertl.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra domácích

Boršov teď nemá úplně nejlepší formu, naopak Frymburk se zvedá. Každopádně si myslím, že domácí se budou chtít vrátit zpět do horní části tabulky a proto zaberou a tento zápas vyhrajou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů