Hattrick Martina Miklíka zařídil Hrdějovicím tři body


Branky


4. M. Studnička , 13. M. Miklík , 33. M. Miklík (p.) , 77. M. Miklík (p.)
23

Hrdějovice zatím se sezonou nemohou být spokojení. Čtyři body jsou pro ně málo. Tentokrát jim byl soupeřem tým Loučovic. Domácí táhl Martin Miklík, který hattrickem a asistencí zajistil domácím tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým vedl po prvním poločase o tři branky

Do zápasu domácí hráči přímo vletli a hned od začátku si vytvářeli zajímavé šance. V první byl Studnička, který běžel z boku na branku a svou střelou jen těsně minul tyčku. Hned z další šance se domácí radovali, když Havel krásný centrem našel Miklíka, který jemnou tečí prodloužil na zadní tyč, kde byl připravený Miroslav Studnička, který poslal domácí do vedení 1:0. Tlak domácích neustával. Po Bohoňkově pasu za obranu se míče zmocnil Martin Miklík, který si položil hostujícího golmana a poslal míč do odkryté branky 2:0. Ve 32. minutě Miklík obešel na kraji vápna obránce a řítil se do vápna, ale byl podražen a pískala se penalta, ke které se postavil Martin Miklík a s přehledem proměnil 3:0. První poločas tak byl v jasné režii domácích.

Martin Miklík završil hattrick

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale i tak měli více šancí domácí. Hostující obrana měla velmi napilno, ale šance zachraňoval Hüttner. V 75. minutě se řítil do úniku Martin Miklík, který si šikovně dal tělo před soupeře, který následně byl nucen na hranici vápna faulovat. Ani při druhé penaltě se Martin Miklík nemýlil a zkompletoval hattrick 4:0. Konec zápasu se již dohrával v poklidu. Za týden jedou Hrdějovice do Frymburka. Loučovice čeká Boršov nad Vltavou.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Úkol byl jasný a to napravit zaváhání z minulého kola a naplno bodovat. Myslím, že se nám to povedlo na výbornou a budete pro nás motivace do dalších zápasu.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Projevilo se, že jsme hráli v Budějcích. Za prvé: Než jsme se rozkoukali, prohrávali jsme 2-0. Když už jsme se rozkoukali, přišla penalta a bylo to o tři. Domací byli všude dřív, dali tři góly a měli ještě pár dalších šancí. O poločase jsme si něco řekli, vstoupili jsme do něj aktivněji a agresivněji a přišlo za druhé: Vesměs veškeré kontakty s protihráči byly pískány v náš neprospěch, což vyústilo druhou penaltou, kdy čistý zákrok mimo vápno byl posouzen hlavním jako faul, načež pomezní Fajtl začal mávat jako smyslů zbavený a poradil hlavnímu. Bohužel ne, že se nejednalo o faul, ale že k nefaulu došlo ve vápně. Nevím, jestli sudí měli strach, že ještě vyrovnáme nebo snad v poslední čtvrthodině otočíme výsledek... Domácí potřebovali už zabrat, budiž jim přáno. Byli lepší. My si ale dokážeme posrat utkání sami a nepotřebujeme k tomu ještě pomoc z třetí strany! Zápas měl dvě roviny. V té sportovní měli navrch domácí. V té druhé, nevím jak ji nazvat, měla navrch třetí strana. Ale hrdějcký klucí jedou příště do Frymburku, a možná poznají, jaké to je, když je ta rovina nakloněna proti nim!



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - S. Havel [-] (78. D. Mašek [-] ) , M. Miklík [-] , J. Fajtl [-] , L. Kučera [-] , M. Hrdlička [-] (27. Z. Filípek [-] ) , J. Bohoněk [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , M. Hondlík [-] , M. Studnička [-] (46. M. Ridvan [-] )

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - J. Matulík [-] (53. J. Havierník [-] ) , M. Koutský [-] , J. Žák [-] , M. Somolík [-] , M. Toman [-] , D. Sundač [-] , T. Dostál [-] (16. R. Karták [-] ) , L. Sojka [-] (74. V. Matulík [-] ) , M. Šíma [-] , L. Ardó [-]

ŽK: 21. P. Nedorost - 47. D. Sundač , 65. M. Koutský , 76. J. Žák , 77. M. Hüttner , 87. M. Toman .
Hráči zápasu: M. Miklík , J. Bohoněk .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Radek - KŘÍŽOVSKÝ Jiří, FEITL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 9. 2019 07:20
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Jiří Hošna
Tip experta: výhra hostů

Hrdějovice načaly sezónu bídně, prohrály i s Chvalšinami. Pokud zaberou a něco urvou, budu překvapen, tipuju dvojku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích