Dříteň doma vyhrála


Branky


27

Dříteň doma přivítala Boršovnad Vltavou a dal se očekávat vyrovnaný souboj. ten nabídl hezký fotbal, neproměněnou penlatu a šest branek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Zápas začal hned pěkně od podlahy a po čtyřech minutách poslal domácí do vedení Tomáš Kovařík 1:0. Vedení, ale vydrželo domácím pouze dvě minuty, když vyrovnal Radek Řežáb 1:1. Hrál se neustále fotbal nahoru dolu a především domácí Martin Lébl se měl v brance co ohánět. Ale i on byl krátký na zakončení Jana Grubera 1:2. Za domácí do poločasu vyrovnal Miloš Pojer 2:2. Hezký první poločas nabídl čtyři branky.

Tomáš Kovařík poslal domácí do vedení

Ihned po příchodu z kabin dostal domácí do vedení Tomáš Kovařík 3:2. Boršov se snažil s utkáním něco udělat, ale v cestě mu stál dobře chytající Lébl. Vyrovnatz zápas mohl v 70. minutě Gruber, ale jeho penaltu Martin Lébl v domácí brance zneškodnil. Pak přišla pojistka v podobě branky Miloše Pojera 4:2. Domácí tým už zápas dovedl ke kýženému konci a za týden ho čeká zápas na hřišti Malše Roudné s domácí rezervou. Boršov nad Vltavou přivítá doma Chvalšiny.



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Kovařík (hráč): Chtěli jsme vyhrát a bohudík se nám to podařilo, utkání bylo vyrovnané a Martin pochytal spoustu šancí, takže výhru nám vychytal on. Příští týden jedeme do Roudného tak snad body přivezeme i odsud.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: BARVA Karel - ŠKUTHAN Jaroslav, STACH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 9. 2019 16:04
Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Miroslav Turek

Expert: Zbyněk Ginzel
Tip experta: výhra hostů

Kvalitní soupeři,ale přikláním se k Borsovu,kde dobře hraje a režíruje hru Gruber.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza