0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhra Chvalšin


Branky


26

Chvalšiny si po návratu do krajské soutěže konečně připsaly výhru a to venku v Hrdějovicích. Těm úvod sezony moc nevyšel a spokojenosti určitě mluvit nemůžou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mykola Kravets poslal hosty do vedení

Zapas začali aktivněji hosté. Byli důrazní a aktivní. První velkou šanci, ale měl Studnička, který si na vápně přehodil obránce a ve vápně vypálil, hostující gólman Cába míč vyrazil do tyčky a následně míč poskakoval po čáře. Do vedení šli hosté, když po rohovém kopu si našel míč Mykola Kravets, který překonal domácího Bočka 0:1. Poločas se dohrál bez větších šancí.

Domácí tým nevyrovnal a Chvalšiny tak vezou všechny body

Do druhého poločasu domácí přímo vletli a bylo velmi znát, že chtějí vyrovnat, ale hosté se stáhli před své vápno a bránili v 11 lidech. Domácí se snažili kombinovat, ale hosté svým důrazem jim to hodně znesnaďovali. Domácí si i přes velký tlak nevytvořili žádnou vylozenou šanci, kromě 2 střel ze střední vzdálenosti, tudíž se jim nepodařilo vyrovnat.A tak si první tři body připisuje nováček z Chvalšin. Ten za týden jede do Boršova nad Vltavou. Hrdějovice přivítají Loučovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Jsem velmi zklamaný z tohoto utkání, ale nedalo se čekat nic jiného, když se kouknu na naše nasazení jak v zápase, tak v tréninku, tak je velmi špatné. Musíme se zamyslet hlavně sami nad sebou a zlepšit úplně všechno.

TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel st. (trenér): Zápas v Hrdějovicích jsme konečně zvládli bodové. Byli jsme hladovější po úspěchu než soupeř a taky se k nám přiklonilo to fotbalové štěstíčko. Jsem rad ze jsme to zvládli s nulou vzadu.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - L. Kučera [-] , M. Miklík [-] , M. Ridvan [-] (46. J. Pimpara [-] ) , Z. Filípek [-] (80. D. Mašek [-] ) , J. Bohoněk [-] , P. Kukačka [-] , M. Hondlík [-] , S. Havel [-] , J. Fajtl [-] , M. Studnička [-] (46. M. Hrdlička [-] )

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - T. Holas [-] , J. Fic [-] (60. T. Nymsa [-] ) , M. Kravets [-] , P. Zwifelhofer [-] , L. Fučík [-] , V. Dymitskyi [-] (70. M. Babinský [-] ) , P. Postl [-] (82. Z. Ginzel ml. [-] ) , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Oškrda [-]

ŽK: 2. Z. Filípek , 44. L. Kučera , 79. P. Kukačka - 35. J. Oškrda , 35. L. Fučík , 49. P. Postl .
Hráči zápasu: P. Cába , M. Kravets .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ambrožová Hana - ERNST Martin, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Zbyněk Ginzel
Tip experta: remíza

Už musíme prolomit šňůru proher a přivézt nějaký ten bodík.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích