2:3
(0:0)
64. J. Urban
71. J. Urban
79. J. Varyš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 13:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice stále stoprocentní


Branky


57. J. Cifreund , 86. M. Troják - 64. J. Urban , 71. J. Urban , 79. J. Varyš (p.)
26

Zápas kola se hrál ve Větřním. Tam zavítaly vedoucí Netolice, které zatím měly plný počet bodů a je tomu tak i po sobotním zápase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nenabídl

Utkání ve Větřní bylo dle očekávání velmi náročné a bojovné. Od začátku zápasu měl míč na kopačkách více hostujicí tým Netolic, ale k zakončení chybělo více klidu. Hra se přelévala mezi vápny, do šancí se oba týmy příliš nedostávaly. Za zmínku stojí velká šance domácích, kterou dobře zneškodnil včasným vyběhnutím Lukáš Varyš. Prvná poločas tak branku nenabídl.

V druhém poločase padlo pět branek

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří se dostali do vedení. Střelcem byl Jakub Cifreud 1:0. Inkasovaný gól nás ale hosty nepoložil. Začal domácí přehrávat a odměnou byl přímý kop zhruba ze třiceti metrů, ze kterého se nádherně trefil Jiří Urban a vyrovnal na 1:1. Vyrovnání Netolice ještě více nakoplo a po pár minutách vstřelil Jiří Urban svůj druhý gól, tentokrát hlavou z rohu a bylo to 1:2. Za dalších několik minut se na pravé straně uvolnil Skála, kterého musel domácí hráč zastavit faulem a kopala se penalta, kterou s naprostým přehledem proměnil Jakub Varyš 1:3. Ke konci zápasu přišel tlak domácích a odměnou jim bylo snížení na 2:3 Martinem Trojákem. Domácí se ještě na úplném konci tlačili k vyrovnání, Vnuk trefil hlavou tyč, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Netolice tak vezou cenné body a za týden přivítají doma Kamenný Újezd. Větřní jede na hřiště Zlaté Koruny.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Vlastimil Sulzer (trenér): do zápasu jsme udělali nové rozestavění a chvíli nám trvalo než jsme se srovnali,ale myslím že jsme zápas odehráli dobrý.Byli jsme na míči častěji, ale hosté využili tři standardky a my dali pouze 2 branky.Myslím, že to byl remízový zápas, nezasloužili jsme si prohrát.Nejlepším hráčem tohoto utkání byl pro mne Patrik Kotlár.Musíme se připravit na derby ve Zlaté Koruně, kde je již třeba i bodovat.

1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): a adresu hráčů Větřní jsem slyšel jen slova chvály a musím potvrdit, že byly oprávněné. Zápas to byl bojovný a hodně bolel viz. dva naši zranění hráči. Mužem zápasu byl Jirka Urban, který vyrovnal nádherným gólem z přímého kopu a poté zápas otočil hlavou z rohového kopu. Škoda jen, že s námi neposeděl po zápase v hospodě a odjel na koncert skupiny Pet shop boys. Kritik David Janda: Do 35. minuty jsme hráli o 10 lidech, potom jsem šel ze hřiště a hra se vyrovnala. Kritik trenéra P. Volf: Jasně jsem měl hrát od začátku a příští týden jdu za béčko. Kritik terénu S. Šulc: Ten odkop se mi povede, až tady dají dohromady to hřiště.



Sestavy


SK Větřní
M. Votýpka [-] - P. Vnuk [-] , P. Kotlár [-] , M. Ješina [-] , J. Dušek [-] , P. Podskalský [-] , R. Weinhard [-] , P. Gutheis [-] , J. Cifreund [-] (66. D. Chupík [-] ) , J. Dvořák [-] , M. Troják [-]

1. FC Netolice
L. Varyš [-] - D. Andres [-] (73. P. Volf [-] ) , J. Lukáš [-] , J. Skála [-] (80. J. Pivoňka [-] ) , F. Rokůsek [-] , P. Fux [-] , S. Šulc [-] , J. Varyš [-] , M. Baloušek [-] , T. Konvička [-] , D. Janda [-] (33. J. Urban [-] )

ŽK: 20. P. Gutheis , 33. J. Cifreund , 76. J. Dušek , 78. P. Vnuk - 58. M. Baloušek , 61. T. Konvička .
Hráči zápasu: P. Kotlár , R. Weinhard - P. Fux , J. Urban , L. Varyš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - ŠÍMA Václav, VEČERNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Zbyněk Ginzel
Tip experta: výhra hostů

Netolice jsou favorit cele skupiny si myslím, proto volím dvojku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů