0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice vezou z Roudného všechny body


Branky


23

Lídr z Netolic vyhrál i čtvrtý zápas a má i nadále plný počet bodů. Jakub Varyš se tentokrát trefil dvakrát a nadále tak s velikým náskokem vede tabulku střelců

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Jakuba Varyše v rozmezí minuty určily ráz zápasu

Hosté přijeli do Roudného potvrdit svou formu. Hned od začátku začali domácím zatápět svým pohybem a rychlým přechodem do útoku. Z této převahy vyplynulo několik rohů a jeden z nich se hostům povedlo využít, když Volf našel úplně osamoceného Jakuba Varyše, jenž hlavou překonal domácího Hošnu 1:0. Za minutu už to bylo o dva góly, domácí u lajny ztratili balón, Skála poté obešel beka a naservíroval zpětný pas na Jakuba Varyše, jenž míč uklidil k tyči 2:0. Ke konci poločasu se hra začala vyrovnávat, ale žádné větší šance nepřinesla.

V druhém poločase branka nepadla

Do druhé půle vstoupili domácí s vervou a ukazoval vůli s výsledkem něco udělat. Největší šanci měli i tak hosté, když se Skála dostal sám před Hošnu. Jeho pokus však domácí gólman pohotovým zákrokem zlikvidoval. Domácí si vytvořil několik standartek, jednu z nich skvěle zahrál matador Šolc, ale jeho pokus přes zeď zastavil tygřím skokem Lukáš Varyš. Ke konci zápasu se do šance dral ještě Nekvinda, ale jeho pokus z úhlu skončil vysoko nad. Netolice tak mají plný počet bodů a za týden je čeká venku Větřní. Malše Roudné čeká zápas s Kamenným Újezdem.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (brankář): Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře. Pomohla nám až poločasová bouřka v kabině. Je škoda, že jsme neudrželi vyrovnaný stav do konce první půle. V té druhé jsme dokázali být vyrovnaným soupeřem.




Sestavy


TJ Malše Roudné B
J. Hošna [-] - L. Nekvinda [-] , P. Cepák [-] , M. Lerch [-] , L. Šolc [-] , R. Svoboda [-] (74. J. Tomášek [-] ) , J. Vopelka [-] , M. Vodák [-] (62. B. Vogl [-] ) , D. Zíka [-] , S. Kubeš [-] (14. F. Pazourek [-] ) , J. Rezek [-] (72. R. Jinšík [-] )

1. FC Netolice
L. Varyš [-] - D. Andres [-] (82. J. Urban [-] ) , P. Volf [-] (76. J. Pivoňka [-] ) , J. Lukáš [-] , J. Skála [-] (74. M. Dvořák [-] ) , F. Rokůsek [-] , P. Fux [-] (68. S. Šulc [-] ) , J. Varyš [-] (79. V. Vlášek [-] ) , M. Baloušek [-] , T. Konvička [-] , D. Janda [-]

ŽK: 35. M. Vodák , 44. M. Lerch , 73. L. Nekvinda - 47. D. Janda , 59. F. Rokůsek , 63. T. Konvička .
Hráči zápasu: P. Cepák - M. Baloušek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Hladík Pavel - SVORA Zdeněk, HOLZER David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Roudné nejspíš nechce hrát tam kde byli loni. U nich je to vždy těžký zápas a i když Netolice jsou v Laufu tak domácí bod urvou.

Tip: remíza