6:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna doma vyhrála


Branky


20. V. Rychtář , 37. V. Ohnsorg (p.) , 50. J. Sláma , 55. M. Homer , 77. D. Fuciman , 80. M. Homer - 10. V. Liebl , 60. R. Mertl
23

Zlatá Koruna přivítala Frymburk. Tomu se zatím v nové sezoně příliš nedaří a nejinak tomu bylo i na hřišti Zlaté Koruny

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frymburk šel do vedení, Zlatá Koruna do konce poločasu stav otočila

V herně vyrovnaném prvním poločase nejprve zaskočil domácí v 10 minutě hostující Václav Liebl, který uklidil do sítě ostrý přízemní roh Petchera 0:1. Hrál se fotbal nahoru  dolů, domácí mohli srovnat v 15 minutě, ale Fucimanův centr před branku nedokázal Rychtář uklidit do prázdné branky. Domácí byli ve předu hodně aktivní a odměnou jim bylo vyrovnání ve 20 minutě, kdy si Sláma poradil s přesilou hostujících zadáku a předložil pře prázdnou Vladimíru Rychtářovi, který se již podruhé nemýlil a bylo srovnáno na 1:1. Poté se  do ložené šance dostal hostující Budík, ale v pádu nestačil zakončit mezi tyče. Domácím se podařilo zápas otočit ve 37. minutě, kdy po jedné z mnoha standartek domácích zůstal ve vápně hostí zcela volný stoper Weinhard, který si připravoval míč k zakončení a byl sestřelen hostujícím  zadákem. Penaltu s přehledem proměnil Vít Ohnsorg a bylo 2:1 pro domácí. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Druhý poločas už patřil domácím

Druhý poločas začali o mnoho lépe domácí. Na hostující branku se valil jeden útok za druhým. Na 3:1 pro domácí zvýšil v 50 minutě po pěkné akci na jeden dotek s Homerem  Jan Sláma 3:1. Následně na 4:1 zvyšoval po pěkné nahrávce Ohnsorga  Milan  Homer. Hosté sice korigovali  v 60 minutě po pěkném vysunutí za obranu Romanem Mertlem na 4:2, ale konec opět patřil domácím. Nejprve Dominik Fuciman zvýšil na 5:2. Účet utkání uzavřel Milan Homer 6:2. Zlatá Koruna je tak na druhém místě a za týden ji čeká venku Sedlec. Frymburk má zatím jeden bod a za týden ho čeká doma Dolní Dvořiště.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Od začátku se hrál otevřený fotbal, hosté nepřijeli bránit a proto se šance střídali na obou stranách . První poločas byl ještě na šance celkem vyrovnaný, druhý poločas jsme byli jasně lepší a po zásluze vyhráli. Myslím, že i skóre nakonec odpovídá průběhu celého zápasu. Hosté doplatili na to, že s námi chtěli hrát otevřenou partii. Přesto musím tentokrát vyjádřit k frymburským respekt, za korektní vystupovaní a nezáludnou hru, když se hrálo bez karet.Pochvalu zaslouží celý náš tým, který předvedl pro diváky velmi atraktivní výkon a byli tam skutečně pěkné útočné akce a pěkné goly. Kanonádu režíroval svými nahrávkami ze zálohy Ohnsorg a dva goly dal aktivní Milan Homerů. Velkou kvalitu prokázal tentokrát i Honza Sláma. Nesmíme nyní usnout na vavřínech, protože nás příští týden čeká na podzim výborně hrající Sedlec, kterému máme navíc co oplácet, za jarní výhru v nastaveném čase.




Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , J. Kališ [-] (61. M. Kalista [-] ) , P. Zayml [-] - V. Rychtář [-] , V. Ohnsorg [-] , L. Rapčan [-] (84. P. Král [-] ) - D. Fuciman [-] , M. Homer [-] , J. Sláma [-] -

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - V. Liebl [-] , S. Budík [-] (52. J. Rillich [-] ) , F. Malina [-] , P. Petscher [-] , J. Ribár [-] , P. Píšek [-] , D. Antl [-] , R. Mertl [-] , M. Račák [-] , L. Brůha [-] (68. O. Nešvara [-] )

Hráči zápasu: M. Homer , J. Sláma , V. Ohnsorg .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novák Roman - PRINZ Štěpán, VEČERNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zlatka zopakuje venkovní výhru 4:1...Slámič s Láďou Rychtářem budou u všech gólů.

Tip: výhra domácích