Zlatá Koruna vyhrála v Loučovicích


Branky


72. M. Šíma - 14. T. Weinhard (p.) , 20. J. Sláma , 29. M. Homer , 73. D. Fuciman
28

Zlatá Koruna navázala na výhru z předchozího kola a tentokrát vyhrála na hřišti Loučovic. Těm zápas naopak vůbec nevyšel a tak po třech kolech mají čtyři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým hrál, hostující dával branky

Domácí tým držel od začátku míč na svých kopačkách ,ale nedařilo se mu dostávat do šancí. Zlatá Koruna vyčkávala na své polovině a vyrážela do nebezpečných brejků. Po jednom z nich zahrával penaltu Tomáš Weinhard a poslal hosty do vedení 0:1. O šest minut později přišel další brejk hostí a na jejím konci navýšil vedení Jan Sláma 0:2. Domácí celek se snažil rychle se zápasem něco udělat, ale výsledek byl další brejk hostí a Milan Homer, který zvýšil už na 0:3. Další brejkové šance už Zlatá Koruna nevyužila, ale i tak si nesla do kabin dobrý náskok. 

Každý tým přidal po jedné brance

Druhý polčoas nabídl stejnou podívanou. Domácí tým jen hrál po vápno a Zlatá Koruna dobře bránila a vyrážela do nebezpečných protiútoků. Přesto se Loučovice dočkaly a Mikuláš Šíma snížil na 1:3. O minutu později to už bylo znovu o tři branky. Dominik Fuciman z dalšího nebezpečného brejku zvýšil na 1:4. Zlatá Koruna tak pohodlně vyhrála a branek mohla dát více, ale domácí brankář Martin Hüttner několikrát odvrátil debakl svého týmu. Zlatá Koruna byla dobře připravená na hru domácích a veze tak tři body. Za týden doma přivítá Frymburk. Loučovice jedou do Dolního Dvořiště.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Oproti minulému týdnu jsme hráli mnohem lépe, přesto jsme bez bodu. Byli jsme na míči a Zlatka čekala. My jim přivezli míč na vápno, oni odkopli. Když jsme jim ho občas nedovezli až na vápno, poslali jsme někoho ze soupeřova týmu samotného na bránu. Z toho pramenili všechny tři góly v první půli. Druhá půle začala úplně stejně, Koruna se neměla kam hnát. S přibývajícím časem jsme přidávali na nepřesnosti, byli jsme nervózní, k čemuž dopomohl nepřesnými výroky na obě strany i rozhodčí. Když už se nám podařilo vstřelit branku, dostali v zápětí jsme čtvrtou a bylo. Nebýt takové horko, klucí ze Zlatky by ani nemohli mít žízeň. Krásně si to odchodili, bohužel jim to stačilo na tři body.

SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Myslím, že se nám utkání povedlo herně i výsledkově. Obrana hrála skoro bez chyb, v útočné fázi to bylo letos poprvé produktivní. Takže za mne spokojenost. Loučovice se nás sice snažili kombinačně přehrát, ale do šancí jsme domácí moc nepouštěli, sami jsme naopak trestali zaváhání domácích zadáků. O poločase bylo asi rozhodnuto, přesto to stálo hráče dohrát zodpovědně do konce ještě mnoho sil. Jsem rád , že Honza Sláma konečně protrhl to jeho střelecké trápení a dal gol. Velice dobře navíc zahráli záložník Fuciman (gol a přihrávka) a v obraně Jan Kališ, který ještě přesnou rozehrou podporoval ofenzivu . Za domácí mne zaujal pouze golman Huttner, který našim útočníků chytil minimálně další 4 stoprocentní šance. Příští týden hrajeme doma další derby z Frymburkem, kde budeme chtít potvrdit zlepšenou formu a vyhrát



Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - M. Koutský [-] , M. Toman [-] , L. Sojka [-] , J. Beran [-] , L. Ardó [-] , V. Matulík [-] , J. Matulík [-] (58. O. Šeda [-] ) , D. Sundač [-] (80. J. Tóth [-] ) , M. Šíma [-] , V. Dudla [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - M. Štěpánek [-] , T. Weinhard [-] , J. Kališ [-] , P. Zayml [-] - V. Rychtář [-] , V. Ohnsorg [-] , L. Rapčan [-] - D. Fuciman [-] , M. Homer [-] (78. P. Král [-] ) , J. Sláma [-] -

ŽK: 12. J. Matulík , 55. L. Ardó , 65. V. Matulík , 69. M. Hüttner , 85. M. Koutský - 65. D. Fuciman .
Hráči zápasu: M. Hüttner - D. Fuciman , J. Sláma , J. Kališ .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Crkva Robert - BARTŮNĚK Pavel, HOLUB Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2019 11:06
Hodnocení zápasu
1. 9. 2019 08:52
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Vlastimil Sulzer
Tip experta: remíza

V obou týmech mám dost kamarádů, domácí na svém krásném hřišti neprohrají.Trefí se za domácí Vašek Dudla a za hosty bude pálit ostrýma Milan Homer.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích