Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice doma opět vítězně


Branky


11. S. Šulc , 37. J. Varyš , 38. J. Varyš , 42. J. Varyš , 49. J. Skála , 86. J. Varyš - 4. J. Gruber , 76. J. Gruber
26

Do Netolic zajížděl Boršov nad Vltavou a čekalo se vyrovnané utkání. Nakonec se zápas stal jednoznačnou záležitostí Netolic, když se čtyřikrát trefil nejlepší střelec soutěže Jakub Varyš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům patřil úvod, pak už dominoval domácí tým

Začátek zápasu začal lépe Boršov nad Vltavou. Hned v úvodu zahrával přímý kop a Jan Gruber se trefil hlavou přesně 0:1. Tato situace probrala domácí tým a Stanislav Šulc po chvilce vyrovnal. Domácí tým dostal soupeře pod tlak, ale šance neproměnoval. Až přišel roh Balouška a Jakub Varyš hlavou mířil přesně 2:1. Domácí tým se hnal za dalšíma brankama a především mladíček Skála si na kraji zálohy dělal co chtěl a po jedné jeho krásné akci se prosadil znova Jakub Varyš 3:1. Ještě do konce poločasu předvedla tato dvojice podobno akci jednou a Jakub Varyš završil hattrick 4:1. 

Netolice dovedly zápas v poklidu ke třem bodům

Druhý poločas se obraz hry neměnil. Nadále měl více ze hry domácí tým. A hned v úvodních minutách dal také branku. Jan Skála předvedl znovu hezkou akci a jeho centrovaný míč si srazil hostujicí obránce do vlastní branky 5:1. Pak se hostům podařilo zápas snížit, když se trefil podruhé Jan Gruber 5:2. Poslední slovo měl, ale domácí tým a Jakub Varyš přidal další branku 6:2. Za týden jedou Netolcie na hřiště Roudného. Boršov nad Vltavou čeká doma Kamenný Újezd.



Ohlasy k zápasu


1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Začátek utkání jsme zaspali a soupeř toho náležitě využil, když po nádherně zahrané standardní situaci se trefil hlavou Gruber. Gól nás ale nakopl a my jsme začali hrát a dostávali soupeře pod tlak. Ten vyústil ve vyrovnání, když se chladnokrevně trefil dobře hrající Standa Šulc. Zápas jsme otočili po dobře zahraném rohu od Míry Balouška, který si našel Kuba Varyš a hlavou nás poslal do vedení. Poté začal na pravé straně úřadovat náš nejlepší hráč zápasu Honza Skála. Dvakrát krátce po sobě se dokázal krásně uvolnit a přihrát do vápna na Kubu Varyše a my jsme vedli 4:1. Soupeř měl ve středu zálohy dobře hrajícího Grubera, který ale nedostával příliš prostoru díky dvojici Fux-Andres. Druhý poločas začal pěknou akcí po pravé straně, kdy Honza Skála centroval do vápna a soupeř si dal vlastní gól. Poté jsme prostřídali, ale hru nadále s přehledem kontrolovali. Na každé straně padl do konce utkání ještě jeden gól. Musím pochválit všechny naše hráče za jejich výkon.




Sestavy


1. FC Netolice
L. Varyš [-] - D. Andres [-] (63. P. Volf [-] ) , J. Lukáš [-] , J. Skála [-] (76. M. Dvořák [-] ) , F. Rokůsek [-] , P. Fux [-] (72. R. Meindl [-] ) , S. Šulc [-] (68. J. Pivoňka [-] ) , J. Varyš [-] , J. Urban [-] , M. Baloušek [-] (83. V. Vlášek [-] ) , T. Konvička [-]

FK Boršov nad Vltavou
E. Poula [-] - F. Pokorný [-] , J. Gruber [-] , R. Kofroň [-] (50. J. Macík [-] ) , R. Řežáb [-] , L. Komrska [-] , L. Fessl [-] , J. Lísal [-] (70. L. Herda [-] ) , S. Čutka [-] , J. Staněk [-] , F. Filištein [-]

ŽK: 58. F. Rokůsek .
Hráči zápasu: J. Varyš , P. Fux , D. Andres , J. Skála - J. Gruber .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - ZLOCH František, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Vlastimil Sulzer
Tip experta: výhra domácích

Domácí chtějí hrát co nejvýše a kanonýr Varyš je zatím k neudržení.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích