T. Weinhard 30. (p.)
M. Homer 80.
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna doma udolala Chvalšiny


Branky


30. T. Weinhard (p.) , 80. M. Homer - 20. R. Kaprál
24

Zlatou Korunu tentokrát čekal doma tým nováčka z Chvalšin. Zápas nabídl veliký boj a hostujicí Chvalšiny předvedly kvalitní výkon a i když to na body nestačilo, tak je to velikým příslibem do dalších zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Do zápasu vstoupili aktivněji hostující Chvalšiny a patřil jim herně i celý první poločas. Hostujicí tým byl důraznější, získával odražené balony a domácí nepustil vůbec do kombinace, když otupil jejich klíčové hráče včasným napadáním. Zlatá Koruna působila dost bezradně a mohla inkasovat ihned na začátku utkání, ale golovou střelu hostů k tyči vytáhl fantasticky domácí golman Schwarz. Za svou aktivní hru byli hosté odměněni vedoucím golem ve 20 minutě, kdy domácí golman vyrazil střelu pouze za vápno, kde se z první nádherně trefil hostující Radovan Kaprál a bylo to 0:1 pro hosty. Tlak hostů se podařilo domácím trochu otupit až ve 30 minutě, kdy byl domácí útočník Homer nešetrně sražen ve vápně a domácí zkušený exekutor Tomáš Weinhard s přehledem proměnil penaltu a srovnal na 1:1.  Tento stav vydržel do konce poločasu.

Milan Homer vystřelil Zlaté Koruně tři body

Do druhého poločasu vstoupili domácí o něco aktivněji a hra se spíše vyrovnala, ale ostrých soubojů a střetů neubylo. Domácí se snažili o tlak, ale hosté hrozili z brejků a standardních situací. Ovšem domácí obrana včetně vynikajícího Schwarze v brance odolávala. Rozhodnutí zápasu pak provedli povedenou akcí Ohnsorg, který centroval z levé strany přes stopera Ginzela na zcela volného Milana Homera, který pohodlně hlavou uklidil míč za hostujícího Cábu. 2:1 pro domácí. Domácí poté přečkali se štěstím několik kontrů a dva nebezpečné přímé kopy Ginzela z vápna a se štěstím si připsali 3 body. Další kolo jede Zlatá Koruna do Loučovic. Chvalšiny jedou do Dolního Dvořiště. 



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Petr Gallistl (trenér): Očekával jsem velmi těžké utkání, což se bohužel potvrdilo. Hosté byli dobře připraveni na naši hru a důrazným a rychlým napadáním našich klíčových hráčů nám toho v prvním poločase moc nedovolili. Druhý poločas byl z naší strany již lepší, byli jsme agresivnější a pohyblivější. Navíc se mi zdálo, že hostům pomalu docházeli po stranách síly, protože hráli vysoce fyzicky náročný fotbal. Zápas jsme s velkým štěstím vyhráli, především díky vynikající obraně včetně golmana Schwarze a "faktoru" Homer, který zařídil oba goly. Před hosty smekám klobouk a je mi jich i docela líto, že za předvedený výkon nezískali ani bod. Ale tentokrát selhali v koncovce,protože šancí měli více jak mi. Hráče utkání volím za hosty Michala Postla , který předvedl neskutečný fyzický výkon a nenechal naši středovou řadu hrát. Za nás pak Milana Homera, který zařídil oba goly.

TJ Sokol Chvalšiny
Zbyněk Ginzel (trenér): Do Zlaté Koruny jsme vyjeli bez 5 hráčů základní sestavy z důvodu dovolených. Přesto musím kluky pochválit za předvedeny výkon. Myslím ze zápas byl remízový. Dali jsme krásný gol Kapralem a soupeř vyrovnal myslím z vymyšlené penalty. První poločas tak skončil 1-1 a byli jsme lepším týmem. V druhem poločase se Koruna zvedla a byla efektivnější ze dvou šanci proměnila jednu a vyhrála. Nejlepší hráč cely tým.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - T. Weinhard [-] , P. Zayml [-] , M. Kalista [-] - L. Rapčan [-] , V. Rychtář [-] , J. Sláma [-] , J. Kališ [-] (46. D. Fuciman [-] ) , V. Ohnsorg [-] - - M. Homer [-] , M. Štěpánek [-]

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - M. Babinský [-] , M. Kravets [-] , R. Kaprál [-] , L. Fučík [-] , Z. Ginzel [-] , P. Postl [-] , M. Postl [-] , J. Fic [-] , J. Oškrda [-] , P. Kliner [-]

ŽK: 83. T. Weinhard , 87. P. Zayml - 23. J. Oškrda , 60. R. Kaprál .
Hráči zápasu: R. Schwarz , M. Homer - M. Postl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KADLEC Lukáš - ŠÍMA Václav, LACH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Kovařík
Tip experta: výhra domácích

Zlatka má kvalitní tým a doma si zastřílí 4:0.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích