Sedlec ztratil dvoubrankové vedení v posledních minutách


Branky


25

V dalším kole soutěže přicestovali na sedlecký pažit fotbalisté Loučovic. Domácí trenér Šindelář postavil do zápasu úplně stejnou základní sestavu jako v utkání minulém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ludvík Sojka neproměnil penaltu

Samotný zápas začal velkou šancí domácího Koňaríka, který prošel do vápna a jeho střela ve skluzu jen těsně minula pravou tyčku branky. Hosté přijeli s taktikou hlavně neinkasovat a tak pozorně bránili od půlící čáry. Přesto se domácí stopeři Hovorka s Kochem dostávali k vyvezení míče a založení útoku, žádná z akcí, ale k výraznějšímu ohrožení hostující branky nevedla. Velkou šanci na vedení měli hosté, když brankář Hanzal fauloval v pokutovém území a pískala se penalta. Svůj faul dokázal František Hanzal odčinit a pokutový kop chytil. Do konce půle moc dalšího vzruchu před brankami k vidění nebylo a tak skončil poločas bez branek.

Sedlec vedl o dvě branky, vedení ztratil v posledních minutách

Úvod druhého poločasu se hrálo především uprostřed hřiště. V 60. minutě zápasu přišel faul hostů na rohu pokutového území, Koňarík poslal pěkný centr před branku a Jiří Koch hlavičkou poprvé rozvlnil síť hostující branky - 1:0. Poté se hrálo spíše ve středu hřiště, než přišla 72. minuta. Sedlecký Hovorka dostal míč na pravé straně, byl faulován, ale rozhodčí nechal výhodu, Rýpar poslal míč na Václava Šindeláře a ten ho nadvakrát dokázal dostat do branky - 2:0. Když už se domácí viděli s vítězstvím v kapse, přišla minuta 89. Rohový kop hostů dokázal využít Václav Dudla a snížil na 2:1. Prakticky po rozehrání mohli sedlečtí kontrovat, rychlý brejk ale zakončili pouze lehkou střelou do náruče Hüttnera. Brankář hostů míč rozehrál, domácí kapitán Zíka trefil odkopem hostujícího Mikuláše Šímu, tomu se míč odrazil přímo do běhu a obstřelením Hanzala dokázal vyrovnat na 2:2. Sedlečtí tak ztratili vyhrané utkání v posledních dvou minutách zápasu. 



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Tentokrát jsme se sami připravili o dva body a Loučovickým jeden darovali. I když ve hře to bylo v podstatě vyrovnané. Loučovičtí od své poloviny bránili a hráli na brejky, kopali penaltu a nedali, kdyby padl gól asi by také zápas vypadal jinak. Každopádně když vedeme v 88. minutě o dvě branky zápas bychom už neměli pustit. Stalo se, loni jsme to samé zažili v zápase se Zlatkou, kdy jsme ho my dokázali ve dvou posledních minutách otočit, tentokrát je to opačně a dvě branky jsme dostali. Nezbývá než se poučit a tyto odevzdané body získat jinde, třeba hned za týden ve Frymburku.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (brankář): Asi do páté minuty to bylo vyrovnané utkání. Pak jsme měli výhodu pokutového kopu, který Ludánek Sojků přihrál brankáři do náruče a od té doby jsme si až do konce nepřihráli dvakrát po sobě. Domácí dali ze standartky první gól, chvíli na to druhý a zdálo se, že je po nás. Měli i další šance, kterými lehkovážně opovrhli a to se jim vymstilo. Nějakou náhodou jsme se dostali k domácí brance, byl z toho roh, mizerně zahraný a ze skrumáže bylo sníženo. Vrhli jsme se tedy z posledních sil do útoku, vzápětí na mne šli dva nebo tři domácí hráči sami, dali mi míč do ruky a z brejku jsme Šímou vyrovnali. 2-0 by byl asi odpovídající výsledek, ale dopadlo to jinak, což nám moc nevadí. Do dalších zápasů máme pro zlepšení dost prostoru, který když využijeme alespoň z části, tak bodovou šňůru natáhneme.



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Samohejl [-] (60. Z. Rýpar [-] ) , P. Borovka [-] (87. M. Bláha [-] ) , M. Pešek [-] (63. V. Šindelář [-] ) , J. Špán [-] (85. T. Folvarský [-] ) , L. Koňarík [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , M. Kučera [-] , J. Koch [-] , L. Hovorka [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - J. Matulík [-] , M. Koutský [-] , V. Dudla [-] , M. Toman [-] , D. Sundač [-] , L. Sojka [-] , V. Matulík [-] (66. J. Tóth [-] ) , J. Beran [-] (83. M. Somolík [-] ) , M. Šíma [-] , L. Ardó [-]

ŽK: 33. L. Koňarík , 73. J. Zíka , 78. M. Pešek - 28. J. Matulík , 58. V. Matulík , 63. M. Toman .
Hráči zápasu: J. Koch .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MUZIKA Filip - PÁNEK Milan, PRIMUS Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 8. 2019 13:02
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Kovařík
Tip experta: remíza

Vidim to na remízu, za domácí se trefí Šindy a za Loučky Toman.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích