2:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Netolice vezou z Hrdějovic tři body


Branky


60. M. Studnička (p.) , 88. M. Miklík - 14. S. Šulc , 71. J. Varyš , 87. J. Varyš , 88. M. Baloušek
24

Těžký zápas odehrály Netolice na hřišti Hrdějovic. Ty favorita hodně potrápily, ale spousty šancí zahodily a tak nemají ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stanislav Šulc poslal hosty do vedení

Oba týmy nenastoupily v plné sestavě a aktivněji začali domácí. Hned v první šanci krásně nahrával Havel Miklíkovi, který dorážel do prázdné branky, ale rozhodčí branku neuznal kvůli údajnému ofsajdu. Hrdějovice měli další dvě šance na vstřelení branky, ale žádnou akci včetně přečíslení nevyřešily dobře. Hned z první šance daly Netolice gól, když dostal Stanislav Šulc přihrávku pod sebe a střelou k levé tyči se nemýlil 0:1. Poté se hra vyrovnala, ale velké šance nepřinesla. Do kabin se tak šlo za vedení Netolic

Netolice dovedly zápas do vítězného konce

Druhý poločas začaly aktivně opět Hrdějovice. Vyrovnávací branky se domácí tým dočkal, když hostující gólman fauloval ve vápně Miroslava Studničku, který se sám penalty ujal a nemýlil se 1:1. Hra byla poté vyrovnaná. Do vedení poslal hosty Jakub Varyš, když špatně vyražený balon dostal na malém vápně přesně do nohy a poté před sebou už měl jen odkrytou část branky 1:2. Následovala smršť gólů, když ne úplně dokonalou střelu Jakuba Varyše si srazil Novák do branky 1:3. Krátce na to na druhé straně po centru Hůdy nedokázal udržet hostující gólman míč v rukavicích a Martin Miklík dovedl míč až za brankovou čáru a vykřesal tak domácí malou naději 2:3. Ta trvala jen pár vteřin. Miroslav Baloušek ihned z rozehrávky načapal domácího brankaře a střelou z půlky potvrdil vítězství Netolic 2:4. Příští kolo hrajou Netolice doma proti Boršovu nad Vltavou. Hrdějovice jedou na hřiště Kamenného Újezda.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Martin Miklík (hráč): Zápas se mi hodnotí špatně, protože jsme nepodali vůbec špatný výkon. Každý ze sebe vydal maximum a měli jsme na to získat alespoň bod. Bohužel dobry výkon nestačí a musíme k tomu přidat vstřelené góly a hlavně také body.

1. FC Netolice
Radek Varyš (trenér): Naše mužstvo jsem první poločas vůbec nepoznával. Nikdo nebránil, domácí zahazovali i ty největší šance, kdy šli dokonce ve dvou sami na bránu a naštěstí pro nás špatně situaci vyřešili. Do vedení jsme šli po krásné kombinaci, kdy Petr Volf našel přesnou přihrávkou ve vápně Standu Šulce, který s přehledem zakončil. Kdybychom v poločase prohrávali 4:0, tak by se nikdo nemohl divit. Domácím ale nebylo přáno vstřelit branku. V druhém poločase jsme obdrželi gól v době, kdy jsme byli lepším týmem. Podržel nás ale dvěma góly Jakub Varyš, který pro zranění nastoupil až v průběhu druhé půle. Domácí stačili ještě snížit na 2:3. Ovšem to, co předvedl Míra Baloušek, se jen tak nevidí. Hned z rozehrávky si všiml vyběhnutého brankáře a jeho střela z půlky zapadla přesně pod břevno za překvapeného gólmana domácích. Sám Míra by to nazval "chytrostřela". Za druhý poločas si zaslouží pochvalu celé mužstvo. Domácí hráli velice nepříjemně a určitě si zasloužili více. Dnes musím s pravdou říci, že jsme si vybrali velkou dávku štěstí. Pochválit chci Míru Balouška, určitě nejlepší hráč utkání. Dobře zachytal Tomáš Kabelka. Jsem rád, že se do utkání zapojil Tomáš Konvička, který určitě nezklamal.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Novák [-] - M. Miklík [-] , M. Studnička [-] , J. Bohoněk [-] , P. Kukačka [-] , P. Nedorost [-] , J. Kándl [-] , M. Hondlík [-] , S. Havel [-] , F. Sýkora [-] (61. J. Hůda [-] ) , L. Kučera [-]

1. FC Netolice
T. Kabelka [-] - P. Volf [-] (63. M. Dvořák [-] ) , J. Lukáš [-] , J. Skála [-] (46. T. Konvička [-] ) , F. Rokůsek [-] , P. Fux [-] , S. Šulc [-] , J. Urban [-] , M. Baloušek [-] , D. Hlavatý [-] (46. V. Vlášek [-] ) , J. Pivoňka [-] (56. J. Varyš [-] )

ŽK: 79. P. Nedorost , 86. J. Hůda - 42. P. Fux , 59. T. Kabelka , 61. S. Šulc , 75. F. Rokůsek , 86. J. Vondrka . ČK: 86. J. Vondrka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mráz Marek - FRANTÍK Matěj, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Kovařík
Tip experta: výhra hostů

Zde jasná dvojka, Kuba Varyš má formu z minulé sezóny a gól dá i tady, i když to bude asi těžší než minulý týden, 1:4 a Netolice letos budou hrát o přední příčky.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů