0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní veze z Frymburka výhru


Branky


24

Větřní v prvním kole získalo v přestřelce s Boršovem nad Vltavou bod. Tentokrát zamířilo na hriště do Frymburka, kde ho nečekal vůbec lehký zápas

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rudolf Weinhard poslal hosty do vedení

Od úvodu byl hostujicí tým lepší na balónu a vytvářel si i gólové šance, které likvidoval domácí brankář Vítek. Ve 40 minutě ovšem domácí brankář zaváhal s rozehrávkou dostal se do presu atakujícím Rudolf Weinhardem, který mu nakonec míč vypíchnul a skóre otevřel 0:1. Větřní tak odcházelo do kabin s náskokem jedné branky.

Martin Sivák na začátku druhého poločasu přidal druhou branku hostí

Do druhého poločasu vstoupil hostujicí tým opět aktivně a po 3 minutách navýšil skóre, kdy se trefil z hranice vápna Martin Sivák 0:2. Domácí nakopávali balony a s tím si věděla hostující obrana rady. Větřní mělo ještě nějaké šance, ale skóre se již neměnilo. V dalším kole přivítá Větřní doma Malše Roudné B. Frymburk čeká doma Sedlec. 



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (Frymburk): Podali jsme lepší výkon než v prvním kole, ale na body to nestačilo. Kluci z Větřní byli celkově lepší. Nám se nedaří hrát tak, jak bychom chtěli. Máme před sebou spoustu práce, aby náš fotbal nějak vypadal a přišly i výsledky.

SK Větřní
Vlastimil Sulzer (trenér): po minulém zápase jsme museli zabrat v obraně a tím jsme se zabývali celý týden. Jak je vidět na výsledku tak se nám to vyplatilo a my máme po dlouhé době vzadu O. Byl jsem spokojen z výkonem celého mužstva, který dobře pracoval dozadu, mohli jsme dát i více branek,ale snad jsme si nechali nějaké do dalšího zápasu.Dnes nebudu hodnotit jednotlivce a celý tým a hlavně za práci dozadu a při standardní situací, které jsme vyřešili.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - J. Rillich [-] (80. M. Mrázik [-] ) , P. Píšek [-] , D. Antl [-] , J. Šisler [-] , F. Malina [-] (63. L. Brůha [-] ) , P. Petscher [-] , J. Ribár [-] (85. O. Nešvara [-] ) , S. Budík [-] (55. M. Flöring [-] ) , M. Račák [-] , R. Mertl [-] (85. [-] )

SK Větřní
M. Votýpka [-] - P. Vnuk [-] , P. Kotlár [-] , J. Dušek [-] , P. Podskalský [-] (55. J. Poláček [-] ) , R. Weinhard [-] , P. Gutheis [-] , M. Ješina [-] (89. J. Sukdolák [-] ) , M. Sivák [-] , J. Dvořák [-] , M. Troják [-]

ŽK: 33. P. Petscher , 64. J. Ribár - 25. M. Sivák , 42. J. Dušek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - SVORA Zdeněk, ADAMOVIČ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Tomáš Kovařík
Tip experta: výhra domácích

Frymburk doma zabere a získá tři body po ztrátě z Loučovic 3:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích