2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 15:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec porazil nováčka z Chvalšin


Branky


24

V prvním soutěžním utkání nového ročníku čekal na sedlecké fotbalisty soupeř z Chvalšin. Domácí se na zápas sešli v početnějším složení než tomu bylo před týdnem v generálce a v zápase to bylo znát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš Koňarík poslal domácí do vedení

Úplný úvod střetnutí patřil hostům, kteří byli jako nováček určitě nažhaveni na vyšší soutěž. Po zhruba desetiminutovce, kdy drželi balon hosté se sedlečtí rozkoukali a zbytek poločasu byl již v domácí režii. Sedlec se dostával do šancí a zejména stoper Koch hrozil po rohových kopech. V 27. minutě zápasu přišla pěkná akce po pravé straně, Samohejl poslal krásný centr přímo na hlavu Lukáše Koňaríka a sedlecké posila neomylně poslala míč do branky - 1:0. Do konce poločasu měli sedlečtí další dobré šance na zvýšení skóre, ale střely Borovky, Špána a Koňaríka byly buď zblokované nebo nepřesné.

Druhou branku domácích vstřelil opět Lukáš Koňarík

V druhé půlce se domácím již tolik nedařilo a do hry se dostávali i hosté, ale k výraznějšímu ohrožení sedlecké branky se nedostávali. V 55. minutě přišla druhá branka zápasu a opět u ní byl aktivní Koňarík, poslal pěknou uličku na Milana Peška, ten při pokusu o obstřel trefil brankáře, který vyrazil míč zpět k nohám Lukáše Koňaríka a ten již dokázal umístit střelu do branky - 2:0. Do konce zápasu se pak již hrál spíše upracovaný fotbal s nepřesnostmi na obou stranách. Sedlečtí svými komentáři na některé nepříliš přesné výroky hlavního rozhodčího darovali hostům dva nepřímé kopy z nebezpečných vzdáleností od branky, ale hosté tuto nedisciplinovanost domácích využít nedokázali. Když pak dobré příležitosti ještě nevyužili sedlečtí Koňarík a Milan Pešek zápas tak skončil výhrou 2:0 pro domácí. Za týden hraje Sedlec opět doma a to proti Loučovicím. Chvalšiny jedou na hřiště Zlaté Koruny. 



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Po tom co se nám nepodařila generálka jsme měli jediný cíl a to zvítězit v domácím utkání s nováčkem. V prvních minutách jsem se rozkoukávali, ale pak již první poločas patřil nám a jen vinou neproměnění šancí jsme zápas nerozhodli již v první půlce. V druhém poločase jsme už tak dobrý výkon nezopakovali, přesto jsme jednu branku přidali a myslím, že hosty k vážnějšímu ohrožení branky nepustili. Dostali jsme 5 žlutých karet a to všechny za kecy s rozhodčím, je pravda, že některé situace posuzoval opravdu zvláštně, zejména nechávání výhod, to ale na obě strany. My se tak příště těchto debat s rozhodčím musíme vyvarovat a raději se zaměřit na proměňování šancí. Stanovený cíl v podobě vítězství jsme splnili, navíc v zadu s nulou, což už se nám také déle nepodařilo. Tři body a úspěšný vstup do soutěže bereme. Nakonec bych chtěl pochválit dvě naše posily, Lukáš Koňarík hrál výborný zápas a dal obě naše branky, Petr Borovka byl hodně cítit na levé záloze.




Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Samohejl [-] , P. Borovka [-] (88. T. Folvarský [-] ) , M. Pešek [-] (86. R. Jodl [-] ) , J. Špán [-] , L. Koňarík [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] (60. V. Šindelář [-] ) , M. Kučera [-] , J. Koch [-] , L. Hovorka [-]

TJ Sokol Chvalšiny
P. Cába [-] - Z. Ginzel ml. [-] (35. T. Nymsa [-] ) , M. Babinský [-] , R. Kaprál [-] , P. Zwifelhofer [-] (46. P. Kliner [-] ) , L. Fučík [-] (83. Z. Ginzel [-] ) , M. Kravets [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Oškrda [-] , T. Holas [-]

ŽK: 51. L. Hovorka , 73. M. Kučera , 78. F. Hanzal , 79. V. Šindelář , 79. J. Zíka .
Hráči zápasu: F. Hanzal , P. Borovka , L. Koňarík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Křížovský Jiří - MAKOVIČKA Milan, KOTNAUER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Miroslav Turek

Expert: Milan Račák
Tip experta: výhra hostů

Zápasy se Sedlecem nebývají příjemné, ale věřím hostům. Chvalšiny vyhrají 2:1.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Zpravodaj - FC Šumava Frymburk | Jihočeský | Český Krumlov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích