Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia si veze z venku tři cenné body


Branky


13

Nedělní odpoledne svedlo proti sobě dva týmy bojující o čelo tabulky za nedostižitelným Týnem a pronásledující Hlubokou. Domácí Chýnov chtěl napravit zaškobrtnutí na půdě Meteoru, Slavia naopak potvrdit domácí vítězství se Ševětínem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyšel lépe Slavii

Do zápasu vstoupili domácí jako uragán a hosté od Malého jezu měli plné nohy práce s odvracením nebezpečných akcí. Domácí praktikovali vžitou taktiku, kdy jejich šikovní útočníci prodlužovali balóny na nabíhající spoluhráče. Hrozili hlavně po své levé straně, kde se hostům příliš nedařilo. Jejich centry do vápna však končily na obraně slávistů v rukou pozorného gólmana a nebo v ochrané síti za brankou. Po tomto třicetiminutovém tlaku chýnovských se dostal zčistajasna po zaváhání domácího obránce do šance Dvořáček a střelou na přední tyč poslal hosty do vedení. V tento okamžik jakoby domácí ztratili pevnou půdu pod nohama, jejich útočné výpady přestaly být tolik účinné a v obraně lehce znejistěli. První poločas už žádné branky nepřinesl a do kabin odcházeli v lepší náladě hosté.

Druhá půle byla bohatší na góly

Hlasitě povzbuzující domácí fanoušci očekávali snahu jejich týmu srovnat skóre. Chýnov se sice tlačil do útoku, nicméně si přestal hlídat zadní vrátka, což byla voda na mlýn rychlonohých útočníků Slavie. Po jednom takovém brejku hned zkraje druhé půle si nejdříve vylámal v samostatném nájezdu zuby na domácím gólmanovi Bravenec, avšak při pokračování akce dostali hosté do vápna centr, kde hlavičkoval nejmenší hráč na hřišti Rajzl a nemýlil se - 0:2. V 59. minutě hosté rychle rozehráli faul na hranici svého velkého vápna. Po pravém křídle zatáhl balón svěží Wejskrab a servíroval před poloprázdnou bránu Hromádkovi na 0:3. Domácí hnáni svými fanoušky boj nevzdávali, ale jejich obrana neměla zrovna nejlepší den. V 75. minutě opět utekl Wejskrab a naservíroval tentokrát před zcela prázdnou bránu Kindermannovi, který skóroval na 0:4. Zbytek zápasu hosté lehce zvolnili a v zakončení si počínali lehkovážně, což domácí potrestali dvěma góly. Nejprve snížil na 1:4 krásnou střelou za tyč Mládek. V 90. minutě udělal tečku za utkáním domácí Král, který se nejrychleji zorientoval v hostujícím vápně a překonal gólmana. Zápas tak skončil 2:4 a Slavia si připsala cenné tři body, které je posunuli na třetí místo v tabulce. Poslední podzimní kolo odehraje Chýnov na hřišti Lokomotivy ČB a Slavia ČB uvítá hráče z Kovářova.



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Tomáš Wejskrab (hráč): Vzhledem ke kvalitě soupeře si těchto tří bodů z venku velmi vážíme. Musím přiznat, že prvních třicet minut byl soupeř lepší, avšak po inkasovaném gólu jsme převzali otěže my a těžili především z rychlých protiútoků. V závěru domácí spravedlivě zkorigovali. Jsme rádi, že jsme poskočili na třetí příčku tabulky a pokusíme se jí v posledním podzimním kole uhájit.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - J. Hruška [-] , J. Doubrava [-] , F. Zadražil [-] (71. O. Hladík [-] ) , D. Ursacher [-] - V. Hruška [-] , O. Mládek [-] , V. Hruška [-] (81. Š. Doucha [-] ) , R. Kučera [-] , D. Havlík [-] (38. J. Hladík [-] ) - D. Král [-] -

SK Slavia České Budějovice
D. Konečný [-] - K. Dvořáček [-] (81. T. Klimeš [-] ) , D. Šťastný [-] , P. Kindermann [-] , J. Dráb [-] , M. Boček [-] (84. R. Toman [-] ) , L. Hromádka [-] (87. Z. Hronek [-] ) , V. Bravenec [-] (54. T. Wejskrab [-] ) , P. Rajzl [-] , T. Vršitý [-] , M. Bohůnek [-]

ŽK: 64. O. Mládek , 78. V. Hruška - 30. J. Dráb , 70. M. Bohůnek , 75. L. Hromádka , 87. P. Kindermann .
Hráči zápasu: D. Král - T. Wejskrab , K. Dvořáček .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Brych Jiří - JEVČÁK Martin, MUZIKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Dana Bendová

Expert: Daniel Šťastný
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že předvedeme kvalitní týmový výkon a odvezeme si plný počet bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 12:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 17:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:25

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:49

Tip: výhra hostů