Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 10:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body zůstaly v Kovářově


Branky


11. M. Suchan , 34. M. Brůžek , 39. M. Suchan , 40. M. Brůžek , 67. M. Smetana , 68. M. Brůžek , 80. J. Svojše - 6. P. Janošík , 75. D. Fiala , 90. D. Fiala (p.)
13

K předposlednímu zápasu podzimní části sezóny zajížděl Meteor na půdu Kovářova, který je nováček v soutěži. Tým od Milevska hraje ale doma velmi dobře a pravidelně boduje. I díky tomu se drží v klidném středu tabulky. Kovářov doma nezaváhal ani proti táborského Meteoru a v klidu zvítězil 7:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kovářov nastřílel v první půli Meteoru čtyři branky

Domácí hráli na balónu od samého začátku, ale ve dvou slibných situacích byli přistiženi v ofsajdu. V 6. minutě se však stoper Kovářova dopustil hrubé chyby v rozehrávce, kterou dokázal využít Janošík a možná trochu překvapivě poslal hosty do vedení. To však netrvalo dlouho. Už v 11. minutě vyrovnal za domácí po přihrávce Brůžka Suchan. Po vyrovnávacím gólu se hrál vyrovnaný fotbal až do 34. minuty, kdy otočil vývoj utkání na stranu domácích Brůžek. O dalších pět minut to pro Kovářov vypadalo ještě lépe, protože přidali branku na 3:1, o kterou se postaral znovu Suchan. Tím meteorský poločas hrůzy ještě nekončil. V další minutě totiž rozvlnil síť podruhé v zápase Brůžek, který tak uzavřel poločasové skóre na stav 4:1. 

Meteor obrátit skóre nezvládl

Druhý poločas domácí zahájili v klidu. Meteor sice přidal v pohybu, ale na nic to nestačilo. V 63. minutě musel ze zápasu kvůli zranění odstoupit hostující brankář Šedivý, kterého vystřídal náhradník Peterka. Ten zažil velmi hořkou premiéru, protože se poprvé dotkl míče až když ho lovil ze sítě. O šestý gól zápasu se pěknou střelou prosadil v 67. minutě Smetana. O další minutu později už byl stav zápasu 6:1, protože Brůžek završil hattrick. Meteoru se podařilo snížit v 75. minutě zásluhou Fialy, který udělal kličku brankáři a zakončil do odkryté brány. Poté měl dobrou příležitost na gól hostující Svatek. Ten ale netrefil po rohu míč tak, jak by potřeboval. Vzápětí mohl vstřelit gól také Pípal, ale jeho hlavička šla nad domácí svatyni, a tak na druhé straně ukázal Svojše, jak se dávají branky. Ten pěkným zakončením zvýšil na 7:2. Hosté ještě korigovali z pokutového kopu po faulu na Pecku. Penaltu zkušeně proměnil znovu Fiala.  Zápas přinesl hodně gólu a domácí fanoušci se určitě nenudili.  V dalším kole Meteor přivítá Novou Včelnici a Kovářov pojede do Českých Budějovic, kde odehraje zápas proti Slavii.     Vojtěch Kollárik


Sestavy


TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - M. Suchan [-] (83. J. Kubista [-] ) , L. Holub [-] , P. Jarošík [-] , L. Vlna [-] , F. Škoch [-] , M. Brůžek [-] , M. Smetana [-] (70. J. Novák [-] ) , J. Svojše [-] , M. Kvasnička [-] , J. Hubička [-]

FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] (65. P. Peterka [-] ) - J. Bartáček [-] - J. Pípal [-] (75. M. Pecka [-] ) , R. Ševčík [-] , D. Fiala [-] - J. Pípal [-] , P. Janošík [-] , J. Svatek [-] , V. Sedláček [-] , P. Štumfol [-] (46. M. Löffler [-] ) , V. Kollárik [-] (84. P. Včelák [-] )

ŽK: 52. M. Kvasnička - 43. D. Fiala , 45. J. Pípal .
Hráči zápasu: M. Brůžek , M. Suchan .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nedvěd Petr - HERZOG Radek, NOVOTNÝ Ctibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Daniel Šťastný
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas bude hlavně o osobních soubojích z čehož vyjdou lépe domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 17:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:49

Tip: výhra domácích