3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.10.2019 15:00

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body tentokrát zůstaly v Nové Včelnici


Branky


17

Nová Včelnice konečně prolomila sérii proher a doma uhájila důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první polovině se domácí dostali do dvoubrankového vedení

Utkání, které bylo důležité pro obě mužstva, zahájil aktivně domácí tým. Hned v úvodní minutě běžel z úhlu sám Petráš, ale obstřelil gólmana i branku. V 6. minutě se poprvé mohli radovat domácí, když dostal míč do pěkné uličky Němeček, který udělal kličku i brankáři a zakončil do prázdné branky. Poté se dostali do šance i hosté, ale ze dvou úniků se ani jednou netrefili mezi tyče. Ve 26. minutě Petráš našel hlavičku Blažka a ten vstřelil další gól. Oba týmy se nadále předháněli v nepřesnostech, především ve finální fázi a nedokázali tak využít stoprocentní příležitosti. Buď hráči stříleli nepřesně nebo je vychytali dobří gólmani. Na konci prvního poločasu se tak do šaten odcházelo za stavu 2:0.

Domácí třetí brankou rozhodli o výsledku utkání

Nepřesná hra obou týmů pokračovala i ve druhém poločasu. Avšak v 70. minutě se domácím podařilo trefit správný prostor a Petráš tak zvýšil skóre na 3:0. Domácí celek si hru už do konce utkání pohlídal a připsal si tak cenné tři body. V dalším kole se utká Nová Včelnice s Veselím a Dačice zavítají do Nemanic.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Včelnice
Jan Pudil (trenér): Utkání jsme zahájili aktivně. V 6. minutě jsme se radovali, když Němeček vstřelil branku. Pak se dostali ke slovu i dačičtí, ale ze dvou úniků se ani jednou netrefili, což jsme potrestali druhým gólem, který vstřelil Blažek. Třetí branku přidal Petráš. Dobrý výsledek jsme si už pohlídali. Fotbal však tentokrát moc krásy nepobral a to co někteří hráči dokázali zahodit, za to by se možná styděli i žáci.

FK Dačice
Jan Beneš (trenér): Bohužel, derby jsme nezvládli především po taktické stránce. Mrzí mě to hlavně proto, že jsem hráče před zápasem upozorňoval na soupeřovu taktiku, která se ukázala jako rozhodující rozdíl mezi oběma týmy. V defenzivě jsme si nedali pozor na rychlé náběhy po lajnách a v ofenzivě jsme spoustu postupných útoků nezakončovali střelou. Po našich ztrátách tak domácí vyráželi do rychlých brejků a tři z nich využili. Myslím, že jsme nebyli o tolik horším týmem, aby zápas skončil rozdílem třídy. Včelnice má však stále svou fotbalovou kvalitu, ve svém vápně byla dostatečně důrazná a v útočném efektivnější. My bychom gól nedali, ani kdybychom tam odjeli na týdenní soustředění. Výborně chytal včelnický Koudelka, ale naši hráči mu jeho práci nekvalitním zakončením ještě více usnadnili.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
J. Koudelka [-] - M. Vokuš [-] , M. Němeček [-] , Z. Malý [-] , M. Pivko [-] , D. Jaroš [-] , O. Blažek [-] , L. Šlapanský [-] (85. J. Matějka [-] ) , M. Petráš [-] , R. Horák [-] (46. D. Tuček [-] ) , J. Průša [-]

FK Dačice
V. Zejda [-] - J. Brtník [-] , T. Zejda [-] , M. Diviš [-] (52. Š. Hric [-] ) , P. Dedič [-] , J. Beneš [-] , M. Votava [-] , M. Distel [-] , M. Šimánek [-] (78. J. Vítkovský [-] ) , D. Křivánek [-] (28. R. Máša [-] ) , O. Nováček [-]

ŽK: 77. D. Jaroš , 79. J. Průša - 17. J. Beneš , 59. R. Máša .
Hráči zápasu: J. Koudelka - J. Beneš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kříž Karel - KŘÍŽ Karel, KOLLMANN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2019 10:26

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2019 21:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 10:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2019 09:22
Dana Bendová

Expert: Ondřej Hladík
Tip experta: remíza

Těžký zápas podle mě skončí dělbou bodů.

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 18:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 14:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2019 12:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 18:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 15:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2019 06:32

Tip: výhra domácích