3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body zůstaly v Chýnově


Branky


17

Chýnov opět bodoval, když na domácím hřišti porazil tým z Dačic 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chýnov se dostal do dvoubrankového vedení gólem do šatny

V prvním poločase vytvářeli především domácí tlak na soupeře. Do šance se dostal Filip Zadražil, ale hostující gólman Zejda střelu vychytal. První branky se diváci dočkali v 19. minutě, kdy se po centru Hrušky trefil Mládek a domácí se tak dostali do vedení 1:0. Hostující tým se také dostal do šance, ale střela minula bránu těsně kolem tyče. Domácí zvýšili tlak, avšak několik gólových šancí neproměnili. Teprve na samém konci poločasu zvýšil skóre Karel Zadražil gólem do šatny na 2:0.

Hosté se dostali do několika šancí, které ale neproměnili

Začátek druhého poločasu opět vyzněl lépe pro Chýnov. Již v 53. minutě vstřelil branku domácí Filip Zadražil a zvýšil tak náskok na 3:0. Na druhé straně i hostující tým si začal vytvářet nebezpečné šance, ale domácí gólman si s nimi dokázal poradit. Závěr zápasu si domácí celek už pohlídal a tak tři body zůstaly na domácí půdě. V dalším kole čeká Chýnov zápas ve Veselí a Dačice uvítají na svém hřišti Kovářov.



Ohlasy k zápasu



FK Dačice
Jan Beneš (trenér): Domácí hrají s osvědčenou taktiku nakopávaných míčů na střed hřiště s prodlužováním za sebe nebo do stran, s následným centrum do vápna a náběhy několika hráčů. To na nás platilo, protože jsme slabí v soubojích ve vzduchu. Tímto nás v první půle přehráli, vstřelili dva góly a od vyššího skóre nás uchránil pouze brankář Zejda. V úvodu druhé půle přidal Chýnov krásnou třetí branku a tím rozhodl . Od té chvíle jsme sice převzali aktivitu, až do konce jsme byli lepší a vytvářeli si šance, ale bohužel je neproměňovali. Mohlo to skončit 5:0, ale i remízou 3:3.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - D. Ursacher [-] , R. Kučera [-] , J. Doubrava [-] , J. Hruška [-] - M. Zítek [-] (86. J. Bartáček [-] ) , K. Zadražil [-] (71. V. Skřivan [-] ) , D. Král [-] , O. Mládek [-] , V. Hruška [-] - F. Zadražil [-] (67. L. Kaňka [-] ) -

FK Dačice
V. Zejda [-] - J. Brtník [-] (46. O. Beníček [-] ) , P. Dedič [-] , J. Beneš [-] , M. Votava [-] , D. Točík [-] , M. Distel [-] (74. J. Vítkovský [-] ) , M. Diviš [-] (60. T. Zejda [-] ) , M. Šimánek [-] (46. R. Máša [-] ) , D. Křivánek [-] , O. Nováček [-]

ŽK: 85. M. Zítek , 88. D. Ursacher - 47. O. Beníček , 90. R. Máša .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Pravda Luboš - JEVČÁK Martin, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Jakub Vachuta
Tip experta: výhra hostů

Zde očekávám nějaký divoký výsledek a Dačice budou o gól šťastnější.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích