Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia ČB veze z venku tři body


17

 Další vítězné utkání vybojovala Slavia na hřišti Lišova. Po dvoubrankovém vedení v prvním poločase přidala další branku ve druhém poločase a bylo rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si zajistili dvoubrankové vedení

Od začátku se hrálo oboustranně ofenzivní utkání s řadou šancí. Převahu však měli spíše hosté. Poprvé se prosadil v 25. minutě hostující Kindermann. Další branka padla ve 33. minutě, když Hromádka přistrčil míč před vápnem Wejskrabovi a ten prostřelil brankáře. Hosté tak odcházeli na konci poločasu v klidu do šaten.

Mnoho šancí s jednou proměněnou brankou

 Ve druhém poločase se hrál zajímavý bezstarostný fotbal s hromadou šancí a hezkou akcí. V 54. minutě hosté zvýšili skóre na 0:3, když trefil branku Dvořáček. Ke konci utkání se zranil hostující brankář a musel být vystřídán předstoperem Bohůnkem. Soupeř ho označil tyčí, břevnem a ještě mu dal vyniknout dvěma dobrými zákroky. Zimu a tmu kompenzoval svižný fotbal i neúnavné sympatické povzbuzování domácích fans. V dalším kole čeká Lišov utkání s Loko ČB a Slavii neporažený tým Olympie.



Sestavy


SK Lišov
V. Kotásek [-] - O. Grech [-] (74. L. Burda [-] ) , D. Koláček [-] , J. Mach [-] (67. J. Šachl [-] ) , D. Bouchal [-] , D. Mlýnek [-] , J. Kándl [-] , D. Brtna [-] (14. L. Mlýnek [-] ) , M. Šachl [-] (59. M. Formánek [-] ) , F. Bambule [-] , P. Shýbal [-] (83. M. Fiktus [-] )

SK Slavia České Budějovice
D. Konečný [-] (74. P. Babka [-] ) - T. Vršitý [-] , T. Wejskrab [-] (59. V. Bravenec [-] ) , K. Dvořáček [-] (63. O. Kindermann [-] ) , M. Bohůnek [-] , P. Kindermann [-] , J. Dráb [-] , M. Boček [-] , L. Hromádka [-] (83. D. Strobl [-] ) , P. Rajzl [-] (87. J. Korbel [-] ) , D. Šťastný [-]

ŽK: 24. D. Mlýnek , 49. O. Grech , 73. D. Bouchal - 78. P. Kindermann .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Votava Pavel - LEIŠ Filip, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Jakub Vachuta
Tip experta: výhra hostů

Zde věřím hostům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích