Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 10:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani v Kovářově se nepodařilo Včelnici prolomit sérii proher


Branky


14

I přes velkou snahu se Nové Včelnici nepodařilo vyhrát a tak tři body zůstaly v Kovářově.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl nerozhodný stav

Na těžkém terénu, kdy celé hřiště bylo pod vodou se ze začátku hrál opatrný fotbal z obou stran. V 9. minutě při nahrávce hostujícího obránce brankáři se míč zastavil ve vodě a domácí tak šli zásluhou Vlny do vedení 1:0. Od 25. minuty se hosté dostali do herní převahy a ve 43. minutě srovnal skóre Tuček na 1:1. Do šaten se tak odcházelo za vyrovnaného stavu.

Ke konci utkání se stav otočil

Ve druhém poločase pokračovala Včelnice v nátlakové hře a v 51. minutě se trefil hostující Šlapanský, díky kterému se Včelnice dostala do vedení 1:2. Hosté se poté zaměřili více na bránění a soupeře nepustili do žádné vyložené šance. Závěr utkání se stal pro hostující tým hororovým. V 86. minutě šel sám Tuček z poloviny hřiště na brankáře, ale špatně vyhodnotil situaci a místo kličky brankáři se ho snažil obvodit a netrefil branku. Hned z protiútoku se potvrdilo staré fotbalové pravidlo "Nedáš, dostaneš" a domácí Smetana v 85. minutě po rohovém kopu vyrovnal na 2:2. V zápětí po další hrubé chybě hostující obrany v 89. minutě Holub dostal domácí tým do vedení 3:2. Hosté měli ještě šanci na vyrovnání, ale střelu domácí brankář reflexivně vyrazil. Další zápas čeká Novou Včelnici v Nemanicích a Kovářov zavítá do Dačic.



Ohlasy k zápasu



TJ Nová Včelnice
Jan Pudil (trenér): Našim klukům se nedá nic vytknout, opět jsme odjeli jen s jedenácti hráči. Kluci bojovali, ale bohužel to zase přišlo vniveč.



Sestavy


TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - L. Holub [-] , M. Faukner [-] , P. Jarošík [-] , L. Vlna [-] , J. Novák [-] (59. A. Klíma [-] ) , F. Škoch [-] , M. Brůžek [-] , M. Smetana [-] , J. Svojše [-] (46. J. Hubička [-] ) , M. Kvasnička [-]

TJ Nová Včelnice
J. Koudelka [-] - O. Šlapanský [-] , M. Novotný [-] , M. Pivko [-] , D. Jaroš [-] , R. Horák [-] , O. Blažek [-] , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , D. Tuček [-] , J. Průša [-]

ŽK: 84. P. Jarošík - 15. D. Jaroš , 28. L. Šlapanský , 69. M. Petráš .
Hráči zápasu: V. Baštýř - L. Šlapanský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vítek Miroslav - TŮMA Vítězslav, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Jakub Vachuta
Tip experta: remíza

Souboj dvou silných týmu, můj tip je remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích