Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 10:30

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po vyrovnaném utkání bral Tábor pouze bod


Branky


13

V loňské sezóně Tábor proti Nemanicím neuhrál ani bod. Tentokrát se týmy rozešly smírně za stavu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivněji do hry vstoupili domácí

Od začátku utkání byli domácí aktivnější a hned ve 14. minutě otevřeli skóre na 1:0, když si na Kollárikův pas naběhl mladičký křídelník Sedláček, který se po krásné kličce ocitl sám před brankářem a chytře ho obstřelil. Hosté se k balónu téměř nedostávali. Další šance domácích přišla v 18. minutě, avšak Fialovo střela byla značně nepřesná. O pět minut později si naběhl na dobrou nahrávku domácí Löffler a z velkého úhlu zakončil mezi nohy brankáře. Meteor se tak dostal do dvoubrankového vedení. Odpověď Nemanic však přišla ve 28. minutě, kdy pěknou akcí, která započala u stoperů, zakončil nikým nehlídaný Novotný a snížil tak skóre na 2:1. Hosté začali být aktivnějšími a dostali se tak do další gólové šance, ale nájezd ze strany vychytal včasným vyběhnutím Šedivý. V samém závěru prvního poločasu vypálil z hranice 35 metrů Čapek. Jeho dělovku vyrazil Šedivý na břevno, ale míč se odrazil zpět do hry. Jediný Záveský dobíhal střelu a v poslední chvíli vyrovnal na 2:2.

Druhá polovina byla na obou stranách vyrovnaná

Hned na začátku druhé půle se mohli hosté dostat do vedení, ale v dobré šanci nakonec branku netrefili. Hra začala být vyrovnaná a ani jeden tým se do šancí nedostával. V 66. minutě přišel centr do hostujícího vápna, kde po souboji s Janošíkem zahrál rukou hráč Nemanic a rozhodčí nařídil penaltu. Tu zkušený Fiala proměnil a domácí se opět ujali vedení 3:2, ale ne na dlouho. V 70. minutě zpětnou nahrávku uklidil do brány Dubský a hosté tak vyrovnali na 3:3. Do konce zápasu se stav už nezměnil a tak si oba týmy připisují po bodu. V dalším kole se utká Tábor opět na svém hřišti se Slavií ČB a Nemanice budou hostit Chýnov.



Sestavy


FK METEOR Tábor
J. Šedivý [-] - J. Svatek [-] , J. Pípal [-] , P. Břenda [-] , V. Sedláček [-] (83. R. Svorad [-] ) , V. Kollárik [-] (59. F. Lorenc [-] ) , D. Fiala [-] , F. Široký [-] , P. Štumfol [-] , J. Bartáček [-] , M. Löffler [-] (51. P. Janošík [-] )

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - M. Strnad [-] , M. Severa [-] , S. Dubský ml. [-] , J. Hucek [-] , J. Lukáš [-] - V. Čapek [-] , F. Záveský [-] , L. Kisvetr [-] - M. Novotný [-] , M. Horák [-]

ŽK: 65. M. Novotný .
Hráči zápasu: V. Sedláček - F. Záveský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Písek Martin - TAUBER Lukáš, SLEPIČKA Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Zde očekávám vyrovnané utkání, ale nejde nedat nic jiného než naše výhra. Nemanice poprvé prohrají a my udržíme neporazitelnost.

Tip: výhra hostů