3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 15:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Včelnice doma uhájila vítězství


Branky


45. D. Jaroš , 65. O. Blažek , 77. T. Mareš - 34. J. Mach , 79. M. Fiktus
13

Oba týmy chtěly v tomto utkání bodovat. Lišov dorazil bez čtyř hráčů základní sestavy a do hry vstupoval s obavami. Tři body nakonec získala Nová Včelnice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na konci první půle domácí srovnali skóre

Od začátku utkání domácí tlačili na soupeře a podařilo se jim vytvořit dvě tutové šance, které však Němeček s Nebeským neproměnili. Hosté se dostávali díky své výškové převaze na polovinu domácích jen sporadicky. Do šance se dostali, když z jednoho rychlého protiútoku hlavičkoval hráč Lišova do břevna. Domácí nestačili zareagovat na odražený míč a ve 34. minutě Mach skóroval do prázdné brány. Hosté se tak ujali vedení 0:1. Těsně před koncem poločasu po faulu hostí, domácí z přímého kopu srovnali, když Malý nahrál Jarošovi, ten prostřelil zeď a poslal míč k tyči. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1.

Nová Včelnice potrestala chyby soupeře

Hned po přestávce se zranil domácí útočník Nebeský, kterého nahradil Blažek. Ten se v 65. minutě dostal do šance, kterou proměnil na 2:1. Pak přišla nádherná akce po pravé straně domácího útoku a v 77. minutě dal Mareš do prázdné branky na 3:1. V následujících dvou minutách však Včelnice udělala hrubou chybu v obraně a hostující Fiktus v 79. minutě snížil na 3:2. Lišov začal být aktivnější a v 88. minutě Burda i přes šanci kterou měl, vyrovnat nestačil. Domácí si tedy tak připsali další body. V dalším kole přivítá Novou Včelnici mužstvo z Týna nad Vltavou a Lišov bude hostit Dačické hráče.



Ohlasy k zápasu



SK Lišov
Jiří Beneda (trenér): Zápasu jsme se trochu obávali, protože nám chyběli 4 hráči základní sestavy, takže nastoupili hráči, kteří nehrají pravidelně a někteří starší hráči B týmu. Utkání jsme ale odehráli velmi dobře a ke spokojenosti chyběl jen nějaký získaný bod. Domácí sice měli míč častěji na kopačkách, ale dobře jsme bránili a dokonce jsme se Machem po dorážce vlastní střely dostali do vedení. Bohužel jsme minutu před koncem poločasu nechali z přímého kopu domácí vyrovnat. Druhý poločas byl podobný, ale udělali jsme dvě chyby, které Včelnice potrestala. Poté jsme více otevřeli hru a opět po odraženém míči snížil Fiktus. Do konce zápasu jsme domácí přitlačili, ale vyrovnat jsme už nestihli, i když Burda měl v 88 minutě na kopačkách vyrovnání. S výkonem týmu, který odjel do Včelnice jsem byl velmi spokojen jen škoda že jsme opět odjeli bez bodu. Dobře jako každý zápas odehrál ve středu zálohy náš kapitán Dan Bouchal.



Sestavy


TJ Nová Včelnice
J. Koudelka [-] - T. Nebeský [-] (52. O. Blažek [-] ) , V. Hornát [-] (46. M. Vokuš [-] ) , T. Mareš [-] (79. D. Matějka [-] ) , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , M. Němeček [-] , M. Pivko [-] , J. Průša [-] (66. J. Matějka [-] ) , D. Jaroš [-] , Z. Malý [-]

SK Lišov
M. Maršán [-] - P. Vávra [-] (63. L. Burda [-] ) , M. Fiktus [-] , D. Koláček [-] , M. Formánek [-] (72. V. Kopačka [-] ) , J. Mach [-] , D. Bouchal [-] , J. Beneda [-] , D. Brtna [-] , F. Bambule [-] , P. Shýbal [-]

ŽK: 88. D. Jaroš , 90. O. Blažek - 45. J. Beneda , 85. F. Bambule .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - VOTAVA Pavel, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Lišov pro nás bude nepříjemný soupeř. My uděláme všechno proto, aby zůstal plnej počet bodů u nás ve Včelnici.

Tip: výhra hostů