3:2
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas vyzněl lépe pro Chýnov


Branky


16

Hráči z Lišova nevyužili své šance. I přes vyrovnané utkání si domů body nepřivezli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl několik branek

V prvním poločase byli hráči Chýnova lepší, hráli agresivněji a s větší chutí. Avšak po špatné rozehrávce v obraně přihrál Jan Kándl Davidu Mlýnkovi za obránce a ten střelou na zadní tyč prostřelil brankáře. Lišov tak ve 12. minutě otevřel skóre na 0:1. V té samé minutě hosté odvrátili standardní situaci domácích jen za vápno a Denis Ursacher pěknou střelou vyrovnal na 1:1. Po rychlé kombinaci od lišovského vápna na polovině hřiště Petr Kandl přihrál za obranu Lukáši Mlýnkovi, ten obešel i brankáře a v 30. minutě zvýšil skóre na 1:2. Po opětovné standardní situaci, hosté nezískali odražený míč, který domácí vrátili do šestnáctky a po několika odrazech dotlačili do branky Václavem Hruškou. Ve 38. minutě tak srovnali na 2:2.V nastavení prvního poločasu po dlouhém autovém vhazování hosté prohráli dva hlavičkové souboje a míč zapadl za bezmocného brankáře. Ve 45. minutě tak David Král dostal Chýnov do vedení 3:2.

Nevyužité šance Lišova

Ve druhé půli měli domácí nadále herní převahu, ale i hosté se dokázali dostávat za jejich obranu. Bohužel ani jednu ze tří šancí, kdy šli sami na brankáře nevyužili. Dalších branek se už ani jeden tým nedočkal. První body si tak připsal tým z Chýnova, který v dalším kole zavítá na hřiště Týna a Lišov přivítá Kovářov.



Ohlasy k zápasu



SK Lišov
Jiří Beneda: V prvním poločase byli domácí lepší, hráli agresivněji a s větší chutí, sice jsme 2x vedli ale domácí 2x využili nedůraz po odraženém míči a v nastavení šli i do poločasového vedení. Po změně stran sice měli i nadále domácí herní převahu, ale dokázali jsme se dostávat za jejich obranu, bohužel jsme ani jednu ze tří šancí, kdy jsme šli sami na brankáře nevyužili a nezískali ani bod, domácí ještě neproměnili pokutový kop. Dnes jsme Chýnovu vítězství darovali, protože jsme neproměnili ani ty nejvyloženější šance.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - V. Hruška [-] , V. Hruška [-] (78. D. Havlík [-] ) , D. Král [-] , J. Hladík [-] (83. T. Kučera [-] ) , O. Mládek [-] (90. V. Skřivan [-] ) , J. Hruška [-] , D. Ursacher [-] , F. Zadražil [-] , J. Doubrava [-] , S. Mareš [-] (39. D. Štiller [-] )

SK Lišov
L. Beneda [-] - M. Fiktus [-] , D. Koláček [-] , L. Burda [-] , D. Bouchal [-] , D. Mlýnek [-] , J. Kándl [-] , D. Brtna [-] , L. Mlýnek [-] (62. F. Kyrián [-] ) , P. Kandl [-] (71. E. Čadek [-] ) , P. Shýbal [-]

ŽK: 37. D. Ursacher , 70. O. Mládek - 37. L. Burda , 46. J. Kándl , 58. P. Shýbal . ČK: 90. D. Ursacher .
Hráči zápasu: J. Kándl .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Slepička Vít - DIMITROV Nikolaj, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Ing. Jan Šerhant
Tip experta: remíza

Obě mužstva byla v loňské sezoně v tabulce mezi prvními čtyřmi mužstvy. Obě předváděla kvalitní fotbal. Díky jejich vyrovnanosti se rozejdou smírně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích