2:4
(0:2)
39. D. Fiala
45. D. Fiala
65. M. Šimánek (vl.)
76. D. Fiala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dačice nestačily na Tábor


Branky


78. P. Dedič , 88. P. Dedič - 39. D. Fiala , 45. D. Fiala , 65. M. Šimánek (vl.) , 76. D. Fiala
17

Tábor si zajistil výhru hattrickem Davida Fialy. Domácí ve druhém poločase zabojovali, ovšem na vítězství to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Dačice hrály v bloku zataženém k půlící čáře, kde je táborští nechali kombinovat kolem jejich vápna. Při přechodu na útočnou polovinu zahustili prostor, čekali na ztráty a vyráželi do protiútoku. Tato defenzivní taktika hostů na domácí platila. Směrem dopředu nic nevytvořili a v 39. minutě inkasovali první gól ze standardní situace. Míč propadl obranou a do prázdné brány jej dorazil David Fiala. Hosté se tak ujali vedení 0:1. Ve 45. minutě, těsně před odchodem z hřiště, ztratili domácí ve středu pole míč a hosté se tak dostali znovu do šance. David Fiala utekl po lajně a z nájezdu skóroval. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:2.

Hattrick Davida Fialy zajistil výhru Táboru

Ve druhém poločase se styl hry nezměnil. Smůla pro domácí přišla v 65. minutě, kdy se vystřelený míč odrazil od domácího Marka Šimánka přímo do brány a díky vlastnímu gólu Dačice prohrávali 0:3. V 75. minutě hlavičkou dokonal svůj hattrick David Fiala na 0:4. Krátce na to se ozvali i domácí, když hosté chybně rozehráli. Daniel Točík vybojoval balón a posunul ho Pavlu Dedičovi, který samostatným nájezdem skóroval a snížil tak na 1:4. Další šance pro Dačice přišla v 88. minutě, kdy Pavel Dedič z přímého kopu opět skóroval na 2:4. Do konce zápasu zbývali 2 minuty, ale ani jeden z týmů už žádnou branku nedal. Táborští si tak odvezli své první tři body. V dalším utkání se Dačice vydají na hřiště budějovické Slavie a Tábor přivítá Veselí nad Lužnicí.



Ohlasy k zápasu



FK METEOR Tábor
Roman Lukáč: Zápas jsme zvládli vcelku slušně, byli jsme aktivnějším týmem a domácí Dačice jsme nepouštěli do vyložených šancí. Naše vítězství bylo zasloužené.



Sestavy


FK Dačice
J. Nosek [-] - J. Vacek [-] (81. O. Svoboda [-] ) , D. Točík [-] , O. Nováček [-] , R. Máša [-] (54. M. Krtek [-] ) , Š. Hric [-] , M. Diviš [-] (76. M. Šlápota [-] ) , M. Distel [-] (58. M. Šimánek [-] ) , P. Dedič [-] , J. Brtník [-] , J. Beneš [-]

FK METEOR Tábor
P. Klejna [-] - J. Pípal [-] , J. Svatek [-] , P. Břenda [-] , V. Sedláček [-] (81. J. Pípal [-] ) , D. Fiala [-] , D. Švejda [-] (71. M. Ševčík [-] ) , P. Štumfol [-] (78. R. Ševčík [-] ) , J. Bartáček [-] , P. Janošík [-] , M. Löffler [-] (85. M. Pekárek [-] )

ŽK: 90. M. Krtek - 63. D. Švejda , 87. P. Janošík .
Hráči zápasu: P. Dedič - D. Fiala .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tauber Lukáš - LEIŠ Filip, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Ing. Jan Šerhant
Tip experta: výhra hostů

Mladý tým Dačic opustilo několik opor do Jindřichova Hradce. Meteor Tábor měl kvalitní přípravu a posílil se. V Dačicích vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích