P. Novotný 66. (p.)
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První tři body si veze z venku Týn nad Vltavou


Branky


66. P. Novotný (p.) - 67. V. Dobal , 83. R. Štos
16

V úvodním kole nové sezóny přivítal Ševětín na svém hřišti Týn nad Vltavou. Nervózní utkání plné osobních soubojů a žlutých karet nakonec dotáhla do vítězného konce hostující Olympie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nepřinesl žádnou branku

Od začátku utkání oba týmy hráli bojovný fotbal. Domácí  Petr Novotný dvakrát zahrozil, ale oba jeho pokusy skončili nad bránou. Skvělý zákrok předvedl Lukáš Novotný při tutovce Radima Štose. I přes snahu obou týmů se diváci bohužel v první půli žádného gólu nedočkali.

O vítězi rozhodla 83. minuta

Druhý poločas probíhal podobně jako první. O míč se bojovalo především ve středu hřiště. O rozruch se postaral domácí Václav Melichar, když se šikovně proháčkoval mezi obránci a poté byl ve vápně zfaulován. Penaltu v 66. minutě proměnil Petr Novotný a domácí se ujali vedení 1:0.  Ovšem o minutu později předvedla Olympie pěknou akci, kdy dlouhý balón za obranu posunul Josef Brom patičkou Miroslavu Bočkovi, který našel přesným centrem Vladimíra Dobala a ten uklidil míč hlavou do sítě. Poté co hosté srovnali skóre na 1:1, hnali se do útoku, ale šanci Radima Štose vyrazil opět domácí brankář a hlavičku Josefa Broma po rohovém kopu vykopl na brankové čáře obránce. V 83. minutě utekl po levé straně Lukáš Stoklasa, předložil balón Štosovi a ten v krkolomné pozici patou vstřelil vítězný gól. Ševětínští dali všechny síly do útoku a dostali se do šance srovnat skóre, ale Tomáš Hegr přestřelil. Hosté si tak odvezli cenné tři body. V dalším kole bude Týn hostit Chýnov a Ševětín jede na hřiště Hluboké.

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Olympie Týn nad Vltavou
Jiří Orlíček (trenér): První poločas jsme sehráli tragicky. Dobal byl hlídán osobně a proto nám vázla mezihra. Kazili jsme přihrávky. Domácí bojovali na hranici svých možností a měli i několik nebezpečných situací. Naší jedinou 100% šanci neproměnil Štos. Druhý poločas byl o něco lepší. Neproměnili jsme několik šancí ( Dobal,Štos, Brom ) a domácí vybojovali penaltu po vhozeném autu, kde Meidl prohrál souboj - Šalený fauluje ve vápně. Penaltu proměnil Petr Novotný - 1:0. Po rozehrání našel Boček centrem Dobala , který hlavou vyrovnal - 1:1. Rozhodnutí přinesla 83' kdy Stoklasa našel Štose , který protrhl střeleckou smůlu - 1:2. Jsem rád za tři body , ale hra nebyla podle mých představ.



Sestavy


SK Ševětín
L. Novotný [-] - J. Chmel [-] , J. Suchan [-] , J. Švejda [-] , M. Granov [-] , V. Melichar [-] , L. Chovanec [-] (84. J. Syrovátka [-] ) , K. Paur [-] (61. T. Hegr [-] ) , P. Novotný [-] , Z. Sváta [-] , M. Šachl [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - J. Meidl [-] , V. Dobal [-] , L. Mravec [-] , L. Stoklasa [-] (83. J. Liška [-] ) , R. Štos [-] (90. R. Šťastný [-] ) , P. Vařil [-] , M. Šálený [-] , T. Houska [-] , M. Boček [-] (83. V. Červenka [-] ) , J. Brom [-]

ŽK: 30. P. Novotný , 53. V. Melichar , 60. J. Chmel , 75. L. Chovanec - 28. P. Vařil , 79. M. Boček , 82. R. Štos , 86. L. Mravec , 86. V. Dobal .
Hráči zápasu: L. Novotný - R. Štos .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - VALEŠ Radek, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Ing. Jan Šerhant
Tip experta: výhra hostů

Týn se značně posílil a určitě se letos bude snažit o postup do krajského přeboru. Přípravná utkání ukázala, že je skvěle připraven.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích